Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לראות רכב שאני מעוניין לקנות ובבדיקה שלפני הקניה בטופס שקיבלנו סעיף מספר 8 "שילדת מרכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה" היה כתוב ככה :

לחיצות פח, פגמים ושריטות בצבע ופגושים, תיקוני מרכב וצבע סביב + דפנות אחוריות, משקוף, עמוד ופגושים.

לא ממש מובן כל הסעיף הזה שמצד אחד הוא בעל משמעות נמוכה ומצד שני זה נשמע ממש חמור במיוחד האזכור של העמוד והמשקוף.

הבחור התחייב שהרכב לא עבר שום תאונה..

מישהו מבין בזה אולי ? יכול קצת להסביר ? יש מצב שסתם מגזימים בבדיקת רכב או שעדיף לרדת ממנו ?

פורסם

נכון שהרבה מכל הסעיפים זה כיסוי תחת. אבל תיקוני צבע צריך להדליק מנורה לגבי "רכב ללא תאונות". עשיתי הרבה בדיקות לרכבים ללא תאונות ובסוף הסעיף של תיקון צבע היה נכון. מאחר והבחור התחייב הוא שילם לאחר דין ודברים. בסוף הוא הודה שיכול להיות שלבעלים אחרים היו תאונות ולו לא היו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

החיים הם כמו....

פורסם
נכון שהרבה מכל הסעיפים זה כיסוי תחת. אבל תיקוני צבע צריך להדליק מנורה לגבי "רכב ללא תאונות". עשיתי הרבה בדיקות לרכבים ללא תאונות ובסוף הסעיף של תיקון צבע היה נכון. מאחר והבחור התחייב הוא שילם לאחר דין ודברים. בסוף הוא הודה שיכול להיות שלבעלים אחרים היו תאונות ולו לא היו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

השאלה שלי היא אם אני צריך לדאוג לגבי המילים עמוד ומשקוף שהופיעו שם

גם מבחינת ירידת ערך של האוטו וגם מבחינת הבטיחות שלו

פורסם

כן , יש נורה אדומה בתיקון עמוד ומשקוף.

האם רק שפשוף בצבע וצבעו, או תיקון פגיעה ונזק אשר החליש את המקום.

גש למכון בדיקה , ושאל מה מהות הפגיעה באזור הנ"ל.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מבחינתי ברגע שאני רואה משקוף / עמוד - אני עובר לרכב הבא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...