Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. דודה שלי הוציאה מהחברה לאון חדשה Style לפני כמה ימים.

נתקלה היום באדים בפנסים הקדמיים, וכשהלכה לצ'אמפיון - נאמר שכך זה צריך להיות, היצרן אומר שזה בסדר כי נוצר עיבוי מהקור ולא עושים עם זה כלום. הגיוני?

אשמח לתשובה זריזה, היא במוסך כעת.

פורסם

שיתנו לך מכתב חתום ע"י צ'מפיון שברכב בן כמה ימים צריך להיות עיבוי בפנסים הקדמיים.

את הדבר הזה שלח לסיאט, נראה מה הם יגידו....

לא, זה לא צריך להיות כך, גם לא אחרי כמה שנים ובמדינות קרות באמת. יש שם בעיה באיטום. או בחיבור של הנורה, או בין הפלסטיק החיצוני לגוף הפנס.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם
אהלן. דודה שלי הוציאה מהחברה לאון חדשה Style לפני כמה ימים.

נתקלה היום באדים בפנסים הקדמיים, וכשהלכה לצ'אמפיון - נאמר שכך זה צריך להיות, היצרן אומר שזה בסדר כי נוצר עיבוי מהקור ולא עושים עם זה כלום. הגיוני?

אשמח לתשובה זריזה, היא במוסך כעת.

אכן מה שנאמר לדודה שלך נכון מאוד. כול הזמן של נכנסים מים לפנס או מתעבים מים בפנס בצורה מוגזמת ולא נעלמים אין שום בעיה בפנס.

סע לשלום !

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון: לאחר שדיברה עם המוקד, אמרו לה שזה סוג פנס מיוחד שאין באיביזות וכאלה, אלא רק בלאונים.

הנורות שבו דורשות אוורור אחרת הוא עלול להתפוצץ / להיסדק לכן נוצר עיבוי בפנים.

תודה.

פורסם

הנורות שבו דורשות אוורור אחרת הוא עלול להתפוצץ / להיסדק לכן נוצר עיבוי בפנים.

או שהם צודקים, או שהם הגיעו לרמות חדשות של יצירתיות וסיבון לקוחות ורק על זה מגיע להם פרס!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אם יש אדים בפנסים מקדימה כנראה שהאיטום לא טוב וצריך להחליף פנסים

במוקדם או במאוחר הרבה אדים=מים

מים = קורוזיה

קורוזיה = קצר/פנס עובד לפעמים כן לפעמים לא וכו..

תדרוש מהם מכתב שביקרת בתאריך XX בשעה XX ונאמר לך כי הפנסים ברכב מספר XXX היו עם אדים ווכו'

אני לא מאמין שהם יתנו לך דבר כזה כי הם מנסים לסבן אותך כמו את שאר הלקוחות שלהם.

פורסם
או שהם צודקים, או שהם הגיעו לרמות חדשות של יצירתיות וסיבון לקוחות ורק על זה מגיע להם פרס!

מים = קורוזיה

תדרוש מהם מכתב שביקרת בתאריך XX בשעה XX ונאמר לך כי הפנסים ברכב מספר XXX היו עם אדים ווכו'

כן, גם לי יש הרגשה שזה קרה להם הרבה לכן זה התירוץ.

בכל מקרה, היא ביקשה מהמוקד את הדבר הזה כתוב ואם תהיה בעיה, לפחות יהיה הוכחות.

פורסם

באמת מוזר. הרי סיאט לא המציאו את הטכנולוגיה של הפנסים שיש בדגם הספציפי שלך. אני מאמין שישנן עוד חברות, אפילו מאותו קונצרן שיש להן את אותה הטכנולוגיה בלי סיפורים של אוורור וכו׳...

במקומך הייתי מנסה להוציא מהם אישור רשמי ופונה איתו לסיאט במקרה שלך במשרדים הבינלאומיים.

אני באופן אישי עשיתי משהו דומה לאחר סירוב התקנה של מצלמה בגולף.(מקורית). ביקשתי מהם אישור בכתב לכך שהם מסרבים למכור ולהתקין לי את המצלמה המדוברת. ותוך מספר שעות קיבלתי את המק״ט שמיועד לרכב שלי + איש קשר מחברת צ׳מפיון סמנכ״ל כלשהו שדאג שספציפית במוסך הקרוב לביתי ״ידאגו לפנק אותי״..

פורסם

פנסים הם לא אטומים וגם לא אמורים להיות (יש פתחים בחלק התחתון או בצד), כך שיכול לקרות מצב של התעבות.

אם זה נעלם מהר סימן שלא נכנסים מים.

אם כי למיטב זכרוני היה כאן לא מזמן מישהו שהתלונן על אותו הדבר והחליפו לו פנס. לא בטוח אם שינה משהו.

פורסם

מים = קורוזיה

סיפורים ומעשיות. בושה וחרפה. שיחליפו פנס האטימה גרועה.

אוויר לח מתעבה בפנס כאשר הוא בה במגע עם העדשה. מבנה הפנס מאפשר כניסת אוויר מבחוץ דרך נשמים ולזרום דרך הפנס בכדי לאזן לחצים דבר שלעצמ עלול לגרום להתעבות אדים והתופעה נפוצה יותר בימים קרים.

במידה ואחרי מספר דקות לאחר דלקת הפנסים האדים לא נעלמים כנראה קיימת בעיה או במידה ומתאספים מים בתחתית הפנס.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי לאון סטייל 11/2015 ואחרי כמה חודשים, אחרי שטיפה, גם גיליתי אדים ב1 הפנסים, הלכתי שטח מוטורס (חולון) וגם נאמר לי שזאת בעיה ידוע ברכב הזה, ויש כמה שלווים:

1) אתה משאיר את הרכב שם לכמה שעות, פותחים את כל הפנסים, ומחברים חזרה עם איתום מחדש (משהו כזה הבנתי). ואם הכל בסדר, נגמר הסיפור (זה מה שקרה אצלי)

2) אם אחרי השלב הראשון עדיין נכנס מים, הם צריכים להזמין אישור לספרד כדי להזמין פנס חדש ולהחליף לך חינם!

אני חייב להגיד שהיה לי ספק שרק אם השלב הראשון לא יכנס מים יותר, אבל מאז, כלום, אין אדים בכלל.

בהצלחה

פורסם

בכל פנס עם עדשה מהפלסטיק חייב להיות נחיר אוורור ולכן יתכן שיווצרו על העדשה בחלקה הפנימי אדים, בתנאים מסוימים.

• תוכן חדש...