Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - סיאט אטקה - ג'יפון לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רצינו כתום - ויש בעיות יצור איתו. מסתבר שהוא סופר מבוקש באירופה. התפשרנו על לבן נבאדה (פנינה).

הלאון איתנו שנה וחצי בדיוק, היא כרגע על פחות מ-15K ק"מ. בכללי - יופי של אוטו. יופי של VFM דאז כחדש.

מבחינת אמינות לא היה משהו חריג שהוא. בשבוע שעבר הוחלפה יחידת התאורה הראשית בתא נוסעים - לד הבהב (מחלה ידועה בלאון). מעבר לזה, בילתה ב"גיל-קאר" פעמיים / שלוש לעדכוני WAZE והחלפת מצלמת רוורס (שהציגה מסך כחול מידי פעם).

GREEN - לא. אומנם על הנייר האטקה אקסלנס עולה כמו הטיגואן, אבל היא מאובזרת יותר מהטיגואן הבסיסית.

BAR72 - ברצינות? נהגתי לא מעט במוקה (בארץ / בגרמניה). היא לא שם בכלל... לא קרובה לאטקה, בשום סעיף. היא זולה מאוד - וזה מורגש וניכר. שלא נדבר על מנוע הרבה פחות מעניין, צריכת דלק פחות טובה ואיבזור מעליב.

הצעתי לה CHR כחלופה, אבל היא מחפשת משהו בשרני יותר בביצועים.

שים לב שדיברתי על החדשה. היא מרגישה מבפנים דווקא איכותית ומעוצבת יותר, והיא כמובן זולה יותר. לגבי המנוע - שניהם 1.4T. נכון שבלאון הוא מגיב טוב יותר, אבל זה לא שהטראקס משתמש במנוע 1.6 אטמוספרי של סובארו, כן?

לגבי הצבע - עניין של טעם. לא אהבתי את הלבן, אנמי מידי. באמת כתום אולי יושב עליו יותר טוב.

לגבי נסיעה - אין ספק שהאטקה קשיחה יותר, למרות שבבורות גם הטראקס מתרסקת. לטעמי האטקה מעבירה מידי את כשלי מעצ. אבל אולי זו רגישות שלי.

בכל מקרה - תהנו וסעו בבטחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יודע שהתכוונת לחדשה. אין ספק שיש שיפור - והוא לא מספיק. היא ותיקה מידי לעומת האטקה, למשל.

האטקה אקסלנס מעט נוחה יותר מה-FR הנוכחית. כל עוד שזה לא הפריע / מפריע ל"זקנים" - אין לי בעיה. אני גם ככה אנצל את הרכב הזה בפעם ב... כשצריך משהו נוח וגדול יותר מהאבארת'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דוקא אותי יותר מסקרן מה הסיבה שהוריך עברו לגיר אוטומטי אחרי שנים עם ידני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מבחינת אמינות לא היה משהו חריג שהוא. בשבוע שעבר הוחלפה יחידת התאורה הראשית בתא נוסעים - לד הבהב (מחלה ידועה בלאון).

שנה ו-15 אלף ק"מ זה עדיין רכב חדש. עשיתם טרייד?

לא סתם שאלתי לגבי אמינות. חבר עם FR בת פחות משנה כבר חווה מוסך כמה וכמה פעמים אחרי שאחד החלונות התחיל לחרוק ונזילה עצבנית מהגג הפנורמי (שחזרה אחרי תיקון לא מוצלח).

פורסם
דוקא אותי יותר מסקרן מה הסיבה שהוריך עברו לגיר אוטומטי אחרי שנים עם ידני.

חוסר יבוא של אטקה ידנית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שנה ו-15 אלף ק"מ זה עדיין רכב חדש. עשיתם טרייד?

לא סתם שאלתי לגבי אמינות. חבר עם FR בת פחות משנה כבר חווה מוסך כמה וכמה פעמים אחרי שאחד החלונות התחיל לחרוק ונזילה עצבנית מהגג הפנורמי (שחזרה אחרי תיקון לא מוצלח).

מכיר המון בעלי לאון וזו פעם ראשונה שאני שומע על נזילות מהגג.

בכל מקרה, לא נתקלנו בבעיות חריגות, רק הנורת תקרה הבהבה והיחידה הוחלפה באחריות.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חוסר יבוא של אטקה ידנית.

אם סטיו דאג לפולו gti ידנית, איך אתה עם כל הקשרים בצ'מפיון לא דואג.

דוקא אני זוכר שהחלפת את היטי הפכת את העולם כדי למצוא רכב ידני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם סטיו דאג לפולו gti ידנית, איך אתה עם כל הקשרים בצ'מפיון לא דואג.

דוקא אני זוכר שהחלפת את היטי הפכת את העולם כדי למצוא רכב ידני.

מאוד פשוט - ניסינו. יש ביקוש גדול באירופה לאטקה ידנית. אין ליצרן כמות לספק, אז היבואן לא נכנס לזה מלכתחילה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מאוד פשוט - ניסינו. יש ביקוש גדול באירופה לאטק ידנית. אין ליצרן כמות לספק, אז היבואן לא נכנס לזה מלכתחילה.

אין שום קשר לביקוש באירופה, אלא החוסר ביקוש בארץ

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם (נערך)
אין שום קשר לביקוש באירופה, אלא החוסר ביקוש בארץ

יגאל, יש סיבה שאתה מתערב ללא צורך בדברים שאין לך מושג בהם?

ישבתי עם הבכירים ביותר במותג והייתה מחשבה כזו להביא ידנית אך ביקוש גבוה וחוסר הקצאות גרם לביטול העניין - לפחות לעת עתה. במידה וכן יתאפשר בעתיד - כנראה שיביאו (כהתחלה, 1.0TSI).

בגלל שזה סיאט (הנתפס כמותג "ספורטיבי" יותר בעיני הלקוחות) כן רוצים ידני.

לאון FR1.4 המתוחה תיובא עם ה-150 כ"ס בידני - ובניגוד לעבר (ודרישת הלקוחות מסתבר) היא תיובא ב-5 דלת' (כנראה שיופסק יבוא גרסת ה-3 דלת' הידני, אך זה לא סופי עדיין).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יגאל, יש סיבה שאתה מתערב ללא צורך בדברים שאין לך מושג בהם?

ישבתי עם הבכירים ביותר במותג והייתה מחשבה כזו להביא ידנית אך ביקוש גבוה וחוסר הקצאות גרם לביטול העניין - לפחות לעת עתה. במידה וכן יתאפשר בעתיד - כנראה שיביאו (כהתחלה, 1.0TSI).

בגלל שזה סיאט (הנתפס כמותג "ספורטיבי" יותר בעיני הלקוחות) כן רוצים ידני.

לאון FR1.4 המתוחה תיובא עם ה-150 כ"ס בידני - ובניגוד לעבר (ודרישת הלקוחות מסתבר) היא תיובא ב-5 דלת' (כנראה שיופסק יבוא גרסת ה-3 דלת' הידני, אך זה לא סופי עדיין).

גם אני ישבתי עם הבכירים

לא מביאים ידנית לארץ כי אין ביקוש לידנית.

פורסם
אנחנו מרשים. אבל מנסיון עם טוסון 2.0 הוא עגלה ליד אטקה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

רגע, לא ניסיתי אפילו לרגע אחד להשוות את הספורטאז/טוסון לאטקה - ברור שהן יותר איטיות מהסיאט, אין בכלל שאלה.

רק אומר שקיה בפני עצמו סבבה לגמרי ולא עגלה, האמת אם היה לרכב עיצוב יותר מעניין והיה מגיע לפני כמה חודשים - יש מצב שהייתי בוחר בו ולא בספוראטז.

פורסם
תתחדש!

לא בקטע של party pooping, אבל קבל רשימה חלקית של מכוניות שזכו ב-ECOTY:

ימקה/טלבו הורייזון (1979)

פורד אסקורט 3 ("אריקה") (1981)

רנו 9 (1982)

פורד סקורפיו (1986)

אופל אומגה (1987)

פיאט בראבו/בראבה (1996)

רנו קליאו 3 (2006)

אופל אסטרה K (2016)

וואו הבאת לי כאן הסטוריה :) חושב על הנוסטלגיה שקראתי את הכתבות וראיתי את הרכבים האלה שיצאו

קובי

:-)

פורסם
גם אני ישבתי עם הבכירים

לא מביאים ידנית לארץ כי אין ביקוש לידנית.

לפי הידוע לי, הבכירים שלך הם לא הנהלת המותג, אבל יאללה... נזרום איתך.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...