Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 9 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לך לראות את ה106 שנמכרת כאן?

על פניו, נראה יופי של רכב בפרוטות. יש גם טסט ל8 חודשים

ישארו שקלים לתיקון/טיפול עתידיים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?622162-פיג-ו-106-שנת-1999-XR-1-4-ידנית

(אינני מכיר את הרכב, אבל בטוח שבמקומך הייתי בודק את האפשרות)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יצא לך לראות את ה106 שנמכרת כאן?

על פניו, נראה יופי של רכב בפרוטות. יש גם טסט ל8 חודשים

ישארו שקלים לתיקון/טיפול עתידיים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?622162-פיג-ו-106-שנת-1999-XR-1-4-ידנית

(אינני מכיר את הרכב, אבל בטוח שבמקומך הייתי בודק את האפשרות)

זול מדי, מחפש משהו שגם נראה טוב

פורסם

במחיר כזה אתה צריך למצוא את הרכב עם הטסט הכי ארוך, והיסטרית טיפולים הכי אחורה שאתה יכול

צרפתיה מזדקנת יכולה להיות בעייתית, אבל אם טופלה כראוי אז היא תהיה בסדר גמור.

כמו שאמרו לך אם אתה לוקח 206 רק ידני, על פניו אתה מחפש רכב שיראה טוב אבל בתקציב כזה עדיף לך לחפש רכב יותר שמור מכאנית מאשר חיצונית.אני מציע לבדוק את ה106 ששמו פה נשמע טוב.

PEUGEOT 206XS

פורסם
במחיר כזה אתה צריך למצוא את הרכב עם הטסט הכי ארוך, והיסטרית טיפולים הכי אחורה שאתה יכול

צרפתיה מזדקנת יכולה להיות בעייתית, אבל אם טופלה כראוי אז היא תהיה בסדר גמור.

כמו שאמרו לך אם אתה לוקח 206 רק ידני, על פניו אתה מחפש רכב שיראה טוב אבל בתקציב כזה עדיף לך לחפש רכב יותר שמור מכאנית מאשר חיצונית.אני מציע לבדוק את ה106 ששמו פה נשמע טוב.

נשמע קצת מוזר. הוא מעיד על יותר מדי טיפולים, קצת מוזר לטפל יותר מדי ברכב כזה ולמכור במחיר כזה

פורסם

ההמלצה הקבועה שלי.

עם תקציב כזה, אל תתמקד על רכב מסויים, אלא תחפש רכב שנמצא במצב הכי טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה היית קונה תיבה רובוטית בת 10-12 בערך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית לא אבל לפעמים צריך לברר את הפרטים לעומק, אנשים לא תמיד מפרסמים את ההודעות עם כל הפרטים הנכונים... וזה מסונן כך שלא יתפספסו אקזמפלרים...

את הפונטו גרנדה/ספייס והפנדה הרובוטיות, בהחלט אפשר להוריד מהרשימה.

גם ראיתי שאת הפג'ו 107 נניח, אנשים מפרסמים בתור תיבה אוטומטית ולא רובוטית...

פורסם

אז תציעו לי ידניים שהכי טובים בעיניכם מבחינת אמינות וצריכת דלק, נוחות והכל פחות חשוב כי הוא יהיה לנסיעות קצרות.

פורסם

כמו שרשמו לך אם ידני אז גטס,פונטו ותבדוק גם את הפנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחזק את yulianx בנגע לגטס..

בתקציב הזה תחפש גטס מדגם מאובזר שמגיע עם 4 חלונות חשמל, 4 כריות אוויר ו-ABS ואם יש עם ESP אז מעולה.

מערכת הביטחות ESP, נכנסה החל משנת 2008 בדגמים המאובזרים.

פורסם
נשמע קצת מוזר. הוא מעיד על יותר מדי טיפולים, קצת מוזר לטפל יותר מדי ברכב כזה ולמכור במחיר כזה

אני מעדיף לקנות רכב עם רזומה כזה מאשר "כל החלקים מקוריים", משמע לא החליפו כלום מלבד שמן.

פורסם
מחזק את yulianx בנגע לגטס..

בתקציב הזה תחפש גטס מדגם מאובזר שמגיע עם 4 חלונות חשמל, 4 כריות אוויר ו-ABS ואם יש עם ESP אז מעולה.

מערכת הביטחות ESP, נכנסה החל משנת 2008 בדגמים המאובזרים.

ב9000₪ הוא כנראה ימצא גטס GLF עם כרית אוויר אחת, בלי ABS ובלי ESP. בטח לא דגמי GLS/GLX, שהם גם ככה נדירים.

אני מצטרף להמלצות על ה206, אפשר לחפש אחת שמורה (לא קל אבל אפשרי בתקציב) ולהנות ממנה.

כמו שאמרתי לפותח האשכול בשרשור אחר, בתקציב זה תצטרך להתפשר על משהו, חוץ מזה שאני חושב שה106 לא כל כך מכוערת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...