Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - סיאט אטקה - ג'יפון לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדיוק, יש בכירים ויש בכירים, ויש גם צמרמורת של גאווה על כך שיש פה חברים שיושבים איתם.

ראינו כבר שלא כולם מבינים את הציניות בתגובות שלך (ע"ע הבחור ששלח ליבואן יונדאי את השירשור של אי קניית 3008 ב"המלצתך"). :wink:

פורסם

ספייר, ריגשת.

היא נורא נבלעת בנוף. מאוד מתאימה לכבישים. יותר התחברתי למראה של ה3008 אם כי גם לה לא הייתי קורא מרשימה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היא נורא נבלעת בנוף. מאוד מתאימה לכבישים. יותר התחברתי למראה של ה3008 אם כי גם לה לא הייתי קורא מרשימה.

מרשימה או לא, אני לא רואה הרבה אנשים מתרגשים למראה האטקה (נבלעת בנוף כמו שאמרת, ולא באמת שונה מפורד קוגה למשל מבחינה זו), מצד שני אחרי כשבוע עם הפיז׳ו (לא שלי) אין הרבה אנשים שכן נשארים אדישים למראה שלה.

פורסם
תודה על המבחן!

מקריאה נראה שקיבלנו עוד ואגית גנרית. הקהל קונה, אז אין ליצרן כנראה שום תמריץ לסטות מהנוסחה, אבל העסק פשוט משעמם. חבל.

אם זה לא נניח מזארטי או R8 רכב אמור להיות יותר שימושי מאשר מיוחד. כמו שכתבת, הנוסחה עובדת אז, למה לשנות (ה)רכב מנצח? אני חושב שהם מילאו משבצת חשובה שהיתה ריקה עבור קהל הלקוחות שלהם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בקרוב מאוד אצלנו - אטקה אקסלנס. צריכה לנחות כאן בסוף החודש / תחילת חודש הבא.

רשמים וחוויות מעמיקות יגיעו עם הזמן וצבירת הק"מ.

נו

מתי נקבל כבר סקירה של המומחים

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ואולי גם תהיה גרסת קופרה:shock:

שווה לחכות לתערוכה בברצלונה, בחודש מאי הקרוב.

קראתי גם שמתוכנן ג'יפון קומפקטי בשם "ארונה" המבוסס על האיביזה (Q2 לעניים?). נשמע.. מעניין.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...