Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בתחילת 2016 רכש אבי מחברת מטרו קטנוע חדש. מההתחלה היתה משיכה לא טובה בקידון, לתומו הוא חשב שזה קטנוע חדש ואולי זה הסתדר בהמשך ולכן לא חזר לחברה.

לאחר טיפול 1000 הראשון הוא הראה למוסך (מוסך מורשה, אבל לא יבואן) את הבעיה והוא הצביע על מיסבים תקולים ואמר לגשת לחברה היות וזה אמור להיות באחריות.

החברה התנערה מהאחריות בטענה שבטיפול 1000 צריך לבצע גם חיזוק מייסבים ועל כן גבתה סך של כ-200 ש"ח, מעצבן אבל לא שווה בשביל להתחיל לריב.

לאחר כ-2000 ק"מ שוב הופיעה אותה הבעיה ושוב מטרו טענו לחיזוק מייסבים וכד' ושוב גבו כ200 ש"ח, שוב אין כוח לריב ושוב הוא שילם בתקווה שיגמר.

כיום הבעיה חזרה שוב, הקטנוע כ-10 חודשים על הכביש גמע כ-4200 ק"מ בלבד ושוב הבעיה חזרה. קבעו לו תור לתיקון ביום שני הקרוב.

אני מתחיל להבין שזה לא הולך להסתיים מהר, אם אני רוצה לקבל חוות דעת מומחה לגבי מצבו של הקטנוע, למי עלי לגשת למוסך רגיל או לשמאי רכב?

אני כבר לא מתכוון לשבת ולספוג כל חודשים תיקון כזה היות וברור שזה לא עומד להסתיים בקרוב.

מה אומרים שכדאי לעשות?

תודה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...