Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע דריסה בברלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל זאת אפשרות, בהתחשב בכמות המהגרים/פליטים/מי שהם לא יהיו. האפשרות השנייה (שלדעתי תהיה קשורה בצורה כלשהי לראשונה), שיכולה לפרוץ מלחמה פנים אירופאית, בגלל ניגוד אינטרסים מובהק בין המדינות הגדולות והמשפיעות באירופה.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא משווה כלום, רק מדגים שמדינות לא מקבלות בקלילות התנקשויות בשגרירים שלהם, מדובר בקזוס בילי לכל דבר ועניין.

גירי,

אני לא רואה את זה קורה, אבל לך תדע...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רצח השגריר לא ישנה יותר מידי את היחסים המתחממים בין טורקיה לרוסיה. כרגע זה האינטרס של שניהם.

לגבי הפיגוע מאתמול - אז למלחמה אולי זה לא יוביל, אבל לנפילת מרקל ועליית מפלדה גרמנית לאומית, וכתוצאה מכך להיחלשות גוש היורו (או אפילו התפוררות גוש היורו עם מוסיפים את המצב באיטליה, הולנד ומדינות נוספות) - זה כבר מאוד אפשרי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
האפשרות השנייה (שלדעתי תהיה קשורה בצורה כלשהי לראשונה), שיכולה לפרוץ מלחמה פנים אירופאית, בגלל ניגוד אינטרסים מובהק בין המדינות הגדולות והמשפיעות באירופה.

על איז ניגוד אינטרסים ״מובהק״ אתה מדבר? אתה ברצינות חושב שתפרוץ מלחמה באירופה בין גרמניה לבין מדינות שעזבו/יעזבו את האיחוד האירופי?

פורסם
לא משווה כלום, רק מדגים שמדינות לא מקבלות בקלילות התנקשויות בשגרירים שלהם, מדובר בקזוס בילי לכל דבר ועניין.

גירי,

אני לא רואה את זה קורה, אבל לך תדע...

נגד מי יכריזו מלחמה? נגד תורכיה? הרוצח/ מתנקש לא פעל בשליחות תורכיה/ דאע"ש/ סעודיה או כל מדינה אחרת. הוא פעל על דעת עצמו. לפרטים יש מספיק על הראש למלחמה עם תורכיה לא על הפרק מלחמה מול כוחות המורדים לעומת זאת כבר יש והיא לא תפסיק בגלל התנקשות כזאת או אחרת.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם
האמת שחשבתי שאתה הולך לכיוון רצח השגריר הרוסי בטורקיה שיכל לגרור את אירופה למלחמה כוללת.

כזכור לכולם, מלחמת העולם הראשונה (המלחמה ששינתה את פני האנושות כולה לעד) פרצה בגלל רצח יורש העצר האוסטרו-הונגרי בסרביה...

היא לא.

פורסם

האסלאם מביא על עצמו רצח עם ושואה , לא ירחק היום שהנאציזם יופנה כלפי המוסלמים ויש כבר ניצנים כאלו באירופה.

אידיוטים שמביאים מלחמת עולם רק בגלל דת שקמה בכלל מהיהדות...

פורסם
רצח השגריר לא ישנה יותר מידי את היחסים המתחממים בין טורקיה לרוסיה. כרגע זה האינטרס של שניהם...

אתה מדבר על פוטין.

אחרי רצח של השגריר שלו צריכים לפחות בית קברות חדש בטורקיה כי הולכות להיות הרבה גופות לקבור.

הבן אדם רק כבוד מעניין אותו.

בגרמניה תפסו פקיסטני בהתחלה שעכשיו אומרים שזה לא הוא.

לפי YNET פקיסטני זה פליט או מבקש מקלט.

לא הבנתי איזה מלחמה יש בפקיסטן שיש משם פליטים ומבקשי מקלט.

אירופה הפכה להיות ישראל, יש להם יותר מסולמים מאשר בישראל והם הולכים לקבל פיגועים כל יום.

כל אירופה תקבל ממשלות ימניות קיצוניות בשנים הקרובות.

תחזיקו חזק כי הולך להיות פה מעניין.

אתמול היו שלושה פיגועים באירופה שפרסמו ובטח אנסו עוד כמה שוודיות בדרך.

זה נקרא מלחמה אם עוד לא הבנתם.

אייל

פורסם

מלכישוע,

אני לא אומר שבהכרח גרמניה תלחם במדינות שיוצאות, איפה כתבתי את זה? אני גם מאמין שהסיכוי די נמוך, אבל לבעיות שבעקבותיהן יכול לקרות בלאגן רציני, חופשי. אתה הרי לא חושב ברצינות שהגרמנים או הפולנים לדוגמא פתאום נהיו נורמטיביים אחרי הזוועות שהם ביצעו? טוב, פולין לא דוגמא כל כך טובה, זאת מדינה די חלשה מכל הבחינות, אבל גרמניה יכולה ליצור לא מעט בעיות. בגלל זה, לא הייתי סומך יותר מדי על האירופאים מהבחינה הזאת.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)
האסלאם מביא על עצמו רצח עם. [...]אידיוטים שמביאים מלחמת עולם רק בגלל דת שקמה בכלל מהיהדות...

