Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

לפני 16 שעות, DareDevil כתב:

אתה צריך יותר מיד אחת (;

רק ב2023 ירו ב3 פעמים נפרדות לכיוון יישוב באיו"ש

3 ניסיונות ירי ב-2023, עוד 1 או 2 ב-2024, ואולי עוד אחד ב-2005?

אז אולי טעיתי באצבע או שתיים, אבל הפואנטה היא שהסיבה להבדל העצום בין שיגורים מעזה ו(היעדר) שיגורים מיהודה ושומרון זה האחיזה בשטח, הסיכול והמניעה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החות'ים יורים על ישראל במשך יותר משנה, לקח לטראמפ יומיים להכניס אותם חזרה לרשימת ארגוני הטרור.

ביידן לא עשה את זה במשך כל הזמן הזה.

היידה טראמפ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב ישראל, החות׳ים חוטפים ספינות מכל הבא ליד כבר שנתיים בים האדום...

היידה ואנס :)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

החות'ים יורים על ישראל במשך יותר משנה, לקח לטראמפ יומיים להכניס אותם חזרה לרשימת ארגוני הטרור.

ביידן לא עשה את זה במשך כל הזמן הזה.

זה לא רק שהוא לא עשה את זה, אלא הוא זה שהוציא אותם מרשימת ארגוני הטרור ב-2021.

הוא והממשל הכושל שלו גרמו לכל השיט שאנחנו עכשיו אוכלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טראמפ לא ירשה לישראל לתקוף באיראן. צפוי, הוא רוצה קדנציה שבה הוא מצטייר כנשיא שהביא שלום עולמי, וכנראה באמת מקווה לקבל נובל.

אני מניח שזה גם פרומו. כל מי שפינטז על זה שטראמפ יגרש את הפלסטינאים לירח, צריך להתרגל למחשבה שיש סיכוי לא רע שטראמפ יהיה חתום על הקמת מדינת פלסטין לצד ישראל.

כמו שכבר כתבנו, יהיה מעניין

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הוא סיפר לך אישית?

בוא, הוא עוד לא שבוע בתפקיד. מאוד מוקדם לקבוע מה הוא ירשה או לא ירשה.

אף אחד לא מצפה שהוא יתקוף באיראן רגע אחרי שהוא נכנס לתפקיד. לפני זה יש סנקציות, משא ומתן, איומים וכדומה.

מה גם שסביר להניח שהסכם עם סעודיה והפסקת המלחמה באוקראינה יבואו לפני תקיפה אפשרית באיראן.

גם לגבי מדינה פלשתינית. אפס סיכוי שזה יקרה בכהונה של טראמפ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חה חה. אמר שיסגור את המלחמה באוקראינה ביום. אחר כך 100 ימים. עכשיו זה 'נטיל סנקציות על רוסיה ונראה מתי רוסיה תסכים לסיים את המלחמה'

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, gadik6 כתב:

גם לגבי מדינה פלשתינית. אפס סיכוי שזה יקרה בכהונה של טראמפ.

זה הוא סיפר לך אישית?

• מצחיק 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, אחרי שהצגתי לו את תכנית הרילוקיישן.

וזה היגיון פשוט - טראמפ והממשל שלו, לא נתונים ללחץ פנימי להקים מדינה פלשתינית, הם לא מרגישים "מחוייבים" למדינה פלשתינית, והם מבינים שמדינה פלשתינית לא מעניינת ולא תתרום לאף אחד.

בניגוד לבלינקין או קרי, ממשל טראמפ מבין שמה שחשוב זה הסמכי אברהם, הסדרה עם סעודיה, קואליציה מול איראן וכדומה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, gadik6 כתב:

בניגוד לבלינקין או קרי, ממשל טראמפ מבין שמה שחשוב זה הסמכי אברהם, הסדרה עם סעודיה, קואליציה מול איראן וכדומה.

אבל מה אם סעודיה תדרוש את זה כדי להתקדם להסדר כזה?

אני אגב כמובן לא יודע מה יהיה באיראן או פה, לצערי לא יוצא לי לדבר עם טראמפ. אבל אתמול הוא בהחלט אמר שהוא מעדיף שישראל לא תתקוף באיראן. ואני כן חושב שיש בינתיים אינדיקציות ברורות לזה שהוא בא על תקן הנשיא שמביא שלום עולמי. ולא כזה שמפוצץ את כולם כמו שאולי קיווו בימין הישראלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מוכן להמר שגם אם הוא יביא לשלום עולמי, פירוק הנשק הגרעיני ופתיחת הגבולות בכל הגלובוס, הנורבגים לא יעניקו לו פרס נובל.

• מצחיק 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אובמה קיבל פרס נובל פרופילקטי. היו ציפיות גדולות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, יבגניפ כתב:

אבל מה אם סעודיה תדרוש את זה כדי להתקדם להסדר כזה?

חה חה.

לסעודים מעניין את התחת מדינה פלשתינית, בדיוק כמו עם איחוד האמירויות.

היחידים שהתעקשו על זה, בטיפשותם הרבה, היו דווקא האמריקאים במהלך כהונת אובמה, ביידן וכדומה (והאירופאים הצבועים).

לפני שעה, יבגניפ כתב:

אני אגב כמובן לא יודע מה יהיה באיראן או פה, לצערי לא יוצא לי לדבר עם טראמפ. אבל אתמול הוא בהחלט אמר שהוא מעדיף שישראל לא תתקוף באיראן. ואני כן חושב שיש בינתיים אינדיקציות ברורות לזה שהוא בא על תקן הנשיא שמביא שלום עולמי. ולא כזה שמפוצץ את כולם כמו שאולי קיווו בימין הישראלי.

ה"נבחרת" שהוא בנה סביבו היא "ניצית" כלפי סין וכן כלפי איראן.

אי אפשר לדעת לאיזה אוזניים היה מיועד המסר שלו, אבל נראה לי שכולם מבינים שהוא לא בא לשחק משחקים עם האיראנים, גם האיראנים עצמם.

אגב, הוא גם ניפגש עם מנהיג צפון קוריאה, ואפילו הוריד את הלהבות לתקופה מסוימת, בכהונתו הקודמת, וזה אחרי שכולם השמיעו נבואות זעם כי הוא דווקא יתחיל מלחמה גרעינית איתם.

רוצה לומר, הוא יכול להפתיע. עם זאת, אני חושב שהיועצים או המעגל הקרוב אליו מבינים כי תקיפה באיראן היא בלתי נמנעת. סנקציות או הסכמים לא יעזרו במקרה זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...