Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף טראמפ הוא גם בן אדם והוא מדבר עם האנשים מסביבו.

גם אם הוא לא יהיה 100 אחוז ישראלי, זה מאוד קל לדעת שהממשל האמריקאי יהיה יותר בעד ישראלי לעומת הממשל היוצא, שקרא מפות ברפיח ודרש סיוע הומניטרי.

יודע שאתם לא אוהבים אותו, אבל תתמודדו. הולך להיות טוב.

טראמפ המלך. 

פורסם

לינדסי גרהאם הוא סנטור מ 2003, מחרחר מלחמה באוקראינה מ 2014...

שוב נחזור לזה שיציאה מהסכם הגרעין נתנה לאיראן יותר חופש, ושסנקציות לא עובדות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

גם השגריר האמריקאי המיועד שאומר שהוא "לא מאמין בשתי מדינות, ניסו עם עזה ונכשלו ולישראל יש זכות היסטורית של 3500 שנה".

השגריר בזמן כהונת טראמפ הקודמת, רצה את סיפוח יו״ש וגם גרם לביבי להאמין שזה תיכף הולך לקרות.

image.png.7d62c89f18db0b6fecceee4d853471eb.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 45 דקות, sperial כתב:

בין אמר ובין עשה - ת"ק פרסה.

מספיק?

לפחות הוא לא אוסר על ישראל להיכנס לחיפה. זה כבר התקדמות משמעותית.

לפני 29 דקות, David32 כתב:

שוב נחזור לזה שיציאה מהסכם הגרעין נתנה לאיראן יותר חופש

זה שתמשיך לרשום את זה, כאילו ברמיזה שיציאה מהסכם הגרעין הייתה טעות, לא יהפוך את זה לנכון. כבר הסברתי בעבר למה.

אגב, סנקציות על איראן אולי לא עובדות, אבל גם הסכם איתם לא עובד (בדיוק כמו עם החמאס). הדבר היחיד שעובד זה כח צבאי, כמו עם גרמניה הנאצית ויפן בזמנו.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אם הוא היה ישראלי הייתם אומרים עליו פאשיסט או משהו.

מה זה קשור לפשיזם? השמאלנים הקומוניסטים כבשו את יו"ש, סיני ועזה. מי שהחזיר את סיני זה מנהיג היסטורי של תנועת החרות מנחם בגין. אריאל שרון זה שהקים את הליכוד הוא גם זה שביצע את ההתנתקות. בן גביר הוא לא פשיסט בגלל התנגדותו למדינה פלסטינית אלא בגלל שהוא פשיסט לפי ההגדרה. כדאי לך ללמוד מה זה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

גם השגריר האמריקאי המיועד שאומר שהוא "לא מאמין בשתי מדינות, ניסו עם עזה ונכשלו ולישראל יש זכות היסטורית של 3500 שנה".

כולם טובים בלהגיד במה הם לא מאמינים. השאלה במה כן. נניח שאין שתי מדינות. יופי. מה הלאה? חושב שטראמפ יעביר את הערבים לאינדונזיה?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו בכלל שאל את אינדונזיה או שזה הטרלה כמו סיפוח גרינלנד וקנדה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

כולם טובים בלהגיד במה הם לא מאמינים. השאלה במה כן. נניח שאין שתי מדינות. יופי. מה הלאה? חושב שטראמפ יעביר את הערבים לאינדונזיה?

אולי.

טראמפ, בכהונתו השניה והאחרונה, הוא כנראה היחיד שמסוגל להוציא לפועל תכנית כל כך דמיונית.

הבן אדם מדבר על "לכבוש" את גרינלנד. מה זה בשבילו רילוקיישן לפיסת אדמה בשם עזה, שלא באמת חשובה לאף אחד.

מצד שני, הציעו לפלשתינים מדינה על 95% משטחי יהודה ושומרון, במרחק יריקה מגוש דן, בשביל "שלום", אז לא בטוח עד כמה תכנית הרילוקיישן "משוגעת".

אגב, נראה לי שרוב האנשים כאן התפכחו ממדינה פלשתינית ב-7 באוקטובר. גם הסקרים בקרב ערביי יהודה ושומרון, לגבי הטבח, הכניסו אנשים לפרופורציה.

אני אגב הצעתי בזמנו את סודן, כולל בדיקת היתכנות ראשונית. אולי אשלח אותה לבית הלבן להערכה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 52 דקות, mikyl כתב:

מה זה קשור לפשיזם? השמאלנים הקומוניסטים כבשו את יו"ש, סיני ועזה. מי שהחזיר את סיני זה מנהיג היסטורי של תנועת החרות מנחם בגין. אריאל שרון זה שהקים את הליכוד הוא גם זה שביצע את ההתנתקות. בן גביר הוא לא פשיסט בגלל התנגדותו למדינה פלסטינית אלא בגלל שהוא פשיסט לפי ההגדרה. כדאי לך ללמוד מה זה.

