Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

parking lock מישהו ניסה ?

enash
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החששות שלי שאם מישהו חונה צמוד אליו לא יישאר לי מקום אז צריך שניים כאלה

בשביל להגיע לרוחב של רכב משפחתי ולשמור מקום בטוח.

וגם אם משאית עולה עליו זהו הלך עלי האלף שקל אז אולי צריך גם מצלמות..

פורסם

זה מחזיק עד 3 טון, לא נראה לי שגלגל אחד של משאית קטנה נושא עליו 3 טון

כמו כן, האם אתה יכול לפתוח את זה במידה והסוללה נגמרה פתאום ?

פורסם

במצב פתוח זה נראה שגם רכב פרטי יכול להרוס את הדבר הזה.

במקום העבודה הקודם שלי התקינו מחסומים דומים לבכירים, לפעמים הם היו שוכחים להרים אותם ואז הם היו נדרסים על בסיס שעתי, והמשיכו לעבוד.

אם אני לא טועה היו מחסומים כאלה:

[video=youtube;jV9GX0b-K9M]

היתרון של זה שיש פאנל סולארי, אז לא צריך להתעסק עם חשמל.

פורסם

מנסיון של הרכבת כאלו דומים הרצפה שבה הוא צריך להיות מותקן היא רצפת בטון, מה שיש בסרטון זאת רצפת אבנים משתלבןת שאחרי שמניחים אותן הדבר היחידי שמונע מהן לא לזוז הוא חול שנכנס בין החריצים, מספיק שמישהו יתן מכה עם הטמבון וזה כבר בדרך החוצה,אספלט שעושים בחניות של ביניינים הוא לא מהודק כמו אספלט בכביש וגם השכבה שלו מאוד דקה , אין לברגים במה להחזיק , מישהו נתקע בזה עם האוטו וזה יכול לצאת, זה רק אמור להרתיע , זה בדיוק כמו שסוחרים ישימו כסא בחנייה לפני החנות שלהם, אף אחד לא יצא להזיז ואף אחד לא ידחוף אותו עם האוטו. שכותבים לך שהוא עמיד עד 3 טון זה רק אם הוא סגור ומשאית עומדת עליו, לא נתקעת בו

כשאני אומר לצאת מהרצפה זה אומר שמישהו יתקע בו במצב פתוח לא סגור

פורסם

תכלס את רוב האנשים זה יתריע. וזה מה שבאמת צריך, אני רואה כבר מספר שנים ליד בית משוטף שיש חניה אחת כזאת וזה תקין,עדיין לא עקרו את זה(אני מדבר על משהו כמו 3-4 שנים) וזה עוד חניה בשכונה חרדית(ורובם אתם יודעים איך נוהגים ואיך חונים)

פורסם
תכלס את רוב האנשים זה יתריע. וזה מה שבאמת צריך, אני רואה כבר מספר שנים ליד בית משוטף שיש חניה אחת כזאת וזה תקין,עדיין לא עקרו את זה(אני מדבר על משהו כמו 3-4 שנים) וזה עוד חניה בשכונה חרדית(ורובם אתם יודעים איך נוהגים ואיך חונים)

הייתי חייב לתקן אותך, אומרים ירתיע ולא יתריע שזה משהוא אחר

פורסם
הייתי חייב לתקן אותך, אומרים ירתיע ולא יתריע שזה משהוא אחר

כן..ואומרים משותף ולא משוטף..פה זה כבר לא בלבול...

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אם אני תוקע את המתקן הזה עם 4 ג'מבואים לרצפת בטון או גרנוליט, אני רוצה לראות את הגבר שינסה לדחוף את זה עם הטמבון שלו. הוא ישאיר אותו שם. לעניין החשמל זה נכון אך הרעיון הוא להרתיע.

• תוכן חדש...