Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון.

הצריכה דומה עד זהה.

נכון.

יש הבדלים קטנים במחיר (סביבות 1000-2000 ש"ח) ובאבזור (פנסי ערפל בפיג'ו, מצלמת רוורס וג'אנטים בטויוטה, מחיר הכי זול לסיטרואן).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מסתכל נטו על נתונים יבשים,אבל לתחושה האישית שלך יש יותר משמעות.

אולי תלך לאייגו שהיא מושלמת אבל שתנהג בה תגלה שהמנוע חלש מידיי? או שההגה של הפיקנטו קל מידיי והמושב שלה עושה לך כאב גב?

אתה חייב ללכת לראות ולנהוג רק אתה תוכל לדעת מה מתאים לך אינדווידואלית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נכון, אבל אני קודם רוצה לעשות את הסינון. אין לי את הזמן ללכת לכ"כ הרבה סוכניות רכב. מקסימום ל2-3.

לכן מאוד חשוב לי להיות ממוקד... אני אלך לפיקנטו ואייגו, כנראה שאצטרך להחליט מי מבין השניים הללו.

אלא אם יש הצעה שלישית נוספת לבחינה?

פורסם

שים לב שלפיגו 108 יש יתרון מבחינת מנוע על האייגו,לפיגו יש מנוע 1.2 לעומת 1.0.

סך הכול האייגו/פיגו/סיטרואן די נוחות,בידוד טוב יותר מהדור הקודם כאשר החיסרון העיקרי שלהם הוא תא מטען קטן ומרווח בירכיים מצומצם מאחור גם לעומת שאר המתחרות.

הספארק הידנית לא ממש מומלצת כי אין לה יתרון על פני המתחרות כמו האוטומטית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב חברים יקרים, תודה רבה לכולם.

אחרי סקירה זריזה של כל מיני מכוניות בסוכנויות אני כנראה אבחר ב... (תופים):

טויוטה אייגו.

מערכות הבטיחות המתקדמות החדשות שלה קנו אותי, אין ספק.

אמנם הC1 זול משמעותית ממנו, אולי צריך קצת להתרגל לכל מיני דברים ברכב כמו לתא המטען הקטן ולמושבים

אבל בסך הכל היה לי חשוב אוטו בטיחותי (במיוחד לאור העובדה שזה מיני)

ואחר כך גם אוטו טוב בשאר הבחינות

וכנראה שהוא עונה הכי טוב על זה

תודה :)

• תוכן חדש...