אם האנשים שכבשו את יו"ש, סיני ועזה יחזרו אתה תדרוש להכניס אותם לכלא. 

לפני שעתיים, פינדר כתב:

השגריר בזמן כהונת טראמפ הקודמת, רצה את סיפוח יו״ש וגם גרם לביבי להאמין שזה תיכף הולך לקרות.

image.png.7d62c89f18db0b6fecceee4d853471eb.png

ביבי האפס עצר את הסיפוח, לא טראמפ. 

אין לביבי ביצים, המזל זה שבשנתיים האחרונות של טראמפ ביבי לא יהיה.

פורסם
לפני 27 דקות, gadik6 כתב:

אולי.

איך זה קורה אצלכם בדמיון? מגיעות לכאן ספינות? מטוסים? שואלים את אינדונזיה או סודן? אתם באמת מאמינים שהאירופאים או האסיאתים יתנו לזה יד, ולא פשוט ימשיכו בהקצנה של הקו שראינו בשנה האחרונה - אמברגו נגד ישראל? חושבים שישראל יכולה להסתדר בלי השווקים האלו? והכלכלה תסתדר רק עם הדוד טראמפ?

ומה אחכ?

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

ביבי האפס עצר את הסיפוח, לא טראמפ. 

אין לביבי ביצים, המזל זה שבשנתיים האחרונות של טראמפ ביבי לא יהיה.

אתה יכול לנסח במשפט וחצי מה אתה, יובל, תרוויח מסיפוח הגדה לדעתך?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

אם האנשים שכבשו את יו"ש, סיני ועזה יחזרו אתה תדרוש להכניס אותם לכלא. 

התבלבלת עם מישהו 😂

כמה מאנשים האלה היו מפקדים שלי. לאחרים הצבעתי כבר אחרי צבא. אלה שהכרתי היו נגעלים ללחוץ את היד לבן גביר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

אתה יכול לנסח במשפט וחצי מה אתה, יובל, תרוויח מסיפוח הגדה לדעתך?

אני אנסח את עצמי מחדש - אין לי איזה התלהבות מסיפוח הגדה. אפילו יותר מזה - אני חושב שזה קן צרעות כמו עזה.

הכוונה היא שלביבי הייתה אפשרות להשיג מה שהוא רוצה והוא פשוט פחד. לוזר.

אני זוכר שחשפו שטראמפ ביקש מביבי להשתתף בחיסול של סולימאני לפני כמה שנים והוא פשוט השתפן. אם טראמפ יהיה בשלטון אפשר לתקוף את איראן, הבעיה שיש לנו אפס שלא יהיה לו האומץ לאשר את התקיפה.

אז בתגובה לפינדר - ביבי יכל לספח את איו"ש, היה לו אישור מהביג בוס, לא היה לו אומץ לבצע. 

ואחר כך, כשעצר את המהלך, שוב האשים את כל העולם ובלבל את השכל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

לינדסי גרהאם הוא סנטור מ 2003, מחרחר מלחמה באוקראינה מ 2014...

שוב נחזור לזה שיציאה מהסכם הגרעין נתנה לאיראן יותר חופש, ושסנקציות לא עובדות.

גם הסכם הגרעין לא עצר אותה

פורסם
לפני 56 דקות, יבגניפ כתב:

איך זה קורה אצלכם בדמיון? מגיעות לכאן ספינות? מטוסים? שואלים את אינדונזיה או סודן?

איך מיליוני סורים ברחו מסוריה?   כשני מיליון רק בשנתיים הראשונות.

איך 3.5 מיליון פליטים ברחו מאוקראינה לפולין, תוך כמה חודשים, כשמדובר במרחקים עצומים?

ולא "שואלים", מציעים הצעה (למשל, עשרות אלפי דולרים על כל "פליט" שייקלט).

עשיתי בזמנו את החישוב. למדינות כמו סודן, תשלום על 200 אלף פליטים יהיה שווה לכ-10% מתקציב המדינה, לשנה.

לפני 56 דקות, יבגניפ כתב:

אתם באמת מאמינים שהאירופאים או האסיאתים יתנו לזה יד, ולא פשוט ימשיכו בהקצנה של הקו שראינו בשנה האחרונה - אמברגו נגד ישראל? חושבים שישראל יכולה להסתדר בלי השווקים האלו? והכלכלה תסתדר רק עם הדוד טראמפ?

ומה אחכ?

פה לא הבנת אותי - אנחנו לא אלו שנעשה להם רילוקיישן. זאת תהיה יוזמה של ארה"ב, אולי בשיתוף עם מדינות ערב, דוגמת סעודיה, מצרים וכדומה.

חלק גדול ממנהיגי אירופה כנראה סולדים מטראמפ או אף התבטאו נגדו. למשל, טרודו, מקרון, אפילו זלנסקי.

משום מה זה לא הפריע לכולם לרוץ להיפגש איתו אחרי שהוא נבחר.

• תוכן חדש...