Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי הרב מידע פה בפורום לגבי אמינות הרכב,

בכל אופן מדובר ברכב יד שניה (יד ראשונה ליסינג) 80 k ק״מ

ספר טיפולים מלא נראה חיצונית מעולה והמוכר מתחייב על הכל בבדיקה

דבר ראשון רציתי לדעת אם למישהו פה יש ידע על הדגם מבחינת אמינות ועלות תחזוקה / טיפולים

במעבר קצת באינטרנט ראיתי שהיו לפוקוס בעיות בגיר אבל שום מילה על המונדאו ...

עוד דבר שאני נתקל בו , הרבה מוכרים ״מתעלמים״ מחירון לוי יצחק ודורשים מחירים לא קשורים

בככמה מבחינת השוק של הרכב הנ״ל לדעתכם צריך לרכוש את הרכב ?

משמעותית מתחת למחירון?

תודה על העזרה

בן

פורסם (נערך)

כל חתך מכוניות המנהלים עובר משבר בשנים האחרונות וזה מתבטא במחיר. יש דיי הרבה מונדיאו למכירה והמחירון לא ממש קשור למציאות יד2. לפיכך הרכבים נמכרים מתחת למחירון. החדשות הטובות שהמונדיאו הוא מהמוצלחים בחתך שלו.אין לו בעיות כרוניות ידועות בשנים הללו. אל תשווה אותו לפוקוס. זה פשוט גיר ומנוע אחר. אין לי מושג כמה בדרך כלל נמכר הרכב הזה . תגשש בלוחות ותבין לבד.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש כאן המון חומר ומידע בפורום, כנס לפורום הכללי ולא לשרשורים ותרשום: פורד מונדאו, פורד מונדאו אקו בוסט (מחובר ולא מחובר) או מונדאו טיטניום וכו', אני באופן אישי רשמתי המון במספר שרשורים כולל פירוט מדוייק של מה ומי, וגם אחרים.

לא חסר כאן חומר ולמעשה, אתה תמצא את כל החומר שאתה צריך, לעת עתה.

1. המונדאו מגיעה עם גיר POWERSHIFT אחר לגמריי מהפוקוס, מדובר על גיר עם מצמדים רטובים ולהספקים גבוהים הרבה יותר ונחשב לגיר מוצלח מבית גטרג.

2. לא ראיתי שום דבר על המונדאו כי הגיר בסך הכל סבבה והוא שונה לחלוטין מהפוקוס

3. דרישות כאלו ואחרות לגבי המחיר של המונדאו טיטניום זה כבר תלוי במוכר ובקונה. הרכב כשהיה חדש עלה קרוב ל ~190 אלף על הכביש, יש אנשים שכואב להם למכור במחירי "זנות" סליחה על הביטוי ובסה"כ מבקשים קצת יותר.

אתה רוב הסיכויים לא תמצא חבילות "אבזור" נדיבות או יכולות וגודל מכונית באותם הטווחי מחירים, האם כדאי להוסיף קצת מעל המחירון? תלוי בך בתור קונה, תעשה חשיבה מושכלת.

4. המחירון ברכבים מהסגנון הזה ובפרט בפורד, נופלים כי כזה הוא השוק, זה לא אומר משהו רע על הרכבים.

5. הדבר הכי חשוב שעלייך לבדוק זה האם הגיר טופל כל 3 שנים/60,000 החלפת שמן גיר + פילטר שמן גיר וברמה הכללית, עלייך לקחת את הרכב למוסך, להרים על הליפט ולבקש לבדוק: מחזירי שמן, את הצנרות טורבו/אינטרקולר + ברגי החיזוק של הטורבו ומה שנדרש. במידה והכל תקין אין בעיה.

6. לראות האם בוצעו עדכוני תוכנה ואם לא, סביר להניח שיש עדכוני תוכנה לגיר ולמחשב הרכב ברמה הכללית, כדאי להשקיע 250 שקלים לאחר מכן לבצע את זה.

בהצלחה.

** החיפוש בפורום דורש ממך להמתין דקה בין החיפושים ולכן, תתחיל מלרשום פורד מונדאו טיטניום ותראה את השרשור עם השנתון הרלוונטי לך.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לצערי אני לא יכול לתת מחמאה על האמינות של הרכב, תוך 3 שנים שהוא היה בבעלותי הלך המנוע + טורבו (למזלי הצלחתי להחליף באחריות יצרן, המנוע היה תקלה נדירה \ הטורבו כנראה סתם מת מלב שבור :) ), מסרק הגה ומשאבת מים.

וזה על אף שהוא היה מטופל במוסך מורשה של פורד בהתאם לקילומטראז' / טיפול שנתי.

בסוף מכרתי אותו הרבה מתחת למחירון.

פורסם

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

כל אחד והסיפורים שלו, לחבר שלי הלך מנוע בקורולה 2014, אומר משהו שקורולה לא אמינה? לא.

הרכב נותן המון למחיר שלו, חשוב מאוד לבדוק כפי שאוטומטיק רשם.

רכב מרווח, מפנק, חזק מאוד גם בסטוק ~7 שניות למאה, בעל פוטנציאל שיפורים מעניין מאוד למי שאוהב, מאוד פרקטי, בגאז ענק בגרסת 5 דלתות.

תסע רגוע גם תהיה גם יחסית חסכונית, תלחץ (קשה שלא עם הרכב הזה) ותצפה ל: 1 ל- 9.

מזגן בסדר, למי שרגיל למזגנים של מזדה ויונדאי צפויה אכזבה קלה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
כל אחד והסיפורים שלו, לחבר שלי הלך מנוע בקורולה 2014, אומר משהו שקורולה לא אמינה? לא.

הרכב נותן המון למחיר שלו, חשוב מאוד לבדוק כפי שאוטומטיק רשם.

רכב מרווח, מפנק, חזק מאוד גם בסטוק ~7 שניות למאה, בעל פוטנציאל שיפורים מעניין מאוד למי שאוהב, מאוד פרקטי, בגאז ענק בגרסת 5 דלתות.

תסע רגוע גם תהיה גם יחסית חסכונית, תלחץ (קשה שלא עם הרכב הזה) ותצפה ל: 1 ל- 9.

מזגן בסדר, למי שרגיל למזגנים של מזדה ויונדאי צפויה אכזבה קלה.

אני באופן אישי עברתי חוויה לא טובה עם הרכב מבחינת אמינות וברור לי שלא כל הרכבים מהדגם הזה סובלים מאותן תקלות.

אין שום צורך לענות בצורה מזלזלת ולהגיד שאני מספר "סיפורים".

נראה איך אתה היית מגיב אם היית צריך להוציא 20K+ שקלים על תיקונים במידה והרכב לא היה באחריות !

פורסם

חס ושלום יאיר לא התכוונתי, מחילה אם זה מה שהבנת.

רציתי רק לתת דוגמא לעוד מקרים מחברות אחרות כך שמי שמחפש לא יסיק שהאמינות ברצפה, ותודה על השיתוף :)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...