Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפעמים בפורום כאן נוצר הרושם שמי שחי בשלום עם סווירלים הוא הבעייתי. בתכלס, לדעתי המצב די הפוך.

אני די מרחם על מי שזה מפריע לו. נראה לי מסכת ארוכה של ייסורים מיותרים, אלא אם מדובר ברכב למטרות אספנות....

מי שזה מפריע לו ומוכן להשתעבד לעניין אז צריך לפעול כפי שדניאל מתאר. נראה לי הזוי אבל אם זה מה שמפריע אז זה מה שצריך לעשות.

את הטמבון מן הסתם אפשר לתקן בקלילות. פנה ליבואן להסדרת העניין.

פדנט זה לא משהו רע.

סווירלים לא אמורים להיות,עושים פוליש ופשוט מנקים לבד ולא במכונות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהוג לשטוף את הרכבים לפני המסירה - זה יכול להסביר את כל הסוורלרים על הצבע, הרי לא יעמדו על כל המכוניות שיש בבונד עם שטיפה ידנית ולכן משתמשים במכונה.

תלוי איזה רכב. את שלי קיבלתי דנדש ללא סווירלים / סימנים כל שהם. לא חושב שרכבים יקרים עוברים שטיפה במכונה.

פותח השרשור, איזה רכב קנית? יכול להיות ששווה לעשות קצת "בדיקה" ולראות אם שאר הרכבים שנמסרים ללקוחות הם במצב זהה, או שמה זה רק שלך. ביקור באתר מסירת הרכב יכול למסור פרטים.

פורסם

לגבי הטומבון, לא משווה בין הרכב שלך לקוריאני/סלובקי, אבל גם אצלי בטומבון הקידמי נראה שהוא בולט החוצה (בפינה) כאילו שלא הרכיבו אותו כמו שצריך, אבל במעמד המסירה בדקתי רכבים אחרים וזה מופיע אצל כולם.

זה נראה כאילו לא תקין, אבל התברר שכך זה יוצא מהמפעל - כמה שזה מוזר.

תעשה השוואה עם רכבים אחרים ותראה אם גם אצלם זה קיים.

הכי חשוב - תתחדש ותהנה.

פורסם
סימנים כאלה ראיתי בהרבה רכבים. אני לא בחושב שזה של זרוע סלולארי. אולי חיבור של מכשיר כיול למשהו (על פניו תושבת ואקום די גדולה).

Automatic1, סימני ואקום הם מבפנים, את השמשה מתקינים מבחוץ.

מישהו יודע מה מחברים עם תושבת ואקום ברכבים לפני מסירה?

אכן השמשות מורכבות עם זרועות וואקום של הרובוטים מהצד החיצוני.

אם הייתי צריך לנחש, היות והרכב עבר ~8 ק"מ זה פשוט מאוד, GPS או מכשיר סמארטפון של אותו עובד/נהג או מתקן או מחשב כלשהו בהתקנות המקומיות אם היו כאלו (וסביר להניח שכן היו וגם הקטנות ביותר).

הגיוני מאוד שאותו עובד/נהג החברה או עובד המתקין את המערכות משתמש בזרוע וואקום למכשירים שלו ומעביר מרכב לרכב על מנת לא להניח את הדשבורד או על המושבים וכו'.

מעבר לכך, אין הסבר הגיוני אחר.

פורסם

אני דווקא חושד שמדובר בציוד כלשהו, כי תושבת ואקום יחסית גדולה מאוד. בערך בגודל כמו של גו פרו בקיט לצילום על הרכב. תושבת ואקום רגילה לא הייתה שורדת הרבה זמן. למשל ציוד כלשהו ללוגיסטיקה, למשל סריקה של מכוניות, ציוד לכיול של משהו, למשל אורות.

אני בספק שבארץ איפה בחברה לא אכפת מהסווירלים ומנקים מכוניות חדשות במכונות מוות לצבע מקפידים על תושבת לטלפון. אני מתאר לעצמי שהנהג היה פשוט מכניס את זה לכיס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חייב להגיד כי בפיפט גיר בדקו שטיפה במכונת שטיפה, ידני לגמריי ושטיפה בתחנת דלק מזדמנת באירופה (שיש אקדחי לחץ ומטאטא וכו'). תתפלאו אבל מכונת השטיפה הוציאה תוצאות מעולה בפגיעהמ ינימלית ביותר של צבע או בכלל.

זה בוצע לאחר שעשו דיטיילינג לרכב.

פורסם

שים לב שבשטיפה הידנית עם ספוג הם השתמשו במגב פלסטיק ליבוש, שגרם לשריטות. אם היו שמשתמשים במטלית מיקרו פייבר ולא בפלסטיק הזה השטיפה בספוג הייתה הטובה ביותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדכון קטן, פניתי ליבואן צ'מפיון מוטורס, הם כמעט באופן מיידי הפילו את האשמה עלי. הסיבות שלהם...

1. חתמתי על מסמך השחרור של הרכב.

2. עבר שבוע מהרגע השחרור עד ששמתי לב לפגמים ודיווחתי לסוכן (רק כששטפתי את הרכב בפעם הראשונה שמתי לב לפגמים).

