Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע דריסה בברלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, לקארדאוי יש דעות בעייתיות (בעיקר יש לו פה גדול) אם כי למיטב ידיעתי הדוגמה של מילת נשים היא לא נכונה (זה גם לא מנהג מוסלמי ואפילו לא ערבי).

דווקא משום דעותיו, יש לייחס חשיבות רבה יותר לכך שהוא מגנה פיגועים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו אגב עוד בעיה שיש למהגרים בעיקר עם צרפת. זכויות האדם כוללות חופש פולחן, אבל בצרפת יש איסור על קיום פולחן והפגנת סמלי דת בפרהסיה. נוצרים למדו לחיות עם זה (...)

אתה מתכוון לפרוטסטנטים/הוגנוטים ששרדו את הרדיפות ומעשי הטבח, כן?

ההכללה ״נוצרים״ היא לא פחות שגויה מההכללה של המוסלמים, זה משהו ש״לנו״ קשה במיוחד להפנים פה. אני לא בא בטענות למישהו מסוים, היסטוריה זה דבר מסובך.

אגב צרפת, לה-פן וחבריה נעים על גל מעניין של חזרה לאיזו צרפת קתולית-אנטישמית

שלא הייתה קיימת במאות השנים האחרונות. מין ״החזרת עטרה ליושנה״, הרחק אל מעבר למהפיכה הצרפתית,

״זכות אלוהית״ ושאר דברים שלא היית מצפה להם בצרפת החילונית כביכול.

לא תקראו על זה ב-ynet.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נכון מאוד! נצרות היא לא יישות אחידה. דווקא אסלאם קצת יותר הומוגני, בוודאי כמו שאתה רואה אותו באירופה, כי יש שם רק אסלאם סוני, לא שיעי ולא איבאדי.

נכון שיש ארבע ״אסכולות״ הלכה בסונה, אבל זה פחות חשוב. זו גם הסיבה שלא צריך לקחת את דבריו של מישהו כמו דוקטור קארדאוי ברצינות תהומית: באסלאם הסוני מותר לך לנהוג בחופשיות על פי פוסקים שונים (מאסכולות שונות) בנושאים שונים.

עלווים, דרוזים וכיוצא בהם לא נחשבים מוסלמים לא בעיני עצמם ולא בעיני הסונים, אם כי השיעים אימצו אותם שכן הן כתות שיצאו מהשיעה האסמאעלית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...