Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, David32 כתב:

== הצרכן האמריקאי נפגע. לצורך הדוגמא צריך להפחית את הקפה שהוא שותה, או לשתות קפה אחר שפחות טעים לו.

וזה הWIN כמובן, קולומביה מפסידה בייצוא, והאמריקאים מפסידים בייבוא. 

50% מהייצוא של קולומביה זה דלקים, אז המחיר של זה יעלה, מגניב. 

50 אחוז מהיצוא של קולומביה זה דלקים, אבל השאלה כי מהדלק שנקנה בארה"ב הוא קולומביאני.

כי אם הרוב לא, וארצות הברית תחזור לשאוב בכמויות, האמריקאי לא ירגיש את זה. הקולומביאני יצטרך לוותר על השוק.

עריכה:

אגב, אתה מתייחס למכס שזה החלק הקל.

מה לגבי ביטול הויזות של החברי פרלמנט שלהם ובני משפחותיהם? מה עם הסנקציות על הכלכלה הקולומביאנית?

קצת יותר משמעותי ממכס על קפה או דלק.

מקסיקו מנסה לבצע אותו מהלך, וגם אותם יקפלו מאוד מהר.

הצגות זה לא.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

ואוי אוי אוי, כוס קפה תעלה יותר.

נניח 10 דולר לכוס, 1 דולר זה עלות הקפה, אז יעלה 10.5 או אפילו 11 דולר. איך אמריקאים יסגרו את החודש.

מגניב שאתה מסכים איתי. הצרכן האמריקאי ישלם על זה שלא הסכימו לקבל 2 מטוסים עם קולומביאנים כי לא היה הסכם תקין בין שני הצדדים.

תודה גדי. 

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אגב, אתה מתייחס למכס שזה החלק הקל.

מה לגבי ביטול הויזות של החברי פרלמנט שלהם ובני משפחותיהם? מה עם הסנקציות על הכלכלה הקולומביאנית?

מה? לא הבנתי, התייחסתי למשהו, יצאתי צודק בו, ואז ביטלתם את זה ועברתם לנושא אחר?

מגניב מגניב. 

לא נראה לי הגיוני לבטל ויזות לחברי פרלמנט ודיפלומטים, זאת התנהגות מטומטמת וילדותית. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

מגניב שאתה מסכים איתי. הצרכן האמריקאי ישלם על זה שלא הסכימו לקבל 2 מטוסים עם קולומביאנים כי לא היה הסכם תקין בין שני הצדדים.

תודה גדי. 

רק שהוא לא ישלם על זה, כי קולומביה התקפלה.

ובכל מקרה, התשלום, גם אם היה, הוא זניח ביחס לתוצאה בצד השני.

זה לא שהדלק למשל יגיע למחיר לא הגיוני, כמו בתקופת הדוד ביידן.

ולפי הלוגיקה שלך לא צריך אף פעם לצאת למלחמה, כי תמיד יהרגו לך חיילים, גם אם האויב יאבד פי 10 או פי 100.

זה עובד אולי בעולם אידיאלי, אבל לא בעולם בו אנו חיים.

פורסם

תוצאה בצד השני זה מינוס 2 מטוסים מלאים במהגרים לא חוקיים מקולומביה? 

אז אתה טוען שהאזרח האמריקאי מעדיף מינוס 400~ איש אבל לשלם חצי דולר יותר על קפה. אוקיי. 

לגבי המלחמות, לא יודע איזו מן אקסטרפולציה אתה עושה פה ולמה אבל מזה אני מבין שאתה טוען שכולם אוייבים של ארה"ב עכשיו?

שצריך לפתוח במלחמה עם כול דרום אמריקה כי יש בארה"ב מהגרים לא חוקיים מהמדינות האלה?

נראה לי אתה בפסיכוזה...

- By lifting money bags

פורסם

טראמפ שבוע בתפקיד ואתה כבר מסיק שזה 400 מסתננים סך הכל?

חכה, יש עוד 4 שנים. נדבר בסוף הכהונה.

ובפעם החמישית כנראה - שום אמריקאי לא הולך לשלם יותר על קפה, כרגע, אז כל הטיעון שלך ריק מתוכן.

ואף אחד לא טוען שכולם אויבים שלה. אני טוען שלפעמים צריך לשלם מחיר, כדי לנצח, ולא משנה אם זה חברים או אויבים.

לצרפת אין בעיה לדפוק אותנו למרות שאנחנו חברים שלהם, כנ"ל לגבי קנדה למשל.

לארה"ב גם אין בעיה לקבוע לנו איזה נשק מוכרים ולמי, למרות שאנחנו bff.

לממשל ביידן גם לא הייתה בעיה לתת לנו מקל וגזר, באמצע מלחמה.

כל הפוליטיקה הבינלאומית רוויה מתחים ואינטרסים.

פורסם
לפני 37 דקות, David32 כתב:

מה? לא הבנתי, התייחסתי למשהו, יצאתי צודק בו, ואז ביטלתם את זה ועברתם לנושא אחר?

מגניב מגניב. 

לא נראה לי הגיוני לבטל ויזות לחברי פרלמנט ודיפלומטים, זאת התנהגות מטומטמת וילדותית. 

לא רק שאתה לא צודק, אתה טועה בחלק הכי קל.

וזה לא מטומטם וילדותי, זה הכי נכון שיש, בדיוק כמו הסנקציות על האג.

כשאתה פוגע בגורמים המשפיעים באמת, הם מתקפלים.

