Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלנו 2002 האם overdrive

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי בלנו 2002

אוטו מצויין אך יש לי שאלה

הגיר הגיע כשכפתור ה over drive לחוץ (הבעלים הקודם נסע ככה)

מה זה אובר דרייב? למה זה נחוץ? האם צריך לנסוע אם זה מופעל או לא. והאם זה גרם נזק שהבעלים הקודם נסע כך קבוע

פורסם

אובר דרייב זה בעצם ביטול הילוך במידה ויש ברכב גיר עם 4 הילוכים כמו הבלנו שקנית אז כשאתה מפעיל אותו זה מגיע עד הילוך שלישי וננעל עליו ולא ממשיך להילוך רביעי. כן זה לא טוב הרכב נוסע על הילוך שלישי תלוי אם זה סל``ד גבוהה אבל ממש לא מומלץ כי האוטו מתאמץ וצורך יותר דלק. השימוש העיקרי שלו כהילוך כוח או בלימת מנוע בירידות .

לכן תמיד שיהיה משוחרר ושלא יהיה דולקת נורה צהובה בלוח שעונים שלו

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
אובר דרייב זה בעצם ביטול הילוך במידה ויש ברכב גיר עם 4 הילוכים כמו הבלנו שקנית אז כשאתה מפעיל אותו זה מגיע עד הילוך שלישי וננעל עליו ולא ממשיך להילוך רביעי. כן זה לא טוב הרכב נוסע על הילוך שלישי תלוי אם זה סל``ד גבוהה אבל ממש לא מומלץ כי האוטו מתאמץ וצורך יותר דלק. השימוש העיקרי שלו כהילוך כוח או בלימת מנוע בירידות .

לכן תמיד שיהיה משוחרר ושלא יהיה דולקת נורה צהובה בלוח שעונים שלו

אוקיי, כרגע הכפתור משוחרר

ורשום בלוח המחוונים o/d off בנורה דולקת

כך זה אמןר להיןת?

פורסם

לא זה אומר שזה עובד אז ממה שאני מבין אותך כאשר זה לחוץ זה כבוי וכאשר זה משוחרר זה דלוק כי אמרת עכשיו שיש נורה שלו

פורסם

כמו כל פקד ברכב, שווה להכיר ולהשתמש בתנאים שאלהם הוא מיועד. לדוגמא על מנת לשמור את הרכב בהילוך נמוך בירידה ארוכה. או בעליות שבהן הגיר מתחיל לשחק בין הילוך שלישי לרביעי, כדאי לשמור אותו בשלישי עם כפתור הo/d ולסיים את העליה בצורה חלקה. אותו דבר בדיוק לגבי מצבי 2, L אצלך בגיר. בנסיעה מנהלתית באיזור מישורי, אכן המצבים הללו לא נדרשים.

יום טוב גם לך

פורסם

התבלבלתי לגמרי!!

כשהכפתור לחוץ פנימה ! אין שום נורה

כשהכפתור משוחרר, יש על הלוח מחוונים o/d off

באיזה מצב עליי להיות,כפתור משוחרר או לחוץ.

איך כאשר הוא משוחרר זה אומר שאני כן משתמש באובר דרייב אם רשום שהיא off

רשום שהכפתור משוחרר over drive off!

זה לא אומר שזה כבר כבוי וללחוץ יפעיל את זה?

פורסם

הילוך over drive הוא ההילוך הרביעי ברכב שלך.

כאשר כתוב over drive off, המשמעות הוא שההילוך הרביעי מבוטל והגיר לא יעביר אליו.

עכשיו אתה תחליט, בהתאם לתוואי שטח ולאופי הנהיגה,האם אתה רוצה שהגיר יעבור להילוך הרביעי או לא.

אם אין סיבה מיוחד שלא, תדאג שהכיתוב הזה לא ידלוק.

יום טוב גם לך

פורסם

קיצר שהכפתור לא ללחוץ זה מה שצריך להיות כדי שהוא לא יעבוד

פורסם
התבלבלתי לגמרי!!

כשהכפתור לחוץ פנימה ! אין שום נורה

כשהכפתור משוחרר, יש על הלוח מחוונים o/d off

באיזה מצב עליי להיות,כפתור משוחרר או לחוץ.

איך כאשר הוא משוחרר זה אומר שאני כן משתמש באובר דרייב אם רשום שהיא off

רשום שהכפתור משוחרר over drive off!

זה לא אומר שזה כבר כבוי וללחוץ יפעיל את זה?

אתה צריך שהכפתור יהיה לחוץ אחרת הרכב לא יעלה לרביעי (OD - הילוך רביעי בפועל).

פורסם
הילוך over drive הוא ההילוך הרביעי ברכב שלך.

כאשר כתוב over drive off, המשמעות הוא שההילוך הרביעי מבוטל והגיר לא יעביר אליו.

עכשיו אתה תחליט, בהתאם לתוואי שטח ולאופי הנהיגה,האם אתה רוצה שהגיר יעבור להילוך הרביעי או לא.

אם אין סיבה מיוחד שלא, תדאג שהכיתוב הזה לא ידלוק.

אתה צריך שהכפתור יהיה לחוץ אחרת הרכב לא יעלה לרביעי (OD - הילוך רביעי בפועל).

Got it

אז בנסיעה יום יומית רגילה של כבישים מהירים תל אביב ראשון ובעיר אין צורך להפעיל את הדבר הזה נכון?

פורסם

כשהטויוטה הייתה אצלנו בזמנים היפים שלה , הפעלת הכפתור הזה היה גורם לרכב להאיץ ברמה חולנית,

זה אמנם הפסיק משום מה אבל בהחלט בירידות אני מפעיל אותו והמנוע נבלם יפה או גם בעליות כי לזה הוא נועד בעיקרון.

לגבי הבלאנו, יצא לי לנסוע על אחת כזאת ביום שישי האחרון כמה שעות טובות, הרכב זריז ברמה חולנית ולא נראה לי שצריך להפעיל משהו כדי שיגרום לה להאיץ יותר חזק ממה שהיא.

פורסם

אז בנסיעה יום יומית רגילה של כבישים מהירים תל אביב ראשון ובעיר אין צורך להפעיל את הדבר הזה נכון?

ענו לך על הכל, יותר מפעם אחת, בפירוט. תקרא שוב, כל התשובות פה בשירשור.

יום טוב גם לך

פורסם
כשהטויוטה הייתה אצלנו בזמנים היפים שלה , הפעלת הכפתור הזה היה גורם לרכב להאיץ ברמה חולנית,

זה אמנם הפסיק משום מה אבל בהחלט בירידות אני מפעיל אותו והמנוע נבלם יפה או גם בעליות כי לזה הוא נועד בעיקרון.

לגבי הבלאנו, יצא לי לנסוע על אחת כזאת ביום שישי האחרון כמה שעות טובות, הרכב זריז ברמה חולנית ולא נראה לי שצריך להפעיל משהו כדי שיגרום לה להאיץ יותר חזק ממה שהיא.

אין שום קשר בין הכפתור הזה לבין זריזות הרכב. כל מה שהוא עושה זה לבטל את ההילוך הרביעי ובין זה להאצה אין כלום.

רוצה להאיץ? תלחץ על הדוושה הימנית חזק יותר.

• תוכן חדש...