Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפו האצ׳בק בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמתי מקודם, אני למדתי עם השנים שהדבר שהכי מציק לי בפקקים זה השעמום והגיר הידני מספק לי עיסוק רלוונטי ולגיטימי (בניגוד לאלה שמחפשים איך לחתוך כל הזמן או מליוני הזומבי-סמארטפונים בדרכים).

בפקקים זוחלים אני נוסע עם הילוך משולב ובלימות מנוע ובפקקים עומדים אני עובד למוד רגל שמאל ומטייל על הקלאץ' כשרגל ימין נחה (טוחן את הקלאץ' בסרק? יכול להיות אבל כל הרובוטיות עושות אותו דבר רק שהן פחות עדינות מהרגל שלי).

בכל מקרה, זו העדפה אישית שלי; אם מישהו מעדיף אחרת אז סבבה, אני לא חושב שאני צריך להדביק לו שמות תואר בגלל זה...

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוב המכוניות שלי היו עם גיר ידני אבל להגיד שנהניתי בפקקים? ממש לא, אבל העדפתי לסבול בפקקים פעם ב...בשביל ליהנות מהגיר הידני בסופי שבוע או כשאין פקקים. זה גם באמת תלוי בגיר. הייתי כמה שנים עם פנדה ידנית. הקלאץ׳ חמאה, הסטיק כיפי וגבוה ברכב, אז סבלתי פחות בפקקים, אבל יצא לי גם כמה פעמים לעמוד בפקק עם STI ובכן, הייתי מוותר על ה״תענוג״. מסכים לגבי הרובוטים למיניהם, די מעיקים בזחילה גם הדו מצמדיים אם כי פחות. בתכלס, אם הנסיעה שלי היתה כל יום בפקקים, הייתי מחפש רכב על גיר אוטומטי פלנטרי ואין מצב שבעולם שהייתי נהנה או מפיג שעמום באמצעות בחישה במוט או הזעת יתר (כן, שניהם ענין של נוחות בעיני). ובכל זאת, כל אחד עושה מה שטוב לו וממש לא צריך לשפוט או להכריח בן אדם להסכים עם דעה. מזכיר לי קצת ויכוח בפייסבוק עם מישהו שהתנגד לדעה שלי שהיום, כשהידיות מוסוות בדלתות האחוריות של הרכב, כבר אין כל כך טעם ל 3 דלתות בקטע עיצובי ולכן מבין לגמרי את רנו עם הקליאו RS או הטווינגו GT ומבחינתי רכב עם 5 דלתות הוא פשוט נוח ופרקטי יותר, על אחת כמה וכמה אם לא מוותרים על העיצוב ממש. הוא התעקש שממש מיותר 5 דלתות והנה תראה באירופה ״כולם״ עם 3 דלתות ולא מקטרים...ואנחנו מפונקים. שניה אחרי זה הסתכלתי בעמוד שלו והוא עם 206 3 דלתות מה שעוד יותר חיזק לי את ההרגשה שהוא משבח את המרכב רק כי נוהג ברכב עם מרכב כזה...קטע כזה של אנשים לחשוב שמה שהם קנו הוא הכי טוב בעולם. נו שיהיה, בכל אופן כנראה שבמקרה של הטיפו הייתי מעדיף את הטורבו הידנית, בגלל המנוע, ומקריב את ענין הנוחות קצת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נוסע ביום יום ברכבת (מעדיף אותה על גיר ידני או אוטומטי בפקק), ומדי פעם בערבים על 205 ידנית, עכשיו אחרי שהחלפתי את הקלאצ' הוא אפילו רך ונעים כמו חמאה.

מכבד את הבחירות של כל אחד. עדיין מבחינתי העדפה של גיר ידני על אוטומטי בפקק היא הזויה, אבל אם מישהו נהנה לבחוש בידית ולשבת על הקלאצ'. על הדרך לגרום לו לבלאי והרבה יותר חשוב לגרום לבלאי למפרקים ולגב שיהנה.

פורסם מבחן לטיפו בYnet, לגירסת ה1.6 אוטומט. נראה שהבוחן יצא עם רושם מאוד חיובי. קשה לי להאמין שתזכה להצלחה אפילו יחסית. יש כל כך הרבה מתחרות בהישג יד, חלקן זולות יותר, חלקן באותו המחיר, חלקן בתוספת קטנה שלא ממש צריכה לשנות.

נקווה שכמה שיותר טיפו 1.4 טורבו ידניות יגיעו לכביש ולא משנה באיזו דרך או דרך איזה מגרש.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ראיתי גם את המבחן בYNET ובהתייחס לשאלה שעלתה פה מקודם, הבוחן שם סבור שכיול המתלים בגירסת ההאצ'באק שונה (ועדיף) מהסדאן.

• תוכן חדש...