Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 9 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני חייל, משרת כ15 דקות נסיעה מהבית ובאוטובוסים לוקח לי איזה 40 דקות לכן אני רוצה לקנות רכב ולעבוד תוך כדי.

יש עלי איזה 15 אלף אז כמה אלפים לביטוח ועוד קצת רוצה להשאיר אז אני מחפש משהו בין 7-9 אלף

עדיפות לחסכוני כדי לחסוך כמה שיותר בדלק, שיראה טוב ורכב אמין כמה שפחות תקלות, מה אתם מציעים לי לחפש?

בתודה מראש!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהלן חברים

אני חייל, משרת כ15 דקות נסיעה מהבית ובאוטובוסים לוקח לי איזה 40 דקות לכן אני רוצה לקנות רכב ולעבוד תוך כדי.

יש עלי איזה 15 אלף אז כמה אלפים לביטוח ועוד קצת רוצה להשאיר אז אני מחפש משהו בין 7-9 אלף

עדיפות לחסכוני כדי לחסוך כמה שיותר בדלק, שיראה טוב ורכב אמין כמה שפחות תקלות, מה אתם מציעים לי לחפש?

בתודה מראש!

פיגו 206

Sent from my m3 note using Tapatalk

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני או אוטומט?

רק ידני... יש לי אחת 2002 XT גיר ידני, חיסכונית אני מעריך 1/15.

אוטו מהנה בנהיגה, לא חזק אבל גם לא חלש. מספק את הסחורה ביחס למחיר.

מחירון ניראה לי 7 אלף ₪, כמובן שאפשר להוריד את המחיר.

פורסם
פיגו 206

שמעתי הרבה דברים רעים על פיג'ו אומרים לא לגעת בצרפתיות

ידני או אוטומט?

אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצה על ה206. לא חובב צרפתיות אבל באמת שה206 הייתה מוצלחת מאוד. הייתה לי אחת XS ידנית מ2002 אני חושב, רכב מאוד אמין, זריז (מאוד! במיוחד הידנית), ונראה לא רע גם ב2017. אם תמצא אחת שמורה - לך על זה.

Audi A3 8V Sportback

פורסם
שמעתי הרבה דברים רעים על פיג'ו אומרים לא לגעת בצרפתיות

אוטומט

אוטומט אוכל דלק והגיר מסוג L4 שפיגו פיתחה... גיר בעייצי ובועט בהורדה מ 2 ל 1.

עזוב מכל השמועות האלה, כל רכב שתגיד אני הולך לקנות קופץ מישהו ואומר לך לא כדאי.

העיקר לבדוק טוב לפני קנייה

פורסם

כל גיר אוטומטי במחיר הזה יהיה בסיכון מבחינת אמינות..בגילאים והקילומטרזים האלה לא שווה לקחת סיכון.. התקציב גם ככה גבולי ועדיף להתפשר על הנוחות הרגעית.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני הייתי מחפש יונדאי גטס,לא חיסכונית אבל אמינה וחלפים לא יקרים,נסה למצוא ברמות גימור GLI/GLX/GLS.

כמו כן תוכל להיעזר בכנופית הטיפולים לחיסכון בעלויות:

https://sites.google.com/site/knufiattipulim/

הם עוזרם להרבה חברים פה בפורום.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כל גיר אוטומטי במחיר הזה יהיה בסיכון מבחינת אמינות..בגילאים והקילומטרזים האלה לא שווה לקחת סיכון.. התקציב גם ככה גבולי ועדיף להתפשר על הנוחות הרגעית.

Sent from my D6603 using Tapatalk

הקטע זה שאני מפחד מידני כי אני נהג חדש ועם אוטומט לא צריך להתמקד יותר מדי בהילוכים ככה שאפשר יותר לשים לב לכביש עצמו

פורסם

אם ידני יש לך גם את הפונטו והייתי בודק אם הפנדה גם תכנס לך לתקציב,מדובר על רכבים מאוד חיסכוניים.

• תוכן חדש...