Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מובילאיי ע"י צה"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המולטימדיה , אתה מבין שמי שאשם פה זה הממשלה?

כל שקל בעלות היבוא של הרכב מתורגם לשקל נוסף של מס.

לכן אין הגיון להזמין מערכת מובנית מתקדמת ברכבים פשוטים יחסית כי זה מייקר את הרכב משמעותית.

אם מערכת סינית פשוטה עולה 150$ נניח ובהתקנה מקומית המס הוא נמוך כמו כל מוצר רגיל , מקורית שתעלה נניח 400$ ליבואן תעלה 800$ לצרכן

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ראיתי רכב שמגיע לארץ (וראיתי הרבה רכבים) עם חור איפה שצריכה להיות מערכת.

אני ראיתי רק חור (למעשה עם חיפוי פלסטיק). לא ראיתי עדין מערכת התקנה מקומית שבשבילה מפרקים את המערכת המקורית כברירת המחדל. לרוב זה תוספת מחיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בפורד, למשל. מקבלים (או שקיבלו, לא יודע אם עדיין) מערכת סינית נחותה ואת המערכת המקורית של סוני בקופסא בתא המטען.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
ליתר הדיוק זה 0.6 שניות ברירת המחדל. ועדין זה מאוד מאוד מעט.

באותה מידה זה היה יכול להיות 0.2 שניה. הרי אם אתה במרחק שבו אי אפשר להגיב בזמן, אתה באותה מידה יכול לנהוג פגוש לפגוש. כל מה שזה עושה הוא רק להגדיל את המתקף (impulse) ברגע הפגיעה.

אבל עזוב, בוא לא נפריע לאנשים שחושבים שהם שומרים רווח.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אני ראיתי רק חור (למעשה עם חיפוי פלסטיק). לא ראיתי עדין מערכת התקנה מקומית שבשבילה מפרקים את המערכת המקורית כברירת המחדל. לרוב זה תוספת מחיר.

באיזה שלב בשרשרת החיול של הרכבים ראית את זה?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בשלב שהם כבר עלו לכביש ושימשו בתור רכב הדגמה, אך המערכת הסינית עוד לא הייתה מוכנה להתקנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני באיזה מקום בין דיסקו לשאר.

המובילאיי מעצבן. הרבה מאד התראות שווא.

התראת הקרבה היא 0.7 כברירת מחדל. העניין הוא שה-0.7 הזה הוא כנראה מעבר למשהו נוסף, כיון שבמציאות אני מקבל צפצוף במרחק של לפחות 2 שניות מהרכב שלפני.

ודבר נוסף - היום אני מקבל הרבה פחות צפצופים מאשר לפני שנה או חצי שנה. לא ברור לי מה קרה, אבל כנראה שהמערכת "לומדת" משהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ודבר נוסף - היום אני מקבל הרבה פחות צפצופים מאשר לפני שנה או חצי שנה. לא ברור לי מה קרה, אבל כנראה שהמערכת "לומדת" משהו.

אולי פשוט התרגלת לא "לעצבן" את המערכת. בהתחלה גם אצלי היו הרבה צפצופים, היום כמעט ואין. אצלי התהליך לקח שבוע.

הצפצופים המעצבנים נכנסים למודעות ומנסים להמנע מהם על ידי התנהגות שלא "מעצבנת" את המערכת.

פורסם

התראת הקרבה היא 0.7 כברירת מחדל. העניין הוא שה-0.7 הזה הוא כנראה מעבר למשהו נוסף, כיון שבמציאות אני מקבל צפצוף במרחק של לפחות 2 שניות מהרכב שלפני.

יכול להיות שמעבר למדידת הרווח, המערכת גם מודדת את קצב ההתקרבות לרכב שנמצא מלפנים?

בכל אופן, 0.7 שניות זה מתחת לזמן התגובה של הרוב המוחלט של הנהגים בזמן אמת, ועוד לא נכנסו להפרשים ביכולת בלימה בין רכבים.

כל ההבדל בין זה לבין מרחק קטן עוד יותר הוא המתקף ברגע ההתנגשות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לרנו פלואנס מפרקים את המערכת המקורית ומתקינים מולטימדיה זבל סיני,

לחלק מהעובדים בחברה שאני עובד החזירו את המקורי ( לא מולטימדיה ) אחרי שהם איימו שהם יחזירו את הרכב כי מה ששמו להם לא עבד

פורסם

אני יכול להגיד שהמוביילאי לא משפרת נהיגה ,במקרה הכי טוב משפרת את הזיכרון שלי לכפתור כיבוי שלה בהנעה.

אם הייתי נהג "רע" שדורש חינוך הייתי גם מכבה\מבטל מערכות מקוריות של היצרניות(ונהגתי על רנו,טויוטה,מרצדס ועוד כמה עם כאילו) כי גם הן אמורות להציק לא פחות.

במציאות אף פעם מערכת מקורית מהיצרן לא הציקה לי בזמן נהיגה, מכיוון שמערכת מקורית מבוססת ראדר ולא רק מצלמה כמו המוביילאי ולכן היא מדוייקת יותר ונותנת פחות False alerts(המוביילאי במדריך של היצרן! כתוב שהיא לא פועלת ב"אור שמש ישיר,מזג אוויר סגרירי,תנאי חשיכה ושמשה מלוכלכת"' , במילים אחרות? 70% מהזמן).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אצלי אין צפצופי שווא. אם היתה לי אופציה לבחור כנראה שלא הייתי בוחר שום דבר אקסטרה ברכב, אבל מכיוון שהיא כבר שם, היא לא מפריעה לי למען האמת.

פורסם

טוקבקים מ YNET? את מי זה מעניין?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...