Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מומחה גדול אבל אני מסתכל על מכוניות מיני לאחרונה ובכל מקום שאני קורא ביקורות ומבחנים הפיקנטו לוקחת כל הזמן. נראה לי שעשו כבר את עבודת המחקר בשבילך...

נכון, מרעיפים ביקורת מעולה לפיקנטו החדשה (לא יודע, אולי חלק גם זה יחסי ציבור וכתובת במימון) כי בת'כלס - זאת אותה פיקנטו מ2016, רק יותר בטיחותית. השאלה אם טויוטה אייגו לא מתעלה עליה?

המערכות באייגו ובפיקנטו דיי מקבילות, כשבאייגו זו מערכת מקורית לחלוטין ובפיקנטו זו מערכת חצי מקורית וחצי מוביל איי.

Sent from my MX5 using Tapatalk

יש לזה השפעה כלשהי? זה משנה משהו?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי מבחינת נוחות נסיעה ומושבים הטיוטה נוחה יותר,אבל הסלון של הפיקנטו הרבה יותר מרשים, מאחור מרווח יותר, הגיר נעים מהרובוטי, חזק יותר, תא מטען גדול יותר לא מעט יתרונות לפיקנטו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מרשים או לא זה לא "מעניין" אותי. אני צריך רכב בטיחותי (קודם כל) ושיעשה את העבודה (לרוב בתוך העיר). מדובר על גיר ידני בלבד, אוטומט או רובוטי - לא רלוונטי

פורסם

כיוון הפיקנטו לא נבחנה אי אפשר לדעת האם היא זוכה בתואר המיני הכי בטיחותית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כיוון הפיקנטו לא נבחנה אי אפשר לדעת האם היא זוכה בתואר המיני הכי בטיחותית.

וIGO? כמדומני גם דגם 2017 שלה לא נבדק

פורסם

זה אותו רכב מ2014.

רק תוספת סטיה מנתיב הייתה משפרת את הציון,אבל תיסתכל בבובות הריסוק בתאונת חזית לא משהו.

הטווינגו למשל טובה יותר אבל בפגיעה מאחור הצוואר נפגע יותר מאשר בטיוטה.

פורסם

החדש?

אני מניח שאין הבדל גדול בין הדגם ה"מקורי" לבין מתיחת הפנים שנחתה בארץ לפני כמה שנים (מלבד אולי 7 כריות אוויר בחלק מהגרסאות), הדור החדש הוא חדש עם שלדה חדשה וגם מבחני הריסוק שונו.

פורסם
נכון, מרעיפים ביקורת מעולה לפיקנטו החדשה (לא יודע, אולי חלק גם זה יחסי ציבור וכתובת במימון) כי בת'כלס - זאת אותה פיקנטו מ2016, רק יותר בטיחותית. השאלה אם טויוטה אייגו לא מתעלה עליה?

יש לזה השפעה כלשהי? זה משנה משהו?

בוודאי שיש לזה השפעה, מוביילאי זה מערכת גינרית שהותקנה בבונד ברפרוף של בערך ולא מתאימה ב100% לרכב.

מול זאת המערכת של היצרן נוצרה למען הרכב הותאמה אליו והותקנה במפעל - לכן היא יותר מדוייקת,טובה יותר וגם לא הותקנה בחפיפניקיות תוך כדי פירוק הפלסטיקה מהמפעל ע"י איזה מתקין בנמל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם מערכות בטיחות זה הכי חשוב לך לדעתי היא המובילה(אגב כותבים Aygo), רק אם תלך ותעשה נסיעת מבחן תדע אם היא מתאימה לך או לא - מכונית זה דבר אינדווידואלי מאחד לשני,נהגתי על טויוטה קורולה עם הTSS(מערכת הביטחות המקורית של טויוטה) והיא עדיפה משמעותית על מוביילאי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

1. איך האייגו חוץ מהבטיחות? בשאר האספקטים...

2. מה המקום השני אחרי אייגו (אם אכן הוא במקום הראשון)?

פורסם

ומה עם שברולט ספארק? ראיתי לא פעם שממליצים עליה בפורום הזה ולא הצלחתי להבין בבירור איפה היא עומדת מבחינת הבטיחות

*לא הצלחתי לערוך את ההודעה שלי*

פורסם

אין לה ציון ריסוק ביורו N קאפ, לתאומתה לבית אופל יש ארבעה כוכבים.

מה שכן, ממליצים על האוטומטית עקב היחידת הינע החזקה, על הידנית לא נראה שתראה המלצות כי היא לא ממש אטרקטיבית.

פורסם

מה שמחזיר אותנו ל:

- פיקנטו (נניח אותה רגע בצד)

נשארנו עם:

- אייגו

- C1 (אחותה התיאומה הראשונה של אייגו)

- 108 (אחותה התיאומה השנייה של אייגו)

אייגו נחשבת ליותר בטיחותית בעקבות האבזור והמערכות האקטיביות, נכון?

C1 ואייגו די זהות מבחינת צריכת הדלק אבל 108 מפגרת מאחוריהן

נפח תא המטען של אייגו קטן משל שניהן ב30 ליטר

וזהו מבחינת ההבדלים המשמעותיים, לא?

• תוכן חדש...