Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חג שמח לכולם!

עדכונים...

נראה שצ'מפיון בכל זאת יקחו אחריות לפגמים. כנראה שהם יעשו פוליש לחלקים ברכב שיש סוורלים, יחליפו את חלקי הפלסטיק עם השריטות ויסדרו את הטמבון. כל זה יעשה במוסך המרכזי בראשון לציון.

אני בכל מקרה מתכנן לעשות אח"כ ציפוי "ננו קריסטל" ואולי מדבקה באזורים המועדים לפגיעות אבנים וכו'.

האם יש לי סיבה לחשוש מטיפול הפוליש שלהם לרכב החדש?

Finger's gonna kill me.

פורסם
נהוג לשטוף את הרכבים לפני המסירה - זה יכול להסביר את כל הסוורלרים על הצבע, הרי לא יעמדו על כל המכוניות שיש בבונד עם שטיפה ידנית ולכן משתמשים במכונה.

שטיפה אחת לא יוצרת סווירלים,גם אם היא במכונה,בטח שלא בצבע הקשה של VW.

פורסם (נערך)
שלום לכולם,

רכשתי רכב חדש בכ- 250K וקיבלתי אותו לפני שבועיים. במעמד המסירה בדקתי אותו עד כמה שיכולתי אבל בגלל התאורה באולם ושזה היה לפנות ערב לא הצלחתי לבדוק כמו שצריך.

כבר בשטיפה הראשונה שמתי לב שהצבע מלא בסוורלים (שריטות ממש קטנות בצבע, בד"כ רכב שעבר מספר שטיפות "זולות"), הם הופיעו גם בפלסטיק בין הדלתות (מסגרת החלונות). בספויילר מאחורה היו כתמים קטנים צהובים שהצלחתי להוריד, אבל נשארו סימנים כמו צריבות. בחלון שמש יש כתמי מים שלא הצלחתי להסיר. בנוסף חלק קטן מהטמבון מאחור לא מיושר עם הפח (יוצא קצת, כאילו הקליפס שתופס אותו שם דפוק), לא נעשו בארץ התקנות נוספות הכל מקורי מהיצרן.

אתמול היו לי אדים על החלון הקידמי ושמתי לב שיש מספר סימנים של זרוע וואקום מבפנים (כמו של זרועות לסמארטפון וגלאי מכמונות וכו').

אציין שאת הרכב קיבלתי עם 8ק"מ בשעון, אבל ידוע לי שליבואן יש כלים לאפס אותו.

פניתי לסוכנות שממנה רכשתי (לפני ששמתי לב לסימנים של זרועות ואקום), ובקצרה שם ניפנפו אותי בטענה שככה כמעט כל הזמן באים רכבים חדשים.

מה דעתכם? מה עלי לעשות?

לא קראתי את כול האשכול מכיוון שרוח הדברים מוכר לי מאשכולות דומים :-P.

אף ייבואן לא ימסור לך רכב לא חדש ולא זוכר שלי או למישהו שאני מכיר זה קרה.

לייבואן אין אפשרות לאפס את מונה הנסועה אלא רק לייצרן הרכב.

החשדות והתחושות כגון שריטות/נזק/תקלות/רכב יד שנייה/רכב מתצוגה יעברו לך בעוד זמן קצר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אני לחלוטין לא מסכים איתך.

אין לי ספק שהיבואן מסוגל לשנות את שורת הקוד במד המרחק שהרכב נסע ולהקטין נסועה כרצונו.

אם כי אני בהחלט מסכים עם המסקנה הסופית שלך, אין סיכוי שהרכב עלה על הכבישים, נסע ונמכר שוב כחדש.

מעולם לא שמעתי על מקרה כזה והוא גם לא אפשרי, כי כדי שהרכב ייסע על הכביש הוא צריך רישוי ואים יש רישוי כבר לא ניתן למכור אותו כחדש.

אף אחד לא יסתבך בפליליים לטובת עסקיו של יבואן כזה או אחר.

פורסם (נערך)

למה אנשים קונים רכב חדש ? אולי בעוד כמה שנים טובות היבואנים ירגילו אותנו שזה הנורמה לקבל רכב עם טאסות גם ? זה מגוחך, אם הייתי רואה סווירלים על האוטו... ובכן דבר ראשון במעמד הרכישה הייתי גורם להם לחתום על זה שלרכב לא יהיה סווירלים, מצידי שלא ישטפו אותו בכלל, אני יעשה את זה. אני חושב שזאת זכותי לבקש דבר מזערי כזה בשביל 250 אלף שקל, סליחה שאני מעוניין ברכב חדש בלי שריטות באמת. ממש מעניין לי את הביצה איך אנשים אחרים מקבלים את זה... או "מה כל האחרים עושים". דיבור של ילדים.