פורסם

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

טראמפ שבוע בתפקיד ואתה כבר מסיק שזה 400 מסתננים סך הכל?

אנחנו מדסקסים מקרה ספציפי של 2 מטוסים שנשלחו חזרה. אז כן, 400 איש. 

זאת הספציפיקה, איימו ב 25% מכס.  אם זה היה עובר - האמריקאי *לטענתי ובהסכמתך המלאה* ישלם יותר על קפה. 

"כדי לנצח" איזו חרטא. 

- By lifting money bags

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

התניע את המהלך עם 400 איש ב-3 ימים, עכשיו כשקולומביה לא תעצור יותר מטוסים המספרים יגדלו.

וגם ונצואלה, ועוד מעט מקסיקו..

ועדיף פחות 400 בשבוע מעוד מיליונים בשנה.

פורסם
לפני 18 דקות, David32 כתב:

זאת הספציפיקה, איימו ב 25% מכס.  אם זה היה עובר - האמריקאי *לטענתי ובהסכמתך המלאה* ישלם יותר על קפה. 

"כדי לנצח" איזו חרטא. 

אבל זה לא עבר, אז על מה הויכוח?

נכון להיום, התוצאה היא מינוס 400 מסתננים ופלוס 0 דולר עלות קפה. 

יכול רק לנחש שעוד שנה זה יהיה מינוס אלפי או עשרות אלפי מסתננים, ועדיין פלוס 0 דולר.

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

"כדי לנצח" איזו חרטא. 

אתה מתבצר בעמדה לפיה האמריקאים היו נפגעים, ומתעלם מכך שאין באמת סיכוי שהאיום לא יעבוד, כי מה לעשות והסחר בין קולומביה לארה"ב חשוב יותר לקולומביה מאשר לארה"ב, מתעלם מזה שבזמן שלקח לקולומביה להתקפל יוסיין בולט בקושי מגיע ל-50 מטר, ומזה שזה תקדים נהדר (מבחינת טראמפ) להמשך ההתנהלות במקרים דומים. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מתבצר בעמדה שאם שמים מכסים, מי שמשלם זה הצרכן. קודם לא הייתה הסכמה, אחר כך היה גיחוך על זה, עכשיו זה "אבל זה לא קרה". 

האמת, שאם להסתכל על התלונות של המדינות המקבלות (מקסיקו, קולומביה, ברזיל) הם מתלוננים על התנאים בטיסות. אם פותחים את כול הסיפור הזה, הכול פה מטומטם.

אבל העמדה שלי והטענה שלי במקרה הזה - נכונה. זה שזה עבד לא אומר שזה לא היה פוגע באזרח...

אם אתה רוצה לתמוך ולתת טענות בשם גדי, אשמח אם תגיב ל:

ציטוט

ואוי אוי אוי, כוס קפה תעלה יותר.

נניח 10 דולר לכוס, 1 דולר זה עלות הקפה, אז יעלה 10.5 או אפילו 11 דולר. איך אמריקאים יסגרו את החודש.

ותגיד לי איך 2 המשפטים האלה סותרים את "האזרח האמריקאי יפגע מהמכס"?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 27 דקות, David32 כתב:

האמת, שאם להסתכל על התלונות של המדינות המקבלות (מקסיקו, קולומביה, ברזיל) הם מתלוננים על התנאים בטיסות. אם פותחים את כול הסיפור הזה, הכול פה מטומטם.

כן, מה שאכפת לנשיא קולומביה תומך הטרור זה שהפושעים שלו חוזרים הביתה עם אזיקים על הרגליים. ברור.

לפני 28 דקות, David32 כתב:

"וואי וואי אני משלם עוד חצי דולר על הקפה ברור שעדיף לי להחזיר את פבלו אסקובר מה זה כבר פריצות לבתים אונס ורציחות לעומת קפה הפוך"

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

כן, מה שאכפת לנשיא קולומביה תומך הטרור זה שהפושעים שלו חוזרים הביתה עם אזיקים על הרגליים. ברור.

ציטוט

Petro said he wouldn’t accept the flights unless the US treats deportees with dignity and respect

לינקוש

וגם פה מדובר על נשיא ברזיל עם אותה הטענה בדיוק.

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

"וואי וואי אני משלם עוד חצי דולר על הקפה ברור שעדיף לי להחזיר את פבלו אסקובר מה זה כבר פריצות לבתים אונס ורציחות לעומת קפה הפוך"

אתה יודע שזה בולשיט, למה אתה רושם את זה?

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להפריך את השטות הזאת שרשמת. 

אתה יודע מה? יאללה, נזרום עם זה שהם כולם אנסים ורוצחים בטיסות האלה. עצם המכסים אומר שהם נשארים בארהב. זאת אומרת אתה גם משלם עוד חצי דולר, וגם עם אנסים ורוצחים (אגב, אם הם אנסים ורוצחים הם יושבים בכלא לא? אז הם לא משפיעים עליך בכלל, אבל לא קריטי). 

ואני רוצה לתקן את עצמי, לא 400 איש אלא 160.

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

אני מתבצר בעמדה שאם שמים מכסים, מי שמשלם זה הצרכן. קודם לא הייתה הסכמה, אחר כך היה גיחוך על זה, עכשיו זה "אבל זה לא קרה". 

אתה טענת בהתחלה שהאזרח האמריקאי יסבול, כשזה מלכתחילה לא רלוונטי