Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

72 כ"ס ממנוע 1372 סמ"ק מוזרק.

התאוצה מאפס למאה קמ"ש תערוך 12.3 שניות, ומהירותה המירבית נושקת ל170 קמ"ש.

למידע נוסף.

בפעם הבאה אתה מוזמן לחפש לבדך ב-CarFolio.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אותו מנוע..

אותו אוטו.. חוץ מ-2 הדלתות החסרות, המד טורים ו..זהו, נראה לי.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אז לאיזה רכב אתה מתכוון? האונו טורבו?

ה-SXI למיטב ידיעתי הוא הדגם SX עם I - הזרקה... ונראה לי שהנתונים שהביאו לך כאן נכונים אלא אם כן אתה מתכוון לרכב אחר...

...Carpe Diem

פורסם

כדברי tkamin, בדגם הSXI ה-I מייצגת INJECTION, ובCARFOLIO הדגם נקרא SXie.

באם דבריי שגויים, ברגע שיהיו לך הנתונים אשמח לשמוע ולהשכיל.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

כי ככה החליטו יוצרי הפיאט המכובדים... ;)

שעון הטורים בדגם זה הוא בעיקר לקישוט... אני מסתדר טוב מאוד בלעדיו...

לידיעתך בדגם השני - ה-SX - יש רק 68 כ"ס, אבל הוא סוגר 0-100 ב-11.3 שניות...

...Carpe Diem

פורסם

לאונו 70 SXIE יש 72 כ"ס,בדיוק כמו לדגם בעל המאייד,רק שהגמישות שלו עדיפה במקצת.השינוי המכני העיקרי הוא מוט מייצב קדמי שישנו רק בדגם המוזרק.בנוסף למד סל"ד,יש גם פנסי ערפל קדמיים,דיפון שונה בדלתות ובד ריפוד מקטיפה.היו דגמים שיוצרו(לא בטוח שהגיעו לארץ)עם לוח בקרה למערכות שונות ומערכת איוורור עם בקרת טמפרטורה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לאורי - יש לי אונו 70Si 94, ללא מד הטורים (יש שרשור כאן על הוספת מד טורים לאונו - לא יקר במיוחד...)

לחן - לדברי האתר carfolio - יש הבדל בכ"ס, הנתונים שכתבתי באו ישירות משם...

אכן - דגם זה הוא היותר "מפואר", יש גם הבדל ברמות - כאשר הדגם הפשוט יותר נקרא comfort (אולי זה אותו הבדל בדגמים, לא בטוח).

...Carpe Diem

פורסם

SX היא רמת גימור הגבוהה בפיאט אונו. כעיקרון ישנה רמת גימור בסיסית הנקראת מדיה לאחר מכן רנת גימור הנקראת S ובסוף רמת גימור SX. לדוגמא פיאט אונו 60 - בעולם יש 60 בסיסי, 60S (כמו שיש בארץ) וגם 60 SX. לגבי I.E צדקו קודמיי.

פורסם
ל-SSC - איפה הרמה comfort נכנסת לתמונה?
כפי שזכור לי הרמה של הקומפורט היתה רק בדגמי האונו 70S החל משנת 94 או 96 והתבטא באיבזור מהודר יותר ומדבקה בצידי הרכב אולם הדגם נשאר 70S. מה שמזכיר לי שבשנת 1994 כשלאחותי קנו אונו היה לה אונו 45 עם מדבקה של START בצידי הרכב. מה שזה היה בעצם אונו 45 מדיה (הדגם הבסיסי) אבל עם גימור העונה לשם START (שזה הסתכם בצלחות מלאות, ריפוד יותר יפה ופחות חלקי פח חשופים לעומת 45 רגילה).

נסתרות דרכי פיאט.

• תוכן חדש...