במקום לעשות שטיפה יסודית ואיכותית, הם משקיעים באיזה צעיר שיבוא עם 2 ג'ילדות ודלי עם מים רקובים, משלמים לו מינימום והוא עכשיו בעצבים ובחיפזון עובר על כל המכוניות עם זריקת זין כמו שאנחנו יכולים לדמיין שישראלי צעיר בעבודה כזאת יזרוק. בחייכם.

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
מרק, אני לחלוטין לא מסכים איתך.

אין לי ספק שהיבואן מסוגל לשנות את שורת הקוד במד המרחק שהרכב נסע ולהקטין נסועה כרצונו.

אם כי אני בהחלט מסכים עם המסקנה הסופית שלך, אין סיכוי שהרכב עלה על הכבישים, נסע ונמכר שוב כחדש.

מעולם לא שמעתי על מקרה כזה והוא גם לא אפשרי, כי כדי שהרכב ייסע על הכביש הוא צריך רישוי ואים יש רישוי כבר לא ניתן למכור אותו כחדש.

אף אחד לא יסתבך בפליליים לטובת עסקיו של יבואן כזה או אחר.

ממה שזכור לי אפשר לבטל רישום תוך פרק זמן קצר.

פורסם
תלוי איזה רכב. את שלי קיבלתי דנדש ללא סווירלים / סימנים כל שהם. לא חושב שרכבים יקרים עוברים שטיפה במכונה.

פותח השרשור, איזה רכב קנית? יכול להיות ששווה לעשות קצת "בדיקה" ולראות אם שאר הרכבים שנמסרים ללקוחות הם במצב זהה, או שמה זה רק שלך. ביקור באתר מסירת הרכב יכול למסור פרטים.

אם אני זוכר נכון קנית במוו?

כל פעם בסוף הטיפול מציעים לי במוסך בחיפה שטיפה במכונה, זאת בטענה שהיא מכונה שלא שורטת וכו׳ וכו׳. אני תמיד מסרב בנחמדות. מצד שני, באחד הטיפולים ראיתי סדרה 5 שאת הבעלים שלה זה לא ככ עניין.

כלומר, אני לא חושב שזה קשור לכמה הרכב יוקרתי, לפחות במדינת הכמעט.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כמו שכתבתי אף יבואן לא יתעסק עם זיוף כזה ומסירת רכב משומש כחדש, מאמין שהרכב מפוצף בסוורלים, הולגרמות וכו'. יצא לי לראות גם לא מעט רכבים דפוקים בבונדד. זה לא משנה אם הרכב שווה 70K או 200K, הוא לא צריך להמסר ככה. ראיתי גם רכבים שנשטפים ידנית לפני מסירה, כן הם נשטפים ידנית אבל עם מטאטא:lol:

אז אני מודה להונדה שאפשרו לי לקבל רכב שלא עבר שטיפה ומלא בחול אך עם כמות סווירלים מינורית. לטענתם העובדים במקום זאת פעם ראשונה שהם מסרו רכב מלוכלך, אני אישית ממליץ לכולם לאמץ זאת.

פורסם
סליחה על הבורות, אבל מה זה בונדד ?

יוסי ארבל

בעברית: מחסן ערובה. מקום בו מאוחסנת סחורה החייבת בתשלום מיסי יבוא ומע"מ. אם הבונדד לא היה קיים, יבואן רכב לדוגמה היה חייב לשלם את כל המסים עם הגעת הרכבים לנמל. זה כמובן היה דורש ממנו לקחת מימון עתק בעלות גבוהה שבסופו של דבר, היה כמובן נופל על הכיס שלנו.

פורסם
חג שמח לכולם!

עדכונים...

נראה שצ'מפיון בכל זאת יקחו אחריות לפגמים. כנראה שהם יעשו פוליש לחלקים ברכב שיש סוורלים, יחליפו את חלקי הפלסטיק עם השריטות ויסדרו את הטמבון. כל זה יעשה במוסך המרכזי בראשון לציון.

אני בכל מקרה מתכנן לעשות אח"כ ציפוי "ננו קריסטל" ואולי מדבקה באזורים המועדים לפגיעות אבנים וכו'.

האם יש לי סיבה לחשוש מטיפול הפוליש שלהם לרכב החדש?

חד וחלק - כן. עשו לנו "טיפול" לצבע במוסך הספציפי - וזה החמיר את המצב מהותית.

הייתי שם אמש עם האטקה, הם הורידו לי כתמי מלחים מהחלונות ובכמה מקומות על הפח. מעבר לזה יש עוד הרבה מאוד סווירלים ו"ג'ינג'ים" על הרכב - מתנהלים מול מחלקת השירות. סירבתי להכניס להם את הרכב לפוליש-ווקס לאחר כל מה שקרה עם הלאון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפי מה שאתה כותב, עדיף לי כבר לתת למומחה (הסדנה שתעשה לי את הננו קריסטל) לתקן את הסוורלים וכו'. מה אתם דורשים מהם?

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...