Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתור בעל ייטי לשעבר

התא מטען קטן מאוד לפחות בשבילי... הייתי נאבק עם העגלת תינוק כל הזמן להכניס אותה

ההשהייה הקטנה הזאת בלחיצת הדוושה עד שהרכב מגיב לא הצלחתי להתגבר עליה (דבר מוכר)

הגיר DSG שגמר מצמדים ב9000 קילומטר ולפני שנה של שימוש איכזב מאוד

אם אתה כן לוקח את הייטי אני חושב שלמשקל שלו ה1.2 חלש קצת הייתי מעדיף בראיה לאחור קצת יותר כח

בנאדם עם רכב עם גיר אוטומטי רגיל לא תמיד יאהב את הרובוטי הזה (במיוחד אישתי שהתעצבנה שהרכב מדרדר אחורה בתחילת נסיעה בעליה למרות ה"היל הולד")

היה לי את האלגנס 2015

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם

גם אני בעל ייטי (בת שלוש) שמאד מרוצה ממנה, המכונית הכי טובה שהייתה לי (שלי ידנית, אבל לאבא שלי יש ייטי עם DSG בת שנתיים ללא בעיות)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
איני בא להעצים אני רוצה לעזור לו שלא יכנס למיטה חולה, אם רק הנסיון המר שיש נותן לגיטימציה אז זו נקמה ומה העניין? נטו לעזור

כשאתה זורק אמירה כללית, לא מפורטת, ולא עניינית - אתה לא עוזר, אתה מפריע.

או שתטרח ותפרט למה אתה לא ממליץ (תוך דיוק בעובדות), או שאל תגיב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לאבא שלי יש ייטי מודל 2014 בלי שום בעיות גיר או מנוע. לא אומר שכ-ל הבעיות בכל הדגמים נפתרו אבל ברכב שלו שמטופל כמו שצריך אין שום בעיות כאלו בכלל (טפו טפו טפו:-)).

רכב אחד איננו מעיד על הכלל, וכל דיווחי הבעיות/תקלות עם ה-DSG או מנועי TSI (אלו שיש בהם בעיות או היו) לא קשורים בשומדבר לרמת התחזוקה של הרכב.

פורסם

מסיט קצת את הדיון לכיוון ה CEED.

הייתי במצב מאוד דומה לשלך מבחינת העדפות ודרישות ולאחר סמינריון באמת מעמיק בנושא

לקחתי סיד דיזל סטיישן חדשה ב 0 ק"מ בהנחה גדולה.

זה לא אומר שיש אמת אחת או פתרון נכון אחד- אבל בתור מישהו שבחן את הסוגייה מכל אספקט אפשרי (נוחות,אמינות,סחירות,בטיחות חסכוניות) אני משתף אותך.

פורסם

שכן שלי מחזיק ייטי 3 שנים ומאד מרוצה,

אני עם ראפיד מאותה משפחה אותו גיר וכו'

כנ''ל מאד מרוצה,

רכב אמין ומהנה לנסיעה,

שום בעיה לא היתה (למעט פנצ'ר אחד)

פורסם

אם אתה לא מציין נסועה, אין לאמירות הללו כל ערך, מבחינת מושג על אמינות הרכב.

• תוכן חדש...