Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפזר חום - כלי עבודה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

לשימוש מזדמן המכשיר של עלי אמור להספיק. מי שצריך את זה ככלי עבודה, עדיף שיוציא 800 שקלים וירכוש את הבוש 660. איינהל הוא אופציית ביניים לא רעה, אבל הייתי נמנע מלרכוש אותו לעבודות הדורשות בקרת טמפ' מדוייקת.

פורסם

בהגדרה, המכשירים שציינת לא מיועדים לזירוז של ייבוש חומרי מילוי אלא לשרוולי גומי מתכווצים או לשריפת צבע ישן. בקרת הטמפרטורה לא רלוונטית לייבוש וכל מה שצריך לדעתי זה לשמור מרחק סביר מהקיר עליו אתה עובד, ולצורך זה ממליץ לך לקשור לאקדח מקל עץ שיבטיח מרחק מינימלי מהקיר כדי למנוע חריכה. הנקודה היחידה שהייתי בודק זה מה יקרה כשהבקרה האלקטרונית של הטמפרטורה תתקלקל, האם זה ישבית את המכשיר.

אם התשובה חיובית הייתי קונה בארץ כדי שלפחות שנה אחת תהיה לך אחריות.

ושאלת תם, האם ייבוש מאולץ ומהיר של פרופילה לא גורם להיסדקות של החומר?

יוסי

פורסם

מחזק את כל מה שקודמיי אמרו, ומוסיף: יש בארץ גם דגמים פשוטים יותר, ללא בקרה דיגיטלית, סביב ה-200 ש"ח. עושים את העבודה היטב עבור פה ושם ייבוש מהיר של קלסימו וכדומה. אני בעצמי משתמש באחד שכזה, אם תרצה מחר אומר לך מה התוצרת שלו (לא נגיש לי כרגע בלי להעיר את החצי השני, הטוב שלי)

יוסי, אם אתה חושף את החומר כשהוא יבש שוב ושוב ושוב להפרשי טמפ' גבוהים, הוא ייסדק. בשלב של שימוש בחום לייבוש, אין חשש מסדקים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

20170127_110329-1.jpg

יש לי כזה, הכי פשוט והכי זול של חברת No Name כלשהי. בלי בקרה דיגיטלית. יש שתי מהיריות מפוח וטבעת (נגד משתנה) לכיוון טמפרטורה.

עובד בסדר גמור, אם כי אני משתמש בו מעט יחסית ורק לבידוד מתכווץ.

אציין שאף פעם לא ניסיתי להפעיל אותו לזמן ממושך, לא יודע איך יעמוד בזה.

היה צריך להחליף לו תקע לישראלי, הגיע עם תקע לא מתאים.

נ.ב. זה לא נקרא מפזר חום אלא אקדח חום.

• תוכן חדש...