Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוואן עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מחכה לתשובה מסוברו לגבי ההחלפת בולמים. בינתיים חזרו אלי מסקודה אם אני מעוניין עדיין באוקטביה RS במחיר שהוצע לי ("מבצע סוף שנה").

האוקטביה הרבה יותר יקרה מהלבורג ואין לי צורך לרכב עם 220 כ"ס . מצד שני, האוקטביה תהיה יותר חסכונית בדלק, ופחות "קשה" מבחינת שיכוך זעזועים בעיר מהלבורג.

פורסם

תלוי מאוד בג'אנט. נהגתי בRS עם ג'אנט מוגזם ואני מתקשה להאמין שהלבורג קשה יותר. לא נהגתי בה.

ב 2017 האוקטביה מגיעה עם 230 כ"ס.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה שעוד יותר מפתיע, הנסיעת מבחן שעשיתי על RS הייתה על אחת שמאובזרת בג'אנט 19 בזמן שסקודה מוכרים אותם בכלל עם 18, והייתה סבירה למדי מבחינתי בתוך העיר. הלבורג לעומת זאת, כל נסיעה על במפר כל תא המטען קפץ וגם הראש שלי.

פורסם

ה RS הוצע במחיר מחירון מינוס 7000 שקל במבצע הנחת סוף שנה. בדקתי כבר את ה 3008 וכמו כל שאר הקרוסאוברים, לא נוח לי להכנס אליה.

• תוכן חדש...