Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור קטן על פנצריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי בערב, נסעתי הביתה בגשם ובום, נכנסתי בבור.כמאתיים מטר אחרי אני רואה רכב עומד בצד - בקיצור נקרע לו הצמיג מהבור. עזרתי לה להחליף ועל הדרך ראיתי שהתעקם לי הג'אנט (פיאסטה 2014, לא פעם ראשונה....כבר קרה לפני שנה בצד השני).

שישי נסעתי לפנצריה - יושר (עם פטיש, אפילו לא הורד הצמיג. ביקשתי איזון בכל זאת). סבבה. נסעתי עם הרכב שישי ושבת הכל אחלה.

ראשון בערב אני בא לחזור מהעבודה - כמעט אין אוויר. מיקריות - בורג באותו בצמיג. בעסה. החלפתי לרזרבי, ושלחתי היום בבוקר את אישתי לפנצריה. מגיע הבחור - "אני לא מתקן, הצמיג פגום, וחוץ מזה צריך להחליף את כל הרביעיה!".

ותבינו - מעניין שיום שישי שאני אצלו - הכל תקין. ברגע שאישתי מגיעה - צריך להחליף את כל הרבעיה!!!

חשוב לי לציין שהצמיגים אצלי כשנתיים וארבעה חודשים (מיום עליית הרכב) נסעו 45 אלף - הנקוק ונוס. אין שחיקה או סימני התייבשות.

אמרתי לה שתעשה רוורס, הלכה לפנצריה אחרת ותוקן בלי שאלות.

מה המסקנה???:wink:

פורסם

^^מחליפים לחדש תואם

ג'אנט שחטף מכה ברמה שהתעקם(אם אינו מברזל אשר מעט גמיש יותר בקטע הזה) לא יחזור להיות בטיחותי ב100% יתכן בריחות אויר בשני המקרים ונעזוב את האופציה שנוצרו סדקים עדינים שבבור הבא אשר יכול להיות יותר עדין הג'אנט יתפרק/ישבר.

בכל אופן להרבה פאנצ'ריות זאת שיטת המצליח, רואים בן אדם שאינו מבין ומנסים לעשות עליו קופה.

פורסם

אותי מה שהכי עיצבן זה שכשאני הייתי שם, לא הזכירו מילה אחת על צמיגים לא תקינים.

לעומת זאת, שאישה מגיעה לשם עם אותו רכב שלושה ימים אחרי צריך להחליף רבעיה.

מקומם!

לגבי היישור, אכן היישור עם פטיש לא היה במקום (בהתחלה אפילו רצה ליישר שהגלגל עדיין מורכב!).

פעם קודמת במקום אחר (לא באותו אזור בכלל) יושר עם כלי יעודי - סוג של לום.

פורסם
זה מזכיר לי את המקרה בו פנצ'ריה ניסתה להלביש על לקוחה הוצאה של 4800 ש"ח בגלל פנצ'ר (קישור).

בעסה! הייתי יכול לקבל רבעיית מגנזיום מתנה מהאישה! :wink:

פורסם
אותי מה שהכי עיצבן זה שכשאני הייתי שם, לא הזכירו מילה אחת על צמיגים לא תקינים.

לעומת זאת, שאישה מגיעה לשם עם אותו רכב שלושה ימים אחרי צריך להחליף רבעיה.

מקומם!

לגבי היישור, אכן היישור עם פטיש לא היה במקום (בהתחלה אפילו רצה ליישר שהגלגל עדיין מורכב!).

פעם קודמת במקום אחר (לא באותו אזור בכלל) יושר עם כלי יעודי - סוג של לום.

*/שעת סיפור

אחותי הייתה צריכה להחליף מצבר S&S ברכב.

הלכה למוסך החברה - נתנו מחיר מטורף ומוגזם(יותר מחצי משכורת שלה)

שלחתי אותה לחנות מצברים - אמרו מחיר ככה וככה(שהיה פחות משליש מהמחיר במוסך), אבל אין במלאי, צריך להזמין.

חזרה לחברה, אמרה שנתנו לה מחיר פחות משליש.

ישר - מה פתאום; זה לא יכול להיות; רצו לשים לך מצבר מזוייף/משומש/מיוצר בשטחים; אצלנו הכי טוב, זה מצבר גרמני! אפשר לפצל לתשלומים...

בסוף שילמה. וההסבר שלהם היה כנראה כ"כ משכנע שהיא לא האמינה לי שגנבו אותה בכלל.

נשים במוסך זו בעיה(ובכלל מי שלא מתמצא בצורה מופגנת). יש הרבה קקות שמנצלים את חוסר ההבנה והתמימות.

פורסם

מה העניין עם הפיאסטה ועיקומי הגאנטים האלה. האם זה בגלל החתך הנמוך 195/50 שיש לרכב ? נתקלתי כבר כמה פעמים במקרים של גאנטים עם קמטים בדגם הזה לעיתים בלי בכלל בריחת אוויר בגלל שרק השוליים היו מעט עקומים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הג'אנטים לא מאוד קלים(מדוד) ולא מאוד רכים, כל ג'אנט פח שתכנס איתו לבור יתעקם, במיוחד עם חתך 50.

ועוד הוא מספק שלרכב אחר נקרע הצמיג, ולו רק התעקם הג'אנט, מספיק כדי לתת לכם קצת מושג איזה בור זה היה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...