Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תדעו מצער,

לדעתי עונש קל אבל אני לא מחוקק ולא שופט,

10000 ש''ח פיצוי למשפחה?!

ביזיון..

לא הייתי לוקח את הכסף.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן הסכום מבזה, לא יודע אם זה מתבסס על כך שהביטוח עתיד לפצות או על משהו אחר.

פרקליטות המדינה דווקא שיחקו אותה והעורך דין מצד המדינה היה ברמה גבוהה!

למשפחה בנו תמונה שהוא יקבל פחות ואולי אפילו עבודות שירות, אחרי שזה הושרש עמוק לאורך הזמן בהכרעת הדין הייתה הפתעה מעט חיובית אפילו.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
שלא תדעו מצער,

לדעתי עונש קל אבל אני לא מחוקק ולא שופט,

10000 ש''ח פיצוי למשפחה?!

ביזיון..

לא הייתי לוקח את הכסף.

זה פיצוי כעונש. לא שייך לפיצויים מהביטוח.

לגבי העונש, מדובר ברשלנות ולא בכוונה תחילה. הייתי שמח לעונשים יותר מרתיעים אבל לא רק למי שג3ם לתאונה אלא גם לכל מי שמזלזל באחרים (טלפון, רמזור אדום וכו').

עריכה: אל תשכחו שזה יכול להיות כל אחד מאיתנו. כל מי שדפק רכב פעם בחנייה יכול היה למעוך שם ילד או להוריד למישהו רגל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה פיצוי כעונש. לא שייך לפיצויים מהביטוח.

.

אכן לא שייך לפיצוי מהביטוח וכמובן שהדרך לתביעה אזרחית שמנה (מאוד) סלולה בפניהם.

שלא ידעו עוד צער.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שום כסף שבעולם לא יחזיר אותו בדיוק כמו ששום פיצוי שבעולם לא יחזיר לנכה את בריאותו אבל משלמים ביטוח בדיוק כדי שבאסונות כאלה המשפחה תוכל להמשיך להתקיים ברמה זהה.

במקרה הזה אם אני מבין נכון זו תאונת דרכים שהיא גם תאונת עבודה.

פורסם
שום כסף שבעולם לא יחזיר אותו בדיוק כמו ששום פיצוי שבעולם לא יחזיר לנכה את בריאותו אבל משלמים ביטוח בדיוק כדי שבאסונות כאלה המשפחה תוכל להמשיך להתקיים ברמה זהה.

במקרה הזה אם אני מבין נכון זו תאונת דרכים שהיא גם תאונת עבודה.

אכן גם וגם, המשפחה מתנהלת מול הביטוח אך אני לא ממש יודע מה בדיוק הולך שם, ממה שהבנתי כל החברות מפילות אחת על השניה את העניין.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

87 עבירות תנועה לנהג שעושה 70-80 אתף קילומטר בשנה זה פחות עבירות לקילומטר מנהג פרטי. מה שחשוב זה לא לספור כמות (הם חוטפים דוח גם על נורה שרופה בצד המשאית או כל שטות הכי קטנה) אלא לראות מה העבירות. נהג שעבר פעמיים באדום לא צריך להיות על הכביש ונהג שנתפס 20 פעם על נורה שרופה, אי שמירה על הימין או דברים בסגנון יכול להמשיך לנהוג.

פורסם
הרשלנות של מדינת ישראל. 87 עבירות תנועה והוא עדיין על הכביש.

לא בטוח שאם היו לו אפס עבירות זה היה מונע את התאונה. על פניו לא נשמע שהוא עבר עבירה שגרמה לתאונה - הוא לא נהג שיכור או תחת השפעת סמים ולא נסע במהירות מופרזת ולא עבר קו לבן וכו'. בניגוד לתאונות מזעזעות אחרות שהתרחשו לאחרונה (המשפחה שנשרפה למוות בכביש 90 או התאונה בצומת פורדיס) זה באמת סיפור טרגי שיכול לקרות לכל אדם נורמטיבי...

פורסם
לא בטוח שאם היו לו אפס עבירות זה היה מונע את התאונה. על פניו לא נשמע שהוא עבר עבירה שגרמה לתאונה - הוא לא נהג שיכור או תחת השפעת סמים ולא נסע במהירות מופרזת ולא עבר קו לבן וכו'. בניגוד לתאונות מזעזעות אחרות שהתרחשו לאחרונה (המשפחה שנשרפה למוות בכביש 90 או התאונה בצומת פורדיס) זה באמת סיפור טרגי שיכול לקרות לכל אדם נורמטיבי...
כזכור לי הייתה עדות שהוא זיגזג לפני, יש מצב שהתעסק בטלפון או משהו אחר, לעולם לא נדע, לא סתם הוא סטה לשלול לפתע.

הגזר דין החמור יחסית למה שצופה בנימוק של שופטת אמרה שהראות הייתה מצויינת, אור יום, כביש ישר, לא הייתה סיבה לסטות לשול ולא הייתה סיבה שלא יראה ממרחק את הרכב בשול.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עכשיו עם יד על הלב. מי מאיתנו לא נגע בטלפוח בנהיגה?

ב 99.999% מהמקרים זה נגמר בלי כלום, בעוד 0.0009 מהמקרים זה נגמר עם תיקון בזמן אבל על מה שנשאר שומעים בחדשות. איפה כל אחד מאיתנו נופל זה נטו עניין של מזל.

פורסם
עכשיו עם יד על הלב. מי מאיתנו לא נגע בטלפוח בנהיגה?

ב 99.999% מהמקרים זה נגמר בלי כלום, בעוד 0.0009 מהמקרים זה נגמר עם תיקון בזמן אבל על מה שנשאר שומעים בחדשות. איפה כל אחד מאיתנו נופל זה נטו עניין של מזל.

מקווה מאוד שכולם. יש הבדל בין נהג צעיר בן 18 שלא מבין את גודל הסכנה לבין נהג מבוגר שאמור להיות אחראי יותר.

פורסם

הלואו וזו היתה המציאות.

אני לא מסמס ולא קורא הודעות בנהיגה אלא אם אני עומד ברמזור אבל אני מחייג ובעידן מסכי המגע זה גוזל תשומת לב יותר מלקרוא הודעה וקצת פחות מלכתוב אותה. גם זה יכול להספיק כדי להיכנס לסטטיסטיקה למרות שזה חוקי לחלוטין.

מבטיח לך שיותר מ 90% פה (ואנחנו עוד קהילה עם מודעות) קראו הודעה תוך כדי נהיגה.

פורסם
כזכור לי הייתה עדות שהוא זיגזג לפני, יש מצב שהתעסק בטלפון או משהו אחר, לעולם לא נדע, לא סתם הוא סטה לשלול לפתע.

הגזר דין החמור יחסית למה שצופה בנימוק של שופטת אמרה שהראות הייתה מצויינת, אור יום, כביש ישר, לא הייתה סיבה לסטות לשול ולא הייתה סיבה שלא יראה ממרחק את הרכב בשול.

ראיתי בעמוד הקודם שכתבת שהוא כנראה נרדם...

גזר הדין, בפרט המאסר בפועל ואיסור לנהוג אי פעם על משאית, נראה לי סביר.

פורסם

בלי קשר להאם העונש מספיק חמור או לא, לחייב את הנהג למצוא תחום עיסוק אחר זה דבר נכון לעשות.

אולי בהפיכת המבורגרים במקדונלדס יהיה לו פחות סיכוי להרוג אנשים (לא בטוח).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...