Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - סיאט אטקה - ג'יפון לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

מה שלא כל-כך ברור לי זה מי יקנה אותה. .....

השוק של הג'יפונים צפוף מאד, וכדי להצליח צריך לבלוט - והסיאט בגירסה הבסיסית בה נהגתי מאד "אפורה".

אני לצורך העניין חיפשתי להחליף את הפאביה למשהו גדול יותר (אילוצי עגלות :)) , הייתי כבר עם הזמנה לאוקטביה סטיישן , נסעתי על קאדג'ר , פיאט 500L , טוסון (אבל זה היה בחו"ל על ידנית דיזל) , 3008 החדשה (דיזל ובנזין) , אטקה, ספורטאז' , פוקוס החדשה ואסטרה החדשה )

בסופו של דבר בחרתי באטקה , הן בגלל ה value for money ביחס לאחרים , הן בגלל החיסכון בדלק על הנייר שכרגע לפחות מתגלה כאמיתי ביותר.

הבעיה הגדולה של אטקה זה האנמיות ברמות האיבזור , משיחה עם "מישהו שיודע" הייטי החדשה שתגיע תעלה קצת יותר מאטקה ותהיה יותר מאוברת.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב מבחן שלא מזכיר את מחיר הרכב? למה?

כי המבחן נשאר בארכיון של הפורום והמחיר לא נשאר קבוע

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פבל קלע בול :lol:

יש לנו איביזה ושוקלים לרכוש בנוסף את האטקה (המשפחה מתרחבת)

מסכים שהגרסה הבסיסית מאוד דלה ובתוספת של 6K מקבלים מערכות בטיחות נוספים (התראת תנועה צולבת וניטור שטח מת) וכמובן מסך מולטימדיה גדול.

אישית לא מתחבר לקוראניות, וממש לא מעוניין לשלם 20K נוספים על מאזדה CX-5.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם (נערך)

אין טעם לשדרג לגירסאות מאובזרות יותר מהאקסלנס פלוס, שכן אז מגיעים לטריטוריה של הפולקסווגן טיגואן (כמדומני שהטיגואן גם מאובזר באופן דומה כבר בגירסת הבסיס לגרסאות הבכירות של האטקה).

למעש הטיגואן ייתר לחלוטין את הגרסאות הבכירות של האטקה.

לגבי השואה לאוקטביה, אוקטביה 1.4 עולה כבר כמו האטקה 1.4 ולא זולה יותר (ה- 1.2 זולה יותר).

רכבים משפחתיים כבר לא רלבנטיים, לא עושים חשק ונמכרים בעיקר למוסדיים. על רכבי סדאן אין בכלל מה לדבר, תצורה מיושנת ולא שימושית. הסטיישנים בתמונה מבחינת שימושיות אבל גורמים לפיהוק.

האטקה מרווח יותר מכל רכב משפחתי, צריך לשבת כדי להאמין. בנוסף הוא מהיר ויחסית חסכוני.

החיסרון העיקרי- התחושה באמת אפרורית הן חיצונית והן פנימית, למרות שהחומרים בפנים טובים וגם העיצוב טוב, אבל זה רק התחושה....

אני אהבתי.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

green

מקוה שכמה שיותר יחשבו כמוך, שאוכל לקבל סטיישן במחיר ריצפה בעוד כמה שנים, כמו שקרה עם הפוקוס סטיישן הנוכחית לפני שנתיים. :)

פורסם

0d1bcee7123044783cba2f6be9dbc986.jpg

אכן. אם רואים אותה ברחוב היא לא בולטת מהנוף והזיהוי אומר לאון.

יצא לי לעשות סיבובון על אטקה ובגלל שבאתי בציפיה נמוכה דווקא יצאתי מופתע.

אכן הגה וואגי לחלוטין חסר תחושה, אבל מנוע, גיר ושלדה גיבורים. הDSG בכלל לא מזכיר את עצמו ולרגע נדמה שיש לך תיבה פלנטרית טובה מאוד. מנוע שמושך יפה ושלדה הדוקה. הקשיחות שלה גם מכשילה אותה כשיורדים מאספלט ונוסעים בשביל משובש עם כמה בורות. אי אפשר לנסוע שם בקצב של ג׳יפון, אלא יותר בקצב של פרייבט. מיותר להגיד שפנים הרכב בגרסה הזולה לא נעים במיוחד, אבל גם לא קטסטרופה. רכב סביר שמתומחר סביר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

תא הנוסעים,ממש כמו בליאון פשוט על הפנים,חומרים פשוטים והעיצוב מכוער ופשוט,אפילו האסייתיות מיוצרות היום עם תאי נוסעים מרשימים יותר.

פורסם

אגב מבחן שלא מזכיר את מחיר הרכב? למה?

מצטרף. האוטו עולה135.0אלף? 142.0אלף? 152.0 אלף? איפה למקם אותו על הרצף הכלכלי? הוא מתחרה במשפחתיות או בג'יפונים הטיפה יותר יקרים? חסר לטעמי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
האקסלנס פלוס היא הגרסה הבכירה ביותר, התכוונת לסטייל פלוס?

Sent from my iPhone using Tapatalk

+1 אכן התכוונתי לסטייל פלוס, כלומר שהחל מגירסת האקסלנס שעולה כ- 166 אלף ₪, יש את הטיגואן שעולה אותו מחיר (לא זוכר את המפרטים המדוייקים אבל למיטב זכרוני האקסלנס אולי קצת יותר מאובזר מהטיגואן הבסיסי, או שבטיגואן יש אבזור שלא קיים באטקה ולהיפך והטיגוואן כבר רמה או שתיים מעל מבחינת איכויות הפנים וההרגשה לפחות לפי התמונות. החיסרון של הטיגוואן שהוא קצת פחות מהיר).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)
את הפוקוס סטיישן קיבלת במחיר רצפה לא בגלל שהיא סטיישן אלא בגלל שהיא פוקוס.

זה הדגם שלפני הגיר המקולל, כנראה בגלל הסטיגמה שפוקוס 1.6 דאז זה עגלה. אני בסדר עם העגלה הזאת :) עכשיו אם כולם יחשבו שסטיישן זה פיהוק וג'יפון סטייל אטקה זה cool, אני אפהק לי בכיף.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם
פבל קלע בול :lol:

יש לנו איביזה ושוקלים לרכוש בנוסף את האטקה (המשפחה מתרחבת)

מסכים שהגרסה הבסיסית מאוד דלה ובתוספת של 6K מקבלים מערכות בטיחות נוספים (התראת תנועה צולבת וניטור שטח מת) וכמובן מסך מולטימדיה גדול.

אישית לא מתחבר לקוראניות, וממש לא מעוניין לשלם 20K נוספים על מאזדה CX-5.

אני כמעט בוטח שעוד כמה חודשים יתחילו המבצעים ואז תוכל כנראה לקבל 6000 הנחה כדי לרכוש את הדגם הטיפה יותר מאובזר במחיר של הבסיסי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...