Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כרגע בפולו שלי יש נוזל קירור ירוק (נקנה יד שניה), עוד מעט עושה עבודת החלפה ל-G12++.

אני רוצה להוסיף FLUSHER שיעיף כל זכר לנוזל הקודם.

אני רוצה גם כחלק מהעבודה להוסיף SEALANT כפעולת מנע.

א. האם האוטמים שקיימים היום בשוק עובדים עם G12?

ב. צריך המלצה לאוטמי מנוע טובים.

ג. המלצה לFLUSHER טוב.

פורסם

אני לא הייתי מכניסים חומרים כימיים חזקים למערכת קירור של רכב בן כמה שנים,תשטוף עם לחץ מהצינור כמו שצריך,סילנטים תשאיר לצבע..זה רק יכול להזיק.

פורסם

באותה הזדמנות מעוניין להבין למה יש חברות של נוזל קירור כמו Prestone או אחרים ידועיים שעולים 40 שקל במבצע ויש גם ב280 או יותר .מה כבר הבדל בינהם?הרי בכסף הפרש ענק! או שזה סתם מחיר מנופח ומשלמים על שם או לוגו ?

פורסם

אין שום הצדקה לנוזל קירור שעולה 200 ו 300 ש"ח למיכל. הבעייה היא שאלו הם המחירים של נוזלים מקוריים, ובשביל ראש שקט אלו המחירים שיש לשלם. כמובן שניתן לחקור ולהבין איזה נוזל בדיוק דרוש לרכב, למצוא נוזל תואם תחליפי ולחסוך עשרות ואף מאות שקלים במעמד ההחלפה.

לעניין ההחלפה, אם מצב נוזל הקירור אצלך לא רע, כלומר אתה לא רואה משקעים ושאר ג'יפה ברדיאטור או במיכל העודפים הייתי מוותר על הליך השטיפה עם תכשיר flushing ייעודי. אחרי הכל זה תכשיר חומצתי שבטח מומלץ להימנע ממנו אם לא חייבים.

מה שכן בהחלט ניתן ואף מומלץ לבצע מספר שטיפות של המערכת עם מים נקיים (רגילים או מזוקקים) עד שתבחין במים נקיים שיוצאים מהמערכת. לאחר מכן מלא נוזל מתאים וסע לשלום.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם על Sealant הייתי מוותר.

זה משהו שמתמשים בו כשיש נזילה קלה ממקום לא ברור ואז אתה אומר לעצמך - בוא ננסה לפני שמתחילים לפרק דברים, יותר גרוע לא יהיה.

במצב תקין אין סיבה להשתמש בו.

פורסם

הנוזל נקי - אוותר על שוטף מערכת. אשתמש רק עם מים מזוקקים.

המנוע אכן נוזל, לא מזמן הוחלף פקק חלוד בראש מנוע (בגלל החלודה נאטם עם סיליקון) - ועדיין נוזל מעט.

בכללי מסביב למנוע יש משקעים קטנים יחסית טריים של מים (מניח שהמערכת חלודה עם אטימות חלשה).

לכן מעוניין לשים אטם.

1. אשמח להמלצה על נוזל אטימה מומלץ (לא חזק).

2. הבנתי ש G12++ בעייתי עם ערבובים - לכם שואל האם האוטמים בעיתיים איתו גם.

תודה!

• תוכן חדש...