Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מסרק הגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לדעת עם עלות 2000 שקל כולל עבודה ל

שיפוץ מסרק הגה של יונדאי טוסון אריזונה 2008 זה בסדר או יקר מדי.

פורסם

אני לא מכונאי,

אם זה עוזר, לפני חודשיים שיפצתי מסרק הגה [מאזדה MPV].

אחרי בירור יסודי מאד שילמתי 2250, בעוד שמרבית ההצעות עמדו על 2600 ומעלה.

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

להבנתי צריך להבין האם ברכב שלך צריך להוריד את ה"Sub Frame" או לא

יש רכבים שצריך וזה מייקר את העבודה ויש שלא

כעקרון אף אחד לא משפץ בעצמו אלא שולח למישהו שמתמחה בזה ובנתיים הרכב תופס ליפט

פורסם

מסרק משופץ לריכבך עולה כ 1400 שח. מבחינת עלות עבודה אני מניח שזה מישתנה ממוסך למוסך וייתכן שזמן העבודה בהחלט יצדיק את המחיר שניתן לך.

פורסם

זה המחיר פלוס מינוס.

קח בחשבון שהמחיר כולל פירוק, הרכבה, השיפוץ עצמו, הזמן שהרכב תופס ליפט (יום עבודה לערך) ונסיעת מבחן.

פורסם
מסרק משופץ לריכבך עולה כ 1400 שח. מבחינת עלות עבודה אני מניח שזה מישתנה ממוסך למוסך וייתכן שזמן העבודה בהחלט יצדיק את המחיר שניתן לך.

מחיר המסרק עצמו לא תמיד משקף את המחיר.

לצורך הענין, כשעשיתי את שיעורי הבית שלי לפני החלפת המסרק, קיבלתי הצעה מחברת חלפים מוכרת למסרק משופץ ב900₪ בלבד.

הקאץ' היה ששום מוסך לא הסכים להתקין אותו במחיר המקובל! נתנו לי להבין שאי אפשר לתת אחריות להתקנה כזו אם המוסך אינו מכיר את המשפץ. הרי אם תהיה תקלה המשפץ יאשים את המכונאי והמכונאי את המסרק!

בסוף החכמתי. שילמתי את ה2250₪ שלי ועוד הרגשתי שיצאתי בזול...

הדרך עצמה היא היעד.

• תוכן חדש...