אתה לא יכול להבין את התסכול בעולם המוסלמי? עם כל מה שקורה במרחב הסורי, ההתעלמות של המערב וחוסר מוכנותו להגיש עזרה לפליטים? מפתיע שאין יותר פעולות איבה נגד המערב.

אתה מדבר על פוטין.

אחרי רצח של השגריר שלו צריכים לפחות בית קברות חדש בטורקיה כי הולכות להיות הרבה גופות לקבור.

אל תפריז בכוחו של פוטין. אני מזכיר שארדואן הוא מדינאי מאוד אסרטיבי ושתורכיה היא כוח (ולו רק ברמה הצבאית) שאין לזלזל בו.

לא הבנתי איזה מלחמה יש בפקיסטן שיש משם פליטים ומבקשי מקלט. אירופה הפכה להיות ישראל, יש להם יותר מסולמים מאשר בישראל והם הולכים לקבל פיגועים כל יום.[...]זה נקרא מלחמה אם עוד לא הבנתם.

לא זו לא מלחמה, ובינתיים אין כל כך הרבה פיגועים באירופה. ובמקומך, אם לא היתה לי בקיאות בסיסית במתרחש בעולם המוסלמי (ע״ע פקיסתאן) לא הייתי מעלה קביעות מרחיקות לכת לגבי האוכלוסיה המוסלמית באירופה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן, אתה צוחק, נכון ?

הפיגועים שהם מבצעים וכל הטרור הזה מגיע היישר מ...הדת שלהם.

אני מבטיח לך שהסכסוך הישראלי הפלסטיני היה סכסוך ישראלי נורווגי, הכל היה נגמר ממזמן.

מכיוון שאין מצב באסלאם שתהיה כאן או בכל העולם מדינה שהיא לא אסלמאית ולא לפי השעריה האסלאמית, הסכסוך לא ייגמר לעולם.

איזה כיף זה תמיד לחשוב שימנים רוצים לשרוף ערבים ולחסל אותם ולקרוא להם גזענים, אבל כשמדברים בהגיון מתעלמים מהם.

ההגיון הוא שאין שלום עם דת האסלאם כי הדת שלהם לא מאפשרת להם לחיות בשלום , אולי "הודנה" מסויימת עם היהודים והנוצרים וגם זה בערבון מוגבל עד שהכח יחזור למוסלמים.

אותו דבר לגבי מדינות אירופה, הן נחשבות כופרות וצלבניות ולכן הפיגועים ולא בגלל שום דבר אחר.

פורסם (נערך)

גם לנצרות היה אידאל להפוך את כל העולם לנוצרי. והנצרות היתה אחראית למעשים הרבה יותר חמורים של גזירות שמד, רצח המוני, אינקויזיציות וכדומה. ומה קרה לה? היא הצטננה וכיום האידאל הזה נתפס כאוטופי.

אותו דבר קורה, בהדרגה, לאסלאם. למעשה, תופעות כמו אלקאעדה והמדינה האסלאמית הן חדשות וחריגות בהסטוריה המוסלמית. הכיבושים ההיסטוריים של האסלאם (בתקופת הראשידון) לא היו כאלו, בעיקר כי בקוראן יש ציווי מפורש כנגד כפיית דת.

למשל, כאשר הכיבושים המוסלמיים הגיעו לרמה האיראנית ולהודו, הם העניקו לאמגושים וההינדואים מעמד של עם-ספר למרות שהן דתות אליליות.

פורסם

אני מאוד נמשך לענייני ערבים ואני מצטער להגיד לך שעד כה מהידע שצברתי מאנשים מומחים ומקריאות בעניינים שונים, אין שום מתינות על פי האסלאם ואם כן אז זה מיעוט קטן.

אין מה לעשות, הם רוצים מלחמת דת שבה האסלאם ינצח וישלוט וכל הדתות האחרות אם בכלל יהיו קיימות יהיו תחת האסלאם. לא נראה לי שיהיה שינוי של האסלאם לטובה והתאמה למציאות המודרנית אז נגזר על העולם להתמודד עם טרור דתי חולני.

פורסם (נערך)

אני חוקר אסלאם כבר שבע שנים (מועמד דוקטורט) כך שזה לא כוחות....

האסלאם אוסר על מאמיניו (קוראן, סורת אלבאקרה, 256) לכפות את דתם על זולתם, ואפילו מצווה עליהם להגן על דתות-הספר ולאפשר להן לקיים את הפולחן שלהן.

ובפועל, הסטורית העולם המוסלמי גבל בשלום בממלכות נוצריות ואליליות, וגם הכיל בקרבו קהילות יהודיות ונוצריות גאות.

• תוכן חדש...