Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולגבי ההגה בצד הנכון - באיזה צד אתה היית מעדיף את ההגה בעת הקפת מסלול מירוצים כלשהו?

באמצע. :cool::grin:

ובכל זאת התרבות היא תרבות של חדש, בתיבול בלינג לפי כל הכללים של המערב השבע? האם לא כך?

זו לאו דווקא השפעה מערבית. לקנטונזים היתה תרבות ״חדש״ ו״בלינג״ כשבמערב עוד גרו במערות ודיברו ב״אוגה בוגה.״

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באיזה צד אתה היית מעדיף את ההגה בעת הקפת מסלול מירוצים כלשהו?

כן. :)

תביא מסלול ומצידי לנהוג בשכיבה עם הגה בצד ימין ודוושות בצד שמאל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כן. :)

תביא מסלול ומצידי לנהוג בשכיבה עם הגה בצד ימין ודוושות בצד שמאל.

ורגל אחת משורבבת מהחלון כי קיר האש נשבר והמנוע חורך לי את הרגליים.

סיפור אמתי מבית היוצר של רוב וילסון.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עידן ברשותך איך מתייחסים חברי מועדון הנהיגה אליך כבעלים של מכונית וותיקה? אחזקה פדנטית לחוד וכמובן שהיא וודאי מזכה אותך בנקודות, ובכל זאת התרבות היא תרבות של חדש, בתיבול בלינג לפי כל הכללים של המערב השבע? האם לא כך?

שאלה במקום,

והתשובה הפשוטה היא- מקבלים אותי מעולה.

זו קבוצה שיש בה מכוניות מעל הסוגים, חדשים, ישנים, נדירים וכו'.

המכנה המשותף שפורץ את המסגרות התרבותיות זו פשוט האהבה למוטוריקה.

לא מרגיש שאני זוכה לאיזה יחס שונה משאר החברים, בטח לא בכלל סוג הרכב שלי או גילו, להיפך, לא פעם אנחנו מחליפים רכבים בנהיגות או סתם לסופ"ש וכך יצא שתחת ידי עברו לא מעט רכבים מעניינים ממיטב היצרנים כולל כאלה יקרים מאוד (אסטון מרטין v12 חדשה לגמרי למשל) או אחרים שמעבר להיותם יקרים גם די נדירים, כמו בנטלי קונטיננטל סופר ספורט v12.

עידן,הכנסת אותו כבר לדיטיילר?.

ביום שני הקרוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן!

אחרי ארבע שנים פתאום שמתי לב, ההגה שלך בצד הלא נכון!!!

יש משהו במותגים הגרמניים שמשדר לי CAR FOR LIFE

והדור הזה של הE קלאס הוא אחד מהשניים האהובים עליי - גם במובן של עיצוב פנים וגם במובן של עיצוב חוץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...