הם "מוכנים לבדוק" את ההיסטוריה של הרכב מההגעה לארץ עד להבאתו לסוכנות ויחזרו אלי עם "תובנות".

הרכב המדובר הוא סיאט לאון קופרה 2017. יש לי חנייה מקורה בבית ובעבודה.

Finger's gonna kill me.

פורסם
זה עצוב אבל עניין שבשגרה שרכבים נמסרים עם דפקטים רציניים בצבע. גם אני קיבלתי רכב חדש לפני פחות מחודש אבל בזכות ניסיון עבר ביקשתי ללכת לבונדד ולבחור את הרכב שאקבל באופן ספציפי וכמובן נתתי הוראה שלא יעבור שטיפה או פוליש+ווקס לפני המסירה.

בפועל, לאחר סיבוב בבונדד העדפתי לקחת רכב מתצוגה שהיה במצב הרבה יותר טוב מבחינת הצבע. אז כן לקחתי רכב שהיה בתצוגה והוא נמסר לי מלוכלך ומלא אבק, אבל זאת הייתה החלטה מהטובות שעשיתי.

.

מעולם לא שמעתי על האופציה של לגשת לבונדד ולבחור את הרכב אישית. האם התופעה קיימת ונפוצה או שמא מאוד חריגה?

פורסם
עדכון קטן, פניתי ליבואן צ'מפיון מוטורס, הם כמעט באופן מיידי הפילו את האשמה עלי. הסיבות שלהם...

הרכב המדובר הוא סיאט לאון קופרה 2017. יש לי חנייה מקורה בבית ובעבודה.

היה די צפוי שנחשתי נכונה...

מנהלת מחלקת השירות של צ'מפיון היא בחורה בשם קטיה, היא מאוד חביבה ושמחה לעזור - נסה לפנות אליה.

בזמנו, כשקיבלנו את ה-FR (עם בעיות צבע דומות לשלך - בין היתר), היא הייתה "רק" נציגת שירות ועשתה כל שביכולתה לעזור ולהעביר למעלה למנהלי המותג.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)
מעולם לא שמעתי על האופציה של לגשת לבונדד ולבחור את הרכב אישית. האם התופעה קיימת ונפוצה או שמא מאוד חריגה?

למעט מקרים חריגים של תיקוני PDR לאחר פגיעות ברד (כמו שקורה בימים הללו), בהם הלקוח (שדורש...) מקבל אישור חריג לראות את טיב התיקון ולהחליט האם מקובל עליו או לא. בכל מקרה אחר - חל איסור מוחלט על לקוחות להכנס למתחמי הבונדד.

כנראה שדניאל מקורב למשהו בכיר בבונדד ולכן ניתנה לו אופציה "לבחור" רכב.

ודרך אגב - לידע הכללי, בקשת ה"ללא שטיפה וללא פוליש ווקס" מסירה מהיבואן את האחריות על כל פגיעה שהיא ברכב - היות והלקוח בחר ודרש זאת (!). תמיד מבהירים ללקוחות מראש שבמקרה ואין ברצונם שהרכב ישטף (וכו') - במידה ותהיה בעיה שהיא בצבע והיא תתגלה לאחר המסירה - על אחריותו האישית בלבד.

היבואנים נדרשים לספק את הרכבים שטופים בדיוק כדי שהלקוח יוכל לראות את מצב הרכב (ולהתלונן במקום, במידה ויש סיבה).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בכל מקרה זה על אחריותו על האישית בלבד והם מתנערים ממך ברגע שיצאת מהדלת.

מדיניות ה"זאת בעיה/אשמה שלך" של צ'מפיון היא הסיבה העיקרית לסלידה מהיבואן הזה.

פורסם
בכל מקרה זה על אחריותו על האישית בלבד והם מתנערים ממך ברגע שיצאת מהדלת.

מדיניות ה"זאת בעיה/אשמה שלך" של צ'מפיון היא הסיבה העיקרית לסלידה מהיבואן הזה.

אני לא מסכים. הם שיפרו את השירות ולא מעט.

לפנות למחלקת שירות, להסביר את כל המתרחש ברכב, להסביר מה הייתה תגובת איש המכירות / הסוכנות ולהמתין לתגובה.

מנסיוננו, יום למחרת מייל התלונה - חזרו ממחלקת השירות ולאחר מכן חזרו גם אחראיי השירות של המותג.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מנסיוני, באינפיניטי קיבלתי רכב (שחור) במצב מושלם ואחרי דיטיילינג וגלייז.

הרכב היה כל כך חלק שהנחתי את המפתח על הגג והוא החליק עד למכסה מנוע.

ניסן ג'וק בצבע אפור עכבר הגיע במצב כמעט מושלם- עבר רק שטיפה רגילה של הבונדד ולא טיפול נוסף כל שהוא.

במאזדה רכב בצבע כחול כהה הגיע במצב מזעזע.

בקיה- רכב שחור שהגיע במצב נוראי.

הרכב הוזמן מחברת ליסינג ככה שאינני יודע האם ה"אשם" הינו היבואן או חברת הליסינג.

• תוכן חדש...