Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי תקופה ארוכה של חיפושים קניתי מאזדה 3 2009 אקטיב הצורה החדשה, כמובן עם הרבה עזרה ומידע מהפורום, תותחים תודה!

הייתי רוצה לדעת אילו מחלות ידועות למאזדה בצורה של השנים האלו ובעיקר לדגם של 2009 הצורה החדשה דגם אקטיב אם זה רלוונטי.

לאחר חיפוש בפורום ראיתי שידוע על מחלה של חדירת מים בפנסים הקידמיים בדגם 2010 (אצלי דווקא יש חדירה של מים בפנסים האחוריים לפי טענת הבוחן במכון הבדיקה לפני הקנייה)

הבנתי שיש מחלה כלשהי בדשבורד אבל לא הבנתי מה המחלה, אשמח להסבר.

אשמח לדעת אם קיימים עוד מחלות כלשהן.

תודה.

פורסם

הדשבורד כאילו נמס והופך להיות דביק.

מחלה נוספת זה בוקסות למשולשים קדמיים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש דבר גרוע בהרבה במנועי ה 1600 בלבד.

לא יודע איזה דגם אתה מחפש (יש דור ראשון ויש בהמשך השנה מתיחת פנים לדור שני) ושם יש דבר שנקרא slave piston (א ני מ קווה שאני מאיית נכון) והיו רכבים (אמנם לא רבים) שהוחלפו בהן הבוכנות/מנועים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם כל תתחדש וסע איתה בדרכים טובות!

המחלה בדשבורד היא שהוא פשוט "מתנפח" ועולה מעט מעל הצג של המיזוג(הפרש של כ2-3 ס"מ).

הפתרון הוא פשוט-לפנות למוסך מורשה מאזדה,הם בודקים ,מאשרים ומזמינים לך דשבורד חדש.

היבואן מספק את החלק,המוסך את ה"עבודה" ואתה-לא משלם על כך שקל.(מנסיון עם מאזדה עם הבעיה הזו).

לגבי התושבות מנוע-גם מחלה מוכרת,החלפה במורשה שווה כל שקל כי הרעידות של הרכב בכל רמזור עם התושבת הגמורה זה סיוט.

ולגבי הפנסים-גם כן מחלה שהם דוהים/סובלים מחדירת מים ולמיטב הבנתי מאזדה לוקחים על כך גם כן אחריות.(יש לי תור להחלפה השבוע).

מעבר לכך רכב חזק יחסית,אמין ומעולה_חוץ מצריכת הדלק)-לאחר אחזקת אקטיב כשנה וחצי וספיריט גם כן תקופה דומה.

פורסם

שנתונים 09-10 דשבורד נהפך לדביק(מנסיון אישי) שנתון 11 הטורפדו מתנתק קצת מהדש ומתרומם.

ברובם יש בעייה של עיכרון פנסים/חדירת מים, עם כל אלו מאזדה לוקחת אחריות. כמו כן יש תופעה של כיסא נהג שמתנדנד בפניות חדות(תוצאה של שייבה שמקבעת את הכיסה על הצירים) עם זה מוסכים מורשים של מאזדה עושים פרצופים, אני אישית פירקתי את הברגים שמחזיקים את הצירים, הצמדתי אותם טוב טוב,לוקטייט ונעלתי אותם גם מכל הלב,בינתיים הכל מרגיש יציב(כמובן פיתרון זמני עד שאתפנה לשים את הרכב במוסך מורשה).

תושבות מנוע שאוהבות למות.

בגדול הרכב דיי אמין, חלקים לא כ"כ יקרים והרבה מהדברים ניתן להחליף לבד או להעזר בחברי הכנופיה התותחים

• תוכן חדש...