Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סבלתי הרבה עם הרעידות במאזדה 3 שלי, שנת 2004 מנוע 1600 שעשתה 220K,

בהתחלה החלפתי תושבת ימינית עליונה תאילנדית לפני שנה וחצי, ואחרי חצי שנה החלפתי תושבת גיר תאילנדית, והיום תושבת משקפיים תחתונה תאילנדית, עוד לפני שהחלפתי תמשקפיים היו לי רעשים מחרידים מהדשבורד בהתנעה ובלחיצת גז, שום החלפת תושבת לא עזרה (שלושתם היו גמורות והוחלפו) והעלתי סרטונים שיסבירו תמצב,

הסאונד קצת שונה אבל הרעש המחריד מהדשבורד:

כמובן שאלך מחר שוב למוסך להראות לו תסרטונים כי בלי זה אין לי איך להסביר לו

אני כבר מיואש אני לא רוצה למכור תאוטו כי הוא נוסע טוב וסוחב סבבה ומאוד מרוצה ממנו, אבל עם אין ברה אז אין בררה זה חרא כל בוקר אחרי שינה להתניע ולשמוע את זה, כמו טרקטור

מה אתם מציעים לעשות

מנהל לא למחוק או לנעול תרחם עלי, פה יש מקצוענים יותר מהמוסכים שיש כיום

פורסם

תושבות רוכשים רק מקורי!

גם אני נפלתי עם תושבות תאילנדיות. אותה הבעיה שיש לך יש לי גם.

אצלי רצו על החלפת 4 תושבות מקוריות לרכב בן 17 - כ 3,000 ש"ח!!!

פורסם
לא צריך להיות מקצוען גדול.

תחליף לתושבות מקוריות ותקבל שקט.

בטוח שצריך להחליף את כולם? כי זה סיפור של הרבה כסף.. ומאיפה להחליף?

פורסם
תתחיל מהעליונה והתחתונה, לשים תושבת תאילנדית(ובכלל לא מקורית) זה כמו להיות עם ולהרגיש בלי.

מה שזול עולה יקר.

ללכת למוסך מאזדה? אני מפחד לשפוך כסף וזה לא יעזר

פורסם

יש מספיק מוסכים שאינם מוסכי יבואן ואפשרות להתקנת תושבות מקוריות גם אצלם.

עיין גם בפורום בעלי מקצוע מומלצים.

אנשים כותבים מנסיונם (בפעם הבאה עדיף במידת האפשר, להתייעץ לפני התיקון).

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לו מקוריות,זה מה שמצאתי מחיפוש זריז באתר, אם תיצור איתו קשר אולי תשיג את כולן(מחיר לא זול אבל בוודאות זול יותר מאשר במוסך) וכן אתה יכול להחליף במוסך שלך(אם אתה מאמין למוסכניק שלך אין צורך לעקוב אחרי התהליך) אם פחות אז עדיף שכבר תפנה לחברי הכנופייה, יעשו לך עבודה לא פחות טובה מהמוסך שאתה רגיל אליו אם לא רמה או יותר מעל(מנסיון, אנשים שם פדנטים ומקצועיים ועושים את זה בכיף ללא תמורה, הדבר היחיד שאתה צריך לעשות זה להגיד מילה טובה)

פורסם
יש לו מקוריות,זה מה שמצאתי מחיפוש זריז באתר, אם תיצור איתו קשר אולי תשיג את כולן(מחיר לא זול אבל בוודאות זול יותר מאשר במוסך) וכן אתה יכול להחליף במוסך שלך(אם אתה מאמין למוסכניק שלך אין צורך לעקוב אחרי התהליך) אם פחות אז עדיף שכבר תפנה לחברי הכנופייה, יעשו לך עבודה לא פחות טובה מהמוסך שאתה רגיל אליו אם לא רמה או יותר מעל(מנסיון, אנשים שם פדנטים ומקצועיים ועושים את זה בכיף ללא תמורה, הדבר היחיד שאתה צריך לעשות זה להגיד מילה טובה)

מה זה חברי הכנופיה, חח אני די לא בעיניינים פה

פורסם

חברי הכנופייה הם חבר'ה מהפורום שעוזרים לאנשים לעשות טיפולים לרכבים(בין היתר גם לאבחן ולפתור תקלות),חינם (כן חינם, אין שום קטץ' כאן), יש מספר חבר'ה פזורים בארץ אז ככל הנראה יהיה לפחות חבר כנופיה אחד באזור שלך.

צור קשר עם אסף (מוכר בפורום כ ASAFASF) תדבר איתו וכנראה יפנה אותך/יתאם איתך לחבר פורום שיעזור לך עם העבודה לאחר שתרכוש את החלקים הרצויים.

אני אישית לאחר הטיפול שהם עשו לי(אסף ואלי) לא רוצה ללכת למוסך, אני עד עכשיו בקשר איתם בכל שאלה שקשורה לרכב, יש להם נסיון עם מגוון רכבים והם גם מסבירים לך מה עושים אם תשאל(ככה בעצם עבודות פשוטות נגיד כמו החלפת צלחות/רפידות/שמן/פילטרים לאחר פגישה איתם תוכל לעשות לבד ללא בעיה וסימני שאלה)

• תוכן חדש...