Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוואן עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז בסוף חזרת למה שהצעתי בהודעה השנייה בשרשור .לא כתבת אם האופניים נכנסים לפיקאסו הקצרה .גם לא כתבת שמראות מתקפלות זה תנאי סף.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
סובארו אאוטבק?

לא יודע אם הגובה של תא המטען שם מתאים לאופניים אבל שווה לבדוק.

הסובארו קצת מעבר לתקציב שלי וארוכה מידי , מוגדרת כסטיישן אם אני לא טועה

רשמתי כבר בהודעות הראשונות שאבדוק את הסיטרואן. לפי המדידות שעשיתי אתמול באולם תצוגה, האופניים בהחלט יכנסו בקצר.

לגבי המראות מתקלות חשמלית, הייתי בטוח שזה בגדר אבזור בסיסי היום..?

עריכה אחרונה על ידי tomerR

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על הסיטוראן. לא הלהיבה אותי במיוחד, נוחות הנסיעה יותר טובה ממה שאני רגיל אבל מבחינת כוח לא התלהבתי. על הדרך נכנסתי גם לאולם תצוגה של סקודה ומדדתי את תא המטען של אוקטביה , דגם סלון, שכנראה יספיק לי מבחינת גודל ואפשר לקבל אותה עם מנוע 2ליטר דיזל / DSG6 . יכול להיות אפשרות מעניינת. האם האוקטביה עדיין הרכב הכי נגנב בארץ?

פורסם

למיטב זכרוני התואר המפוקפק עבר לאחרונה ליונדאי IX35 אבל היא עדיין תהיה יקרה מאוד לביטוח.

במחיר של דגם הדיזל היא כבר בטריטוריה של הסופרב שלדעתי משתלמת יותר, ב-200K מקבלים את ה-1.8 ברמת גימור סטייל.

פורסם
עשיתי נסיעת מבחן על הסיטוראן. לא הלהיבה אותי במיוחד, נוחות הנסיעה יותר טובה ממה שאני רגיל אבל מבחינת כוח לא התלהבתי. על הדרך נכנסתי גם לאולם תצוגה של סקודה ומדדתי את תא המטען של אוקטביה , דגם סלון, שכנראה יספיק לי מבחינת גודל ואפשר לקבל אותה עם מנוע 2ליטר דיזל / DSG6 . יכול להיות אפשרות מעניינת. האם האוקטביה עדיין הרכב הכי נגנב בארץ?

נסיעת המבחן היתה על דיזל או בנזין?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הבדל עוד יותר מורגש יהיה עם מנוע הדיזל, נסה לעשות נסיעת מבחן גם עליו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוקל להזמין אוקטביה RS -

התא מטען מתאים לדרישות, נוח לי להכנס אליה וDSG6 . המחיר קצת פחות מתאים - כ 10 אלף מעל התקציב שלי.

האפשרות האחרונה שנותרה לי לבדוק היא הסובארו לבורג - קצת מציק לי הצריכת דלק שלה (על הנייר לפחות), מניח שזה קשור להנעה כפולה הקבועה. מחשבות?

פורסם

אופניים יכנסו לך שם?

פורסם

וואו. אין ספק שעדיף על כל מיקרוואן מבחינת הכיף [emoji16]

פורסם

תא המטען בלבורג' גדול ומדובר ברכב חזק ומצד שני נמוך. ייתן לך ביצועים טובים וייחודיות על הכביש...

החיסרון היחיד שלו זה צריכת הדלק. תראה גם שאתה מתחבר לתיבה הרציפה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן גם על הלבורג, רכב דיי מדהים אבל מאוד נוקשה - כל מהמורה בכביש או באמפר סטנדרטי מורגש, גם בנסיעה איטית יחסית. התאוצה שלו הפתיעה אותי מאוד לטובה, האופניים יכנסו בקלות.

• תוכן חדש...