Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש ברשותי כרגע פורד פיאסטה , ובעקבות שינויים במשפחה היא כבר קטנה עלינו (למרות שבתור רכב היא אחלה)

אני פוזל לכיוון הסטיישנים (קאיה סיד לדוגמא) וסקודה ייטי (כי הוא יחסית שימושי), שיקולים נוספים לסטיישן היא היכולת להכניס אופניים בלי מנשא ,

שימוש הרכב זה רכב יומיומי כשמקום העבודה מחוץ לעיר כ-75-100 קמ ביום)

טיולים לטבע וכד'.

מה תמליצו לעשות :

1. טרייד אין במגרש רכב ולקחת רכב שהיה בליסינג?

2. טרייד אין בתמורה לרכב חדש/ 0 -קמ יד ראשונה

3. לקנות מאדם פרטי

ידוע שמצב שוק יד שניה לא משהו ובגלל זה אני עדיין לא קיבלתי שום טלפון לגבי הרכב ( מפורסם כבר שבועיים ב-יד 2)

,בנוסף עדיין לא הגדרנו תקציב לרכב כיוון שלא יודעים על מה עדיף ללכת

אבל בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות/ממה להתרחק

פורסם

למה לא מומלץ? בגלל הגיר?

חוץ מעניין זה מדובר ברכב מצויין, בהנחה שאין בעיות בגיר (כמו אצלי).

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לגבי השאלה שלך בנושא טרייד אין - בשורה התחתונה בטרייד אין אתה מקבל נוחות ותפסיד הרבה כסף.

תפסיד פעמיים - גם תקבל מחיר נמוך יחסית לשוק, וגם לא תקבל הנחות (או שתקבל פחות הנחות) על הרכב שאתה קונה. לרוב זה מה שקורה כי החברה\מגרש רואים בעצם הטרייד אין הטבה.

ברגע שאתה בא "עם הכסף ביד" - יש לך הרבה יותר כוח מיקוח, לעומת כשאתה רוצה לעשות טרייד אין.

אם אתה לא מקבל טלפונים - תוריד קצת את המחיר. תראה באיזה מחיר מפרסמים אחרים פיאסטות בעלות נתונים דומים. הכמה אלפים שתוריד במחיר כשאתה מוכר ביד2 - עדיין תקבל על הרכב הרבה יותר מאשר בטרייד אין. זה מה שקורה בד"כ. אם כי יש יוצאי דופן.

פורסם

תמכור לבד, תקנה לבד, עדיף ממוכר פרטי וסע לשלום.

אם אתה יכול קודם לקנות ורק אח"כ למכור בלי לחץ, זה עוד יותר עדיף.

אם תרשום מה התקציב לרכישה ניתן יהיה לכוון אותך יותר במדוייק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בגדול כן אבל לא רק,

בצע חיפוש פה על tsi dsg ואח''כ נדבר כמו''כ אתה לא היחיד עם הבעיות בגיר

לאבא שלי יש ייטי מודל 2014 בלי שום בעיות גיר או מנוע. לא אומר שכ-ל הבעיות בכל הדגמים נפתרו אבל ברכב שלו שמטופל כמו שצריך אין שום בעיות כאלו בכלל (טפו טפו טפו:-)).

אני פוזל לכיוון הסטיישנים (קאיה סיד לדוגמא) וסקודה ייטי (כי הוא יחסית שימושי), שיקולים נוספים לסטיישן היא היכולת להכניס אופניים בלי מנשא

עם כל החיבה הרבה שלי לייטי, האופניים היחידים שתצליח להכניס לתא מטען שלו הם אופניים מתקפלים (או של ילד). אופניים בגודל רגיל ייכנסו רק אם תקפל את אחד (או יותר) מהמושבים האחוריים. בנסיעה שעשיתי לצפון עם הייטי הכנסתי לתא המטען עגלת ילדים (לא טיולון) ותיק. בימבה, טרייק והתיקים האחרים היו על המושבים הפנויים. ברומסטר שלי יש תא מטען עמוק וגבוה בהרבה.

פורסם
בגדול כן אבל לא רק,

בצע חיפוש פה על tsi dsg ואח''כ נדבר כמו''כ אתה לא היחיד עם הבעיות בגיר

פספסת, אצלי אין בעיות בגיר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
לפני שלוקח סקודה ייטי עשה פה חיפוש- בקצרה לא ממולץ

מעליב! לי יש ייטי ואני נהנה ממנה. מי שמסתדר עם זה שתא המטען שלה יחסית קטן, אני ממליץ! רכב די מהנה.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

חברים יקרים אל תעלבו לא אמרתי שלכל רכב הוא בעייתי ציינתי שלא כדאי להכנס לזה כמו שהרבה נמנעים מרכבים אירופאים למרות שישנם כאלה ללא תקלות מיוחדות ולא תמיד רק הטיפול הקבוע עוזר

פורסם

אם יש לך נסיון רע עם רכב כזה יש לך לגיטימציה לכתוב. אם אתה סתם בא להעצים את הסטיגמה עדיף שתחריש.

(אחד שהייטי שלו מתקרבת ל-200,000 ק"מ בלי תקלות יוצאות דופן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איני בא להעצים אני רוצה לעזור לו שלא יכנס למיטה חולה, אם רק הנסיון המר שיש נותן לגיטימציה אז זו נקמה ומה העניין? נטו לעזור

פורסם

אז זהו שבכלל לא ברור שמדובר במיטה חולה, על כבישי ישראל נעים יותר מ-200000 כלי עם TSI+DSG ומקרה הפורד פוקוס מראה שאם יש צרות שלא מטופלות הן צפות. ולכן אם לך נסיון קונקרטי - אתה לא עזור, אלא מעצים סטיגמות שאינן בהכרח נכונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחזק. בבעלותי (ובבעלות המשפחה) עברו לא מעט רכבי DSG, לא הייתי שולל רכב רק על סמך שיש לו DSG7.

מגרסת ה-1.2 הייתי נמנע (מעט חלשה), ה-1.4 כבר חזק יותר ואמין, ל-1.8 יש DSG6 למיטב זכרוני (אמין בהרבה), והגרסה הכי טובה לך לדעתי ה-2.0 TDI, מה שבהיא לא זולה ואני לא יודע אם בתקציב שלך.

• תוכן חדש...