Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 53 דקות, gadik6 כתב:

איך מיליוני סורים ברחו מסוריה?   כשני מיליון רק בשנתיים הראשונות

הרוב הגדול לטורקיה, שכנתה של סוריה

לפני 53 דקות, gadik6 כתב:

איך 3.5 מיליון פליטים ברחו מאוקראינה לפולין, תוך כמה חודשים, כשמדובר במרחקים עצומים

אותו הדבר עם פולין. בנוסף, את האוקראינים רצו יותר מאת הסורים.

בנוסף בנוסף, כול שכנה של ישראל מפחד (בצדק) פחד מוות מזרימת פליטים פלסטינאים אליה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

ביבי יכל לספח את איו"ש, היה לו אישור מהביג בוס, לא היה לו אומץ לבצע. 

עד כמה שידוע לי הוא לא יכל לספח.

במקום זה קיבל את הסכמי אברהם.

לפני שעה, gadik6 כתב:

פה לא הבנת אותי - אנחנו לא אלו שנעשה להם רילוקיישן. זאת תהיה יוזמה של ארה"ב, אולי בשיתוף עם מדינות ערב, דוגמת סעודיה, מצרים וכדומה.

פנטזיה היא לא תוכנית עבודה.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

איך מיליוני סורים ברחו מסוריה?   כשני מיליון רק בשנתיים הראשונות.

ברחו != גורשו. 

הצעה כוללת בתוכה שאלה בדרך כלל, אלא אם זה כמו בסנדק. ואגב זה אמור לכלול גם את הפלסטינאים, אפילו בתוכניות של הציונות הדתית, שמדברות על טרנספר "מרצון".

לפני שעה, gadik6 כתב:

פה לא הבנת אותי - אנחנו לא אלו שנעשה להם רילוקיישן. זאת תהיה יוזמה של ארה"ב, אולי בשיתוף עם מדינות ערב, דוגמת סעודיה, מצרים וכדומה.

אוקיי.

נו אופנס, אבל זה די מצחיק עצוב שהימין יורד על השמאל על זה שאנחנו כביכול חיים בסרט, אבל אתם מתחרים אחד בשני מי מציע את ההצעה הכי קיצונית שאפשר בערך, ואז מופתעים למה זה לא קורה (ומאשימים את השמאל). שוב, שייך יותר לשרשור הפוליטי, אבל מעבר לכן ביבי לא ביבי, לא ראיתי שום ימני מציע שום רטרוספקטיבה פנימית על המחנה ששולט כאן כבר די הרבה שנים, והתוצאות והמקום אליו הביא את המדינה. אולי נסו מתישהו להפנים שהרעיונות הקיצוניים לא ישימים לשני הצדדים. וזה נכון גם למי שמפנטז על חומוס בשכם (ויש אפס אנשים רציניים כאלו בהנהגה הישראלית היום שמהווים אלטרנטיבה שלטונית כלשהי), וגם לגבי מי שבאמת מאמין בטרנספר או ג'נסוייד כפתרון לבעיות של ישראל (וזה אשכרה גם מי ששולט כאן).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבנתי שטראמפ הולך לבטל את הזכאות האוטומטית של קבלת אזרחות אמריקאית אוטומטית לאלה שנולדים בתוך ארה"ב, מעניין איך זה הולך להיות או שהולכת להיות התנגדות כלשהיא אצלם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, DareDevil כתב:

הבנתי שטראמפ הולך לבטל את הזכאות האוטומטית של קבלת אזרחות אמריקאית אוטומטית לאלה שנולדים בתוך ארה"ב, מעניין איך זה הולך להיות או שהולכת להיות התנגדות כלשהיא אצלם..

זה לא כזה פשוט. התיקון ה-14 לחוקה די ברור, ונכון שיש טענה שאם אתה ״לא חוקי״ אז זה לא ״תופס״ אבל זה לא נבדק בבית המשפט. אז גם אם טראמפ ינחה לא לאשר, תיהיה תביעה שתתגלגל עד בית המשפט העליון..

נ.ב 

המהלך של ביידן עם החנינות הנשיאותיות למשפחה שלו פשוט מגעיל. לא יודע איך זה הגיע לזה, אבל זה פשוט גועל נפש.

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם

לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

נו אופנס, אבל זה די מצחיק עצוב שהימין יורד על השמאל על זה שאנחנו כביכול חיים בסרט, אבל אתם מתחרים אחד בשני מי מציע את ההצעה הכי קיצונית שאפשר בערך, ואז מופתעים למה זה לא קורה (ומאשימים את השמאל). שוב, שייך יותר לשרשור הפוליטי, אבל מעבר לכן ביבי לא ביבי, לא ראיתי שום ימני מציע שום רטרוספקטיבה פנימית על המחנה ששולט כאן כבר די הרבה שנים, והתוצאות והמקום אליו הביא את המדינה. אולי נסו מתישהו להפנים שהרעיונות הקיצוניים לא ישימים לשני הצדדים. וזה נכון גם למי שמפנטז על חומוס בשכם (ויש אפס אנשים רציניים כאלו בהנהגה הישראלית היום שמהווים אלטרנטיבה שלטונית כלשהי), וגם לגבי מי שבאמת מאמין בטרנספר או ג'נסוייד כפתרון לבעיות של ישראל (וזה אשכרה גם מי ששולט כאן).

אני לא מפנטז על חומוס בשכם, אבל אני גם לא חושב שיש פתרון אחר, כרגע, לסכסוך, מתוך הדברים שנחשבים "הגיוניים" בעיניך.

לא מדינה פלשתינית, לא סיפוח ולא הסכמי "שלום".

אז או שממשיכים לנהל את הסכסוך, עוד עשרות שנים, עד שהפלשתינים אולי יפסיקו להלל מחבלים שרוצחים תינוקות, וגם זה לא בטוח, או שחושבים מחוץ לקופסה.

בתקופת אובמה, ג'ון קרי אמר שלא יהיה הסכם שלום עם מדינות ערב ללא פתרון הבעיה הפלשתינית, ואז הגיע טראמפ. 

אולי גם בקדנציה הנוכחית הוא יפתיע.

ולא צריך לרוץ ל"ג'נוסייד" כאילו אנחנו בנורבגיה. הפלשתינים הרוויחו ביושר את כל החרא שנופל עליהם. 

פורסם
לפני 23 דקות, DareDevil כתב:

לאלה שנולדים למהגרים לא חוקיים, אם אתה חוקי זה תקין לפי ההצעה.

זה מדהים, הוא פותח על הדמוקרטים ב200 ואין להם מה לעשות חוץ מלאכול את הלב.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 45 דקות, garicho כתב:

המהלך של ביידן עם החנינות הנשיאותיות למשפחה שלו פשוט מגעיל. לא יודע איך זה הגיע לזה, אבל זה פשוט גועל נפש.

באמת שלא יודע מה לומר על זה. גם לא מכיר את כל הפרטים.

זה לא שהוא חנן אנשים שטראמפ איים להעמיד לדין מתוך נקמנות? כמו פאוצ'י מהקורונה?

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

לא ראיתי שום ימני מציע שום רטרוספקטיבה פנימית על המחנה ששולט כאן כבר די הרבה שנים, והתוצאות והמקום אליו הביא את המדינה.

דווקא הם כל הזמן עושים חשבון נפש עמוק ומחפשים למה הם נכשלים. רק שתמיד יוצא להם שזה באשמת מישהו אחר, כמו גנץ, בגץ, יועמשית, פצרית וכו'.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שוב אני לא מבין למה לטרנספר אספסוף נשמע כל כך דמיוני אבל לנסות לחיות לצידו ולקבל פוגרום כל כמה שנים וטילים על בסיס קבוע על הראש נשמע סבבה. השאלה צריכה להיות לא "האם תואילו בטובכם לעבור לסודן/ חור אחר"?. השאלה צריכה להיות מה אתם מעדיפים מוות או הזדמנות במקום אחר? אם התשובה היא מוות וחורבן let it be. זה אוייב ומול אוייב כזה נלחמים בלי רחמים. אנחנו צריכים ליצור מצב שטרנספר יראה כמו מעשה כל כך הומאני(והוא באמת הרבה יותר הומני מלהוריד עליהם טונות של פלדה כל כמה שנים) שיתנו ליוזם פרס נובל לשלום.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא עניין של הומני, זה עניין של יכולת.

לישראל אין יכולת להעביר מפה 5 מליון איש. זה לא מעשי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

לאלה שנולדים למהגרים לא חוקיים, אם אתה חוקי זה תקין לפי ההצעה.

זה מדהים, הוא פותח על הדמוקרטים ב200 ואין להם מה לעשות חוץ מלאכול את הלב.

בדיוק … אבל סוג של כרגיל - הכותרות הן חצאי משפטים פופוליסטים של orange man bad …. זה מתחיל להיות ממש מגוכך ואנחנו ביום הראשון.

לפני 11 שעות, פינדר כתב:

באמת שלא יודע מה לומר על זה. גם לא מכיר את כל הפרטים.

זה לא שהוא חנן אנשים שטראמפ איים להעמיד לדין מתוך נקמנות? כמו פאוצ'י מהקורונה?

יש עוד כמה שמות ברשימה כולל כל המשפחה שלו … יש שם אוסף הזיות עם ההתנהלות בנושא של חנינות מוקדמות… 

גם טראמפ אבל חתם היום על כמות צווים לא קטנה שחלקם עם משמעויות הרבה יותר גדולות לאמריקאים.

יהיה מעניין.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 36 דקות, Liviur כתב:

בדיוק … אבל סוג של כרגיל - הכותרות הן חצאי משפטים פופוליסטים של orange man bad …. זה מתחיל להיות ממש מגוכך ואנחנו ביום הראשון.

חכה, הולך להיות כיף ב4 השנים הקרובות.

שמעתי היום ברדיו ש"בלטו בהיעדרם כוכבי הוליווד"..

ממש אכפת לאמריקאי שרואה את המדינה שלו מתפרקת שליאונרדו דיקפריו עם חסם הגיל 25 שלו לא הגיע להשבעה.

פורסם
לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

זה לא עניין של הומני, זה עניין של יכולת.

לישראל אין יכולת להעביר מפה 5 מליון איש. זה לא מעשי.

לא לישראל, לארה"ב + מדינות הסכמי אברהם למשל.

וזה לא 5 מיליון, אפשר להתחיל עם 2 מיליון של רצועת עזה.

לפני 3 שעות, AK21 כתב:

שוב אני לא מבין למה לטרנספר אספסוף נשמע כל כך דמיוני אבל לנסות לחיות לצידו ולקבל פוגרום כל כמה שנים וטילים על בסיס קבוע על הראש נשמע סבבה. השאלה צריכה להיות לא "האם תואילו בטובכם לעבור לסודן/ חור אחר"?. השאלה צריכה להיות מה אתם מעדיפים מוות או הזדמנות במקום אחר? אם התשובה היא מוות וחורבן let it be. זה אוייב ומול אוייב כזה נלחמים בלי רחמים. אנחנו צריכים ליצור מצב שטרנספר יראה כמו מעשה כל כך הומאני(והוא באמת הרבה יותר הומני מלהוריד עליהם טונות של פלדה כל כמה שנים) שיתנו ליוזם פרס נובל לשלום.

אשכרה. צינורות מתכת שעפים מעל הראש כל שנה-שנתיים זה לא פנטזיות, אבל להעיף מפה אוכלוסיה קטנה שתחומה בתא שטח קטן, ושלא תורמת לעולם בכלום, פרט לשגשוג התעשיות הבטחוניות וסחיטת דמעות, זה פנטזיה.

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

חכה, הולך להיות כיף ב4 השנים הקרובות.

שמעתי היום ברדיו ש"בלטו בהיעדרם כוכבי הוליווד"..

ממש אכפת לאמריקאי שרואה את המדינה שלו מתפרקת שליאונרדו דיקפריו עם חסם הגיל 25 שלו לא הגיע להשבעה.

בתור מי שגר פה (ארה״ב) וראה ועקב אחרי ה4 שנים האחרונות - מעדיף את זה על המשך ההזיה הקודמת 👍

ומקווה שבתום ה4 שנים הקרובות שתי המפלגות יוכלו להציב מועמדים יותר טובים - כי הבחירה היתה בין רע לרע. אבל עם האריס היה רע יותר. לי , כאמריקאי, לדעתי.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 44 דקות, Liviur כתב:

בתור מי שגר פה (ארה״ב) וראה ועקב אחרי ה4 שנים האחרונות - מעדיף את זה על המשך ההזיה הקודמת 👍

ומקווה שבתום ה4 שנים הקרובות שתי המפלגות יוכלו להציב מועמדים יותר טובים - כי הבחירה היתה בין רע לרע. אבל עם האריס היה רע יותר. לי , כאמריקאי, לדעתי.

טראמפ הוא לא אדם מוסרי כנראה, ואם הבת שלי תביא אותו לארוחת שישי כנראה שלא אתלהב.

אבל בינו לבין פחי אשפה כמו האריס וחבריה אין בכלל מקום להשוואה.

אלה אנשים שמתעבים את כל מה שארצות הברית הייתה ומה שהפך אותה לחזקה.

• תוכן חדש...