Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - סיאט אטקה - ג'יפון לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מאוד אוהב את הצורה של הלאון והאיביזה (בעיקר ברמת גימור FR) אך תסלחו לי, האטקה מהתמונות שפרסם bar72 פשוט משעממת..

לדעתי היא הרבה פחות משעממת מקאדג'אר, אוטלנדר והקוריאניות.

אחלה רכב, תדלוק פעם ראשונה אחרי 520 ק''מ בפקקים של גוש דן הניב 13.3 ליטר לק''מ, וזה עוד לפני '' פתיחת המנוע ''

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

אחל'ה מבחן, אבל אני רק שאלה: למה בצילומים הרכב מלוכלך? לא מתאים למגאזין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אחלה רכב, תדלוק פעם ראשונה אחרי 520 ק''מ בפקקים של גוש דן הניב 13.3 ליטר לק''מ, וזה עוד לפני '' פתיחת המנוע ''

יגאל,

1. מבחינת מראה חיצוני, לדעתי היא יפה יותר מהספורטאג' אך לא יותר יפה מהטוסון או הקאדג'אר

2. לא טענתי שהיא איננה חסכונית, או שהשילוב של המנוע והגיר הוא משעמם וגם לא בנוגע לפנים הרכב. התמונות החיצוניות פשוט לא עשו לי את זה.. ציפיתי לרכב עם עיצוב פחות "קופסתי", שיהיה יותר ספורטיבי כמו העיצוב של הלאון FR.

פורסם

תתחדש. נמדוד שוב צריכה עירונית בקיץ. בינתיים, מאיזה רכבים אתה חושב שהיא נראית יותר טוב? זה אמנם עניין של טעם, אבל הטוסון, הפיגו, והקשקאי נראים נהדר. האטקה קופסתית ואולי בכוונה כדי לתת לה מראה א-לה אאוטלנדר, אבל היישום פחות מוצלח. בכל מקרה, תהנה וסע בבטחה. המנוע הוא באמת נקודת האור ברכב מבחינתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תתחדש. נמדוד שוב צריכה עירונית בקיץ. בינתיים, מאיזה רכבים אתה חושב שהיא נראית יותר טוב? זה אמנם עניין של טעם, אבל הטוסון, הפיגו, והקשקאי נראים נהדר. האטקה קופסתית ואולי בכוונה כדי לתת לה מראה א-לה אאוטלנדר, אבל היישום פחות מוצלח. בכל מקרה, תהנה וסע בבטחה. המנוע הוא באמת נקודת האור ברכב מבחינתי.

טעם וריח אין להתווכח...

ולדעתי המנוע הוא לא רק נקודת האור היחידה.

גם האיבזור וגם איכות החומרים בפנים מספקת (נכון שבאירופה מקבלים יותר) אבל עדיין לא פחות טוב מאחרות

פורסם (נערך)

לעומת ה 3008 :האטקה טובה יותר במיאוץ ברמזור ובבלימה אוטונומית. אבל ברמזור שלנו יותר חשוב ה"שופוני" ובזה היא ממש מאחור.

המנוע העצל לא מפריע למאות נהגי ספורטאז' לסוע בגאווה.

אצלי האטקה נופלת גם בגלל אמינות הגיר (שמאלצת אותי לעשות טיפולים אצל היבואן בלבד)

אבל להרבה אנשים זה לא מפריע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא בטוח שבענין השופוני לפז'ו יש יתרון, הסמל מקלקל. אבל מכל בחינה אחרת שאינה כרוכה בהתהגות ונוחות ( פשוט לא מכיר ), היא משהו אחר, במיוחד תא נוסעים מיוחד מזמין ומפנק, אצל האטקה שמשום מה מתכנניה לא ניצלו את ההזדמנות להיפטר מלוח השעונים העצוב של הלאון, יש איזה רצון לדפוק את הראש בקיר מרוב תיסכול על השיממון וחוסר ההשראה הזה.

פורסם

בקרוב מאוד אצלנו - אטקה אקסלנס. צריכה לנחות כאן בסוף החודש / תחילת חודש הבא.

רשמים וחוויות מעמיקות יגיעו עם הזמן וצבירת הק"מ.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בקרוב מאוד אצלנו - אטקה אקסלנס. צריכה לנחות כאן בסוף החודש / תחילת חודש הבא.

רשמים וחוויות מעמיקות יגיעו עם הזמן וצבירת הק"מ.

הספקה איטית אצלכם,

אני כבר עוד מעט עושה טרייד אין

פורסם
הספקה איטית אצלכם,

אני כבר עוד מעט עושה טרייד אין

חבר, יש סטנדרטים שצריך לעמוד בהם ורק להתעלות עליהם - כן סטייל פלוס לא הייתה אופציה... :-D

האספקה המקורית הייתה ליולי 17 (!), ועם קצת עזרה זה קודם לסוף פברואר / תחילת מרץ. לא ממהרים לשומקום, הלאון פה איתנו בינתיים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חבר, יש סטנדרטים שצריך לעמוד בהם ורק להתעלות עליהם - כן סטייל פלוס לא הייתה אופציה... :-D

האספקה המקורית הייתה ליולי 17 (!), ועם קצת עזרה זה קודם לסוף פברואר / תחילת מרץ. לא ממהרים לשומקום, הלאון פה איתנו בינתיים.

סטייל + זה אחלה דיל,

מעבר לזה כבר overated במחירי ישראל

פורסם
סטייל + זה אחלה דיל,

מעבר לזה כבר overated במחירי ישראל

הכל בהתאם לדרישות כמובן.

אצלנו הדרישה הייתה לקבל איבזור זהה לזה שב-FR הנוכחית, עם תוספת הגובה והמרחב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הכל בהתאם לדרישות כמובן.

אצלנו הדרישה הייתה לקבל איבזור זהה לזה שב-FR הנוכחית, עם תוספת הגובה והמרחב.

מה זה אצלנו, אתה חברת ליסינג?

פורסם
מה זה אצלנו, אתה חברת ליסינג?

אוהב את הציניות שלך... אצלנו = בבית.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...