Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בפורד פוקוס שרכשתי, בשווי 25K, מותקנת מערכת אזעקה וקודנית. מעצבן אותי שבכל כניסה לרכב צריך להכניס קוד. בנוסף המערכת מצפצפת פעם אחת בהדלקה וכיבוי של הרכב עם השלט, ובנוסף המערכת תתחיל לצפצף אם הדלקתי את הרכב בלי להכניס קוד תוך כמה דקות.

בקיצור, בא לי להפטר מהכאב ראש הזה.

1) מה דעתכם? אני חושב שהרכב לא גניב בעליל ולא מצריך מערכת כזאת.

2) האם ניתן למכור מערכת אזעקה כזאת? יש שוק?

3) המפתח של הרכב מחובר ביחד עם השלט שפותח ונועל את הרכב. במידה ואסיר את מערכת האזעקה, האם עדיין השלט הזה יפתח ויכבה את הרכב?

פורסם

1. זה יותר לשקט נפשי אם יש אזעקה .

2.היום מוכרים אזעקה עם התקנה במחיר זול ככה שזה לא שווה לקנות משומש ואז לשבור את הראש בהתקנה עצמאית.

3.אתה יכול לקפוץ לחשמלאי שמתעסק ברכבים והוא יפתור לך את הבעיה תמורת סכום נורמלי.

או במידה ותרצה להתקין נעילה מרכזית לנוחות האישית שלך הוא יפתור לך את הבעיה זה לא יקר.

• תוכן חדש...