Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מובילאיי ע"י צה"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומתקין מובילאיי ברכבים שלו.

מצד אחד בסדר, יש לו צי רכבים קיים שצריך לטפל בו (שימו שניה בצד את זה שאני לא מאמין ביעילות המערכת הזו), מצד שני - הדרך הנכונה היא לשים כתנאי סף במכרז הרכבים שלו מערכות בטיחות מקוריות ואקטיביות, זה היה עוזר הרבה יותר, ומועיל גם לשוק הכללי, כיון שהיינו רואים יותר מכוניות עם מערכות בטיחות מקוריות על הכביש.

אבל היי, מובילאיי... אותה חברה שהעלתה עכשיו פרסומת שאומרת "אני מסתכלת הרבה על הילדים בספסל האחורי, אז טוב שיש מובילאיי".

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

it's all about the money.. תהיה בטוח שכל הצדדים המעורבים ירוויחו מהעסקה הזו.

בדיוק אותו הסיפור עם מערכות המולטימדיה המקוריות שהיבואנים מפרקים בארץ ומתקינים במקומן מולטימדיה סינית, ואפילו יותר מקומם כי (תקנו אותי אם אני טועה) זה לא שצה"ל צריך לשלם מיסים על מערכות בטיחות מקוריות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מהלך שיווקי מבריק. כמו איתורן, גם מובילאי גילו את הפטנט שבמקום לשכנע את משתמש הקצה, עדיף להשקיע את המאמצים בגורמים הממלכתים, חברות הביטוח וכו'. הנהג, כבר יקבל את זה אם הוא רוצה או לא.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
הדרך הנכונה היא לשים כתנאי סף במכרז הרכבים שלו מערכות בטיחות מקוריות ואקטיביות, זה היה עוזר הרבה יותר, ומועיל גם לשוק הכללי, כיון שהיינו רואים יותר מכוניות עם מערכות בטיחות מקוריות על הכביש.

אנחנו מדברים על צה"ל, כן? הגוף שרוכש מיצובישי אטראז' בהמוניו. למה ציפית?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כבר יצא לי לנהוג ב3 (קיה ריו) מתוך 3000 הרכבים המדוברים, ובכל ה3 בוצעה התקנה לקויה של המערכת, הגיעו מתקינים לבסיס עצמו עם מערכת וארגז כלים והתחילו לעבוד, התוצאה היא שבכל הרכבים ישנן התראות שווא בלתי פוסקות, והסיגנל של האיתות ימינה כלל לא חובר למערכת בכל שלושת הרכבים.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

עצוב שחברה מסחרית יודעת לתת בראש, למשרד התחבורה, ולשאר החבורה שקרובים לצלחת, ומאלצים אותנו לשים את הזבל הזה באוטו. זה מזכיר קצת את עניין האפוד הזוהר

השבוע לא עברתי טסט עם סלברדו, בטענה שאני חייב להתקין מובילאיי. ואיזה יופי, ברכב שיצא לי לנסוע עם מערכת מובילאיי, זה אכל את הראש כל הנסיעה. ויותר מזה הרבה חבר'ה מספרים שהם מכבים את המובלאיי.

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

אם המובילאיי שלכם מצפצץ כל הזמן - צר לי לומר לכם - אתם לא ממש נהגים טובים שמתחשבים בסביבה.

אתם לא מאותתים, לא שומרים מרחק, וכששמים לכם מראה מצפצפת מול הפרצוף זה מעצבן.

תתחילו לאותת, לשמור מרחק סביר ולנסוע כמו בני אדם ותחסכו אחוזים ניכרים מהצפצופים שלכם.

לפני שאתם קופצים - ברור שאם ההתקנה לא תקינה זו תקלה. אבל המערכת כמערכת היא מצויינת. רוצים שהיא תהיה שקטה - תנהגו בהתאם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצויינת היא לא. שכח מזה.

נסה לנהוג איתה בכבישי הצפון. אין רכבים סביבי ברדיוס של קילומטרים, כביש עם נתיב בודד (אין לאן לסטות) והמערכת מצפצפת כמו משוגעת.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אתם לא מאותתים, לא שומרים מרחק, וכששמים לכם מראה מצפצפת מול הפרצוף זה מעצבן.

תתחילו לאותת, לשמור מרחק סביר ולנסוע כמו בני אדם ותחסכו אחוזים ניכרים מהצפצופים שלכם.

מה שמדאיג במיוחד היא שהמערכת בברירת מחדל מתריעה רק על שמירת רווח של פחות מ-0.4 שניות, ועדיין המון אנשים כאן מתלוננים על הצפצופים שלה.

כדי לסבר את האוזן, רווח בטוח מתחיל לכל הפחות ב-1.5 שניה, ולעתים נדרש גם רווח משולש מזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בדיוק אותו הסיפור עם מערכות המולטימדיה המקוריות שהיבואנים מפרקים בארץ ומתקינים במקומן מולטימדיה סינית

מי היבואנים מפרקים את המערכת המקורית ומתקינים סינית? ממה שאני יודע וראיתי אצל יבואן, הם מזמינים את הרכב ללא מערכת ומתקינים את הסינית.

מה שמדאיג במיוחד היא שהמערכת בברירת מחדל מתריעה רק על שמירת רווח של פחות מ-0.4 שניות

ליתר הדיוק זה 0.6 שניות ברירת המחדל. ועדין זה מאוד מאוד מעט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
מי היבואנים מפרקים את המערכת המקורית ומתקינים סינית? ממה שאני יודע וראיתי אצל יבואן, הם מזמינים את הרכב ללא מערכת ומתקינים את הסינית.

לא אחשוף פה את שמות היבואנים, לא יודע אם מותר לי, אבל הרבה (אם לא הרוב).

בדר"כ מזמינים את המכוניות עם מערכת בסיסית (כמה שיותר זולה), למשל USB+AUX בלבד, מפרקים אותה ומרכיבים בהתקנה מקומית מולטימדיה סינית במחיר עושק.

לא ראיתי רכב שמגיע לארץ (וראיתי הרבה רכבים) עם חור איפה שצריכה להיות מערכת.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...