Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם רציתי לשתף אתכם

בתאונה שקרתה לי אתמול

הרכב שלי רק חזר מפחח לפני שבוע בעקבות תאונת שרשרת שעברתי לפני שבועיים

הוצאתי דוח גלובאלי משמאי ועשיתי לה צבע כללי כולל פחחות

עכשיו אתמול אני מחכה לחבר שלי בדרך לחזור לפחח שיתן נגיעת צבע קטנה בקילוף בתחתית של הטמבון

כנראה לא צבעו שם טוב

ובא רכב ומקלף לי את כל הכנף כולל הטמבון והפנס :D

אני והמזלל שלי ...

:D בסרטון אני נראה קצת תוקף וישר אומר שיש לי מצלמה והכל מתועד

אינסטינקט כזה

חברים אמרו לי שיש מצב שאני אשם למרות שהנהג מודה ולקח אחריות

שחניתי באדום לבן והייתי בתנועה העניין הוא שלא פרצתי לו לנתיב גלשתי בקטנה קדימה

יש מצב שנהג אחר היה מכחיש והיה אומר שאני פרצתי לו לנתיב

[video=youtube;J8-ggzFn0HI]

15727179_1519735461388806_4874155454591901696_n.jpg15697701_1519735441388808_7393763173216747989_n.jpg

פורסם

הנהג השני יגיש לביטוח שלו את הפרטים ואת תיאור המקרה, החלטה שלהם ודיון מול חברת הביטוח שלך מי אשם ואולי כפי שהם אוהבים יש רשלנות תורמת.

בכל מקרה לעולם אבל לעולם אין להודות באשמה, למסור פרטים באופן ענייני וזה הכל.

פורסם (נערך)

הוא סטה לנתיב שלך בלי לאותת ונראה שלא היה מרוכז (עברו 4 שניות מרגע שזזת ועד שרואים את האף שלו נכנס).

אתה התחלת בנסיעה, האם אותתת? בדקת מראות? ראית אותו בנתיב ליד?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
הוא סטה לנתיב שלך בלי לאותת ונראה שלא היה מרוכז (עברו 4 שניות מרגע שזזת ועד שרואים את האף שלו נכנס).

אתה התחלת בנסיעה, האם אותתת? בדקת מראות? ראית אותו בנתיב ליד?

לא אותתי כי לא התכוונתי כלל לנסוע רק להתקדם טיפה

פורסם

אז גם אתה עברת עבירה. התחלת בנסיעה בלי לאותת.

כאמור, מצד שני גם הוא לא אותת, והוא זה שסטה לנתיב שלך כמה שניות אחרי שכבר התחלת להתקדם. כך לטעמי האשמה ברובה שלו.

אבל אם זה יגיע למשפט, לך תדע מה יהיה.... אם הוא מודה, מה טוב.

פורסם
אז גם אתה עברת עבירה. התחלת בנסיעה בלי לאותת.

כאמור, מצד שני גם הוא לא אותת, והוא זה שסטה לנתיב שלך כמה שניות אחרי שכבר התחלת להתקדם. כך לטעמי האשמה ברובה שלו.

אבל אם זה יגיע למשפט, לך תדע מה יהיה.... אם הוא מודה, מה טוב.

הוא גם הגיע במהירות ולא נראלי שהוא רוצה להיגרר למשפט

פורסם

אשמת הנהג השני.

לדעתי, מהירות הנסיעה שלו וזוית הכניסה לנתיב שלך הן כאלה שגם לא משאירות מקום לאשם תורם מצידך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפות"ש אשם תורם שאין עליו מחלוקת - חניה/עצירה באדום לבן. סביר להניח שחברות הביטוח יסגרו 50/50, כלומר כל נהג מתקן נזק שלו.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כצופה מהצד שמסתמך רק על התיעוד שלך, קבל את זה כביקורת בונה ולא חלילה כ"ירידה":

בצד האשמה שלך:

1. חנית במקום אסור, גם כי זה אדום-לבן אבל בעיקר בגלל הקרבה למעבר חציה והסיכון שזה גורם להולכי רגל.

2. התחלת לנוע בלי לאותת ובלי להסתכל על הנעשה משמאל. כתוצאה מכך הנהג שהגיע מהנתיב והעריך את המרחק שיש לו להיכנס לחניה נפגע מהרכב שלך, שכאמור נע בלי להתריע ותוך אי מתן זכות קדימה.

בצד האשמה שלו:

1. סטה ימינה בנתיב מתוך כוונה לעצור בלי לאותת.

2. התכוון לעצור באדום-לבן, ובמקום המסכן הולכי רגל החוצים את הכביש במעבר חצייה.

לסיכום:

לו אני השופט, הייתי מחלק את האשמה 50-50 או עם נטייה קלה נגדך, בגלל אי-מתן זכות קדימה לרכב עוקף משמאל. והייתי מוסיף הערה לשניכם, שיש לכם לא מעט מקום לשיפור בשמירה על חוקי התנועה - איפה מותר לחנות כך שלא לסכן את עצמכם ואת הסביבה, מתי לאותת וחשיבות בדיקת הדרך במראות לפני שמתחילים לנוע.

פורסם
כצופה מהצד שמסתמך רק על התיעוד שלך, קבל את זה כביקורת בונה ולא חלילה כ"ירידה":

בצד האשמה שלך:

1. חנית במקום אסור, גם כי זה אדום-לבן אבל בעיקר בגלל הקרבה למעבר חציה והסיכון שזה גורם להולכי רגל.

2. התחלת לנוע בלי לאותת ובלי להסתכל על הנעשה משמאל. כתוצאה מכך הנהג שהגיע מהנתיב והעריך את המרחק שיש לו להיכנס לחניה נפגע מהרכב שלך, שכאמור נע בלי להתריע ותוך אי מתן זכות קדימה.

בצד האשמה שלו:

1. סטה ימינה בנתיב מתוך כוונה לעצור בלי לאותת.

2. התכוון לעצור באדום-לבן, ובמקום המסכן הולכי רגל החוצים את הכביש במעבר חצייה.

לסיכום:

לו אני השופט, הייתי מחלק את האשמה 50-50 או עם נטייה קלה נגדך, בגלל אי-מתן זכות קדימה לרכב עוקף משמאל. והייתי מוסיף הערה לשניכם, שיש לכם לא מעט מקום לשיפור בשמירה על חוקי התנועה - איפה מותר לחנות כך שלא לסכן את עצמכם ואת הסביבה, מתי לאותת וחשיבות בדיקת הדרך במראות לפני שמתחילים לנוע.

לא חניתי שם, הייתי ברכב זה היה בידיוק לדקה

פיפטי פיפטי ? אולי , למרות שבאמת שאני מסתכל על זה מבחוץ הנהג השני אשם בכל זאת הוא זה שחתך לנתיב שלי ונכנס בי

פורסם

אתה ממשיך להוכיח את מה שכתבתי בפסקה האחרונה. לגבי אדום-לבן, ובמיוחד 12 מטר לפני מעבר חציה, אסור לעצור. לא "לדקה בדיוק", לא "לשנייה בלבד".

לגבי שהוא חתך לך לנתיב - שוב לא נכון, אתה עמדת במקום אסור תוך שאתה בין היתר חוסם חלק מנתיב הנסיעה (כי זה נתיב נסיעה ולא נתיב עצירה ולא מקום חניה). הוא נסע בתוך הנתיב שלך ועקף אותך בזמן שהחלטת להתחיל לנסוע, בלי לאותת או לתת זכות קדימה.

פורסם

לפי הסרטון שניכם פושעים

חוסמים נתיב תחבורה שמסומן באדום לבן לפני מעבר חציה שעוד מעליו פנס אדום כדי להסב את תשומת לב הנהגים אליו.

תקווה שבחברת הביטוח שלו לא יתעשתו ולא ירצו לשלם לך את כל סכום הנזק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה ממשיך להוכיח את מה שכתבתי בפסקה האחרונה. לגבי אדום-לבן, ובמיוחד 12 מטר לפני מעבר חציה, אסור לעצור. לא "לדקה בדיוק", לא "לשנייה בלבד". .

היה יכול לקבל דוח על עבירת תנועה אבל אין שום קשר לאשם תורם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...