Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל תודה לאל אני בריא ושלם ברוך הוא וברוך שמו.

שנית מישהי נכנסה בי בצומת (זכות קדימה שלי) הגיחה באמצע הלילה במהירות ונכנסה בקצה כנף שמאלית והטמבון האחורי נעקר.

הנהגת בת 30 ללא טסט בתוקף וללא ביטוח בתוקף. ( צג ג' לא קיים בכלל). רישיון לא היה עליה לא יודע כרגע אם יש לה בכלל או לא.

לא יודע כיצד להמשיך מפה... יותר נכון לא סגור עם עצמי לאיזה כיוון ללכת..

)משום מה המצלמת דרך צילמה רק שחור וסאונד. .. אולי הקפור השפיע עליה...)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

קודם כל, עלייך להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך לגבי המקרה ולבדוק מה ההמלצות שלו (אם יש לך סוכן ביטוח).

לא מן הנמנע כי כדי לתקן את הנזק שיש לך כרגע ולאפשר לך שגרת חיים תקינה, יהיה עלייך וכדאי אפילו, לתבוע את הביטוח של עצמך לתקן את כל הנזקים ולאחר מכן, לצאת בתביעות כנגד הנהגת.

אסוף את כל הראיות, המידע, החומר שיש לך ואת ההפסדים שיהיו לך (ימי חופש, דלק, פרמיה שתעלה בביטוח וכו') ותיגש לתבוע אישית בנוסף לתביעה של הביטוח שלך כנגדה.

הביטוח שלך יוכל להיות יצירתי ואולי לתבוע את הביטוח של בעל הרכב בכללי, את כל השאר תתבע אישית מהנהגת כמובן.

סיטואציה לא נוחה אבל יש פתרון, זה פשוט ייקח לא קצת זמן.

*** נסה לדבר עם הנהגת ולהקליט הכל, להסביר לה שאתה מאפשר לה הזדמנות לשלם על הנזקים בגלל שהיא למעשה, בצעה עבירה חמורה מאוד (לאחר שאתה תתבע את הביטוח שלך עצמך כמובן).

לא יזיק להוכיח את זה ולתמלל לבית המשפט.

הסבר לה, שהולכת להיות כאן תביעה לא קטנה כנגדה וסביר להניח שהליכים כאלו ואחרים, אגב תלונה במשטרה תהיה מקובלת מאוד.

פורסם

תודה חברים. מחכה לטלפון מחברת הביטוח לראות מה הם אומרים ומשם אתקדם.

יש ביטוח מקיף ככה שאני לא דואג.

פורסם

ראשית בריאות

שנית בדוק מה גובה הנזק לפני שאתה מפעיל ביטוח

אולי הנזק הוא כזה שיהיה כדאי לבעלת הרכב הפוגע ( האם זו הנהגת עצמה ? ) לשלם ללא עירוב ביטוח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כל תודה.

שנית. העיניין הוא שאני לא שלם עם עצמי עדיין לאיזה כיוון ללכת. כי לדעתי אפשר להשבית את הרכב בקלות. לדעתי הרכב קיבל מכה לא קטנה וזה לא רק טמבון. הגלגלים גם נראה שהתעקמו. ולא יודע אם בא לי להכנס לתיקון שלא יחזיר את מצב הרכב לקדמותו. וזה רק מה שנראב לעין. אולי גם המרכב נפגע. פשוט יש לי קצת רחמנות עליה מצד שני אבל מצד שלישי אני גם לא רוצה יותר מידי לרחם עליה. בקיצור אני עדיין עם עצמי כרגע בעיקר.

פורסם

לכן הצעתי שראשית תראה איזה נזק נגרם , לכן אתה זקוק להערכה של פחח בשלב הראשוני

משם תתקדם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תרחם על עצמך לפני שאתה מרחם עליה.

היא בחרה ליסוע ברכב ללא טסט וללא ביטוח צד ג'.

קודם תבדוק מה גובה הנזק. מ ההראיות שלך מהזירה? לתבוע אותה אישית זה לא תמיד ילך כי אתה לא יודע מי עומדת מולך, אולי אחת שכבר נמצאת בפש"ר או משהו אחר, אם אין לה חברת ביטוח שמבטחת אותה, הייתי כן שוקל לתבוע את המקיף ולחסוך כאב ראש גדול מאוד.

תעדכן קודם מה גובה הנזק.

בהצלחה!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם (נערך)

זה בהחלט גם אחד השיקולים. וגם יש מחשבה על כל העיניין של אדם שמרשה לעצמו לנסוע בלי טסט בלי ובלי ביטוח ובלי שום אחריות. להביא אותה למצב שהיא לא תעלה על הגה שוב בלי ביטוח וטסט. ההבדל בין פגיעה בי לבין התוצאה הנוכחית הוא בערך שניה. תודה לאל שאני לא נפגעתי ולא יודע איזה מכה הייתי מקבל אם היא הייתה נכנסת ישירות בי. היא נסעה לא לאט. היא אשמה בבודאי בתאונה בנוסף לכל ובסיכום הכללי התמונה לא טובה בכלל מצדה ככה שזה גם משפיע עלי. מילא משהו אחד היה לטובתה אבל שמכל הבחינות היא חסרת אחריות והייתה יכולה להרוג אותי או לפגוע בי בצורה כזו או אחרת וללא כל אחריות ואחר כך לבכות שהיא חד הורית ולהתחשב ושאני לא יפנה לביטוח וכו וכו... גם אני אבא לארבעה ילדים ותודה לאל ללא פגע.

אז כרגע עיקר ההתלבטות שלי היא האם להשבית את הרכב שזאת אופציה שכנראה מאד באה בחשבון ואז היא תצטרך לשלם לפחות פי שתיים או לנסות לתקן ואז העלות תיהיה יותר נמוכה. ופה מהרושם שלי אין לה יותר מידי כסף ואין לי עיניין חס ושלום לעשוק מישהו או לגזול אלא יותר ההיבט של להוריד עוד רוצחת פוטנציאלית מהכביש אחת ולתמיד.

לגבי התביעה הביטוח אמור לטפל בהכל רק שהדבר עלול לקחת יותר זמן משום שאין לה ביטוח. (במצב שאני לא תובע תביטוח שלי)

בינתיים אני נותן לדברים להבשיל ומחכה לחוות דעת של שמאי שקיבל תמונות של הנזק

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

המלצתי

אל תנסה לחנך את האנשים, אל תיקח זאת ברגשי.

יצאת בשלום. תברך.

מקסימום אתה יכול להתלונן במשטרה, לא בטוח מה הם יעשו עם זה.

נסה למזער את נזקיך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...