Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב בתקציב נמוך מאד (סביבות ה 5000 ש"ח) שישמש לנסיעות בין-עירוניות יומיות (כ80 ק"מ ליום).

השאיפה למצוא רכב ידני אמין עם צריכת דלק נמוכה למטרה הזו.

תודה רבה.

פורסם

פיאט פונטו - קח בחשבון שאמינות בכלי רכב בגיל הזה, היא בעיקר עניין של טיפול קפדני - ומזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

80 ק"מ כל יום, 22 ימים בחודש (בממוצע) מצטברים ל-1700 ק"מ בחודש, או יותר מ-20000 בשנה. קצת גבולי לתקציב לדעתי. הייתי מנסה אוטובוס לתקופה מסוימת, חוסך עוד קצת ואז האופציה הכי זולה לשנתון (ויחסית אמינה) היא כנראה 206+. לא חושב שיהיה יקר יותר להחזיק רכב בן 5 בפחות מ-20000 מאשר רכב בן 10-15 ב-5000, גם בהתחשב בירידת ערך.

בתקציב הזה, אפשר אולי לנסות ניסן אלמרה מתחילת שנות ה-2000, או 206 1400. תצטרך הרבה מזל, ותקציב סביר לתחזוקה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

חבר מחפש למכור פג'ו 306 ידנית שנת 97'

מצב מכני מצוין [רצה למכור לאחיו אבל ההורים פינקו את הקטן ברכב חדש.. ככה שנשמע אמין]

שלח לי פרטית אם תרצה ואקשר ביניכם.

כמובן אני לא מתחייב על כלום, אני אישית לא מכיר את הרכב

אחלה יום

עריכה- תישאר עם עודף מ-5K

עריכה אחרונה על ידי leon1.8
פורסם

כנראה עשית משהו נורא להרבה אנשים. אחרת לא מבין למה אנשים מציעים לך ''להתאבד'' עם רכב צרפתי ישן.

אצטרף להמלצה על יפנית ישנה ואמקד את המלצתי בלאנסר של סוף ה90' ותחילת ה2000. רכב סרבן מיתה קלאסי. אצלי הייתה את אחותה הקטנה, הקולט בעלת אותו מנוע. אצלי נשק ל300K עם טיולים בכל הארץ וניתוק הצתה היה העיניין שבשגרה כלום, נסע כמו חדש.

פורסם

306 ידנית רכב מצויין. לדוד שלי הייתה כזו והיא היה ממש מרוצה ממנה (הרכב עבר תחזוקה ברמה טובה ולא תחזוקת פח) אבל....כמו שאמרתי ועוד אמרו לפני:

אל תצפה לאמינות מאף רכב ב 5000 שקל, גם לא יפני ואת זה אני אומר לך מניסיון.

80 ק"מ ליום זה לא מעט. גם יפאניות מתקלקלות, לא רק אירופאיות. בתקציב הזה צריך להיזהר. כמו שאמרו לך אם יש לך אפשרות לחסוך קצת ולקנות משהו יותר נורמאלי - עדיף.

פורסם

אני פחות ממליץ על הפיגו הידניות בעלות המנוע 1.4, המנוע מזדקן לא רע אבל הרכב וחלקיו פחות, מנסיוני (מספר רכבים), יש תחזוקה ולא מועטה והאמינות לא בשמים, היפניות עושות עבודה טובה יותר משמעותית, בתחום האמינות.

פורסם

זה פתרון מומלץ מאוד - מחיר זול, בטיחות גבוהה מאוד יחסית לשנתון, מאוד אמין וחסכוני , אחזקה זולה, צריכת דלק בינעירונית מעולה - 1:16-1:20 , נסיעה רכה ונוחה.

ScreenShot_20161206212644.jpg

פורסם

כמובן האמירה שהעליתי יחסית למחיר ולמתחרות ועדיין אבסולוטית - מנוע הדיזל 1.9 של רנו (ממנו פותח מנוע הדיזל 1.5 שמשרת כיום בשלל דגמי רנו) ידוע כמנוע מאוד עמיד ושורד מאות אלפי ק"מ ללא בעייה. התיבה הידנית נטולת בעיות. הפלסטיקה במגאן I עדיפה בהרבה ממגאן II . מערכת החשמל במגאן I אמינה ונטולת שגעונות.

באופן כללי יש הרבה חלקים זולים מפירוק ותמיד ניתן לקנות מגאן I לקניבליזציה באלפייה לכל היותר.

• תוכן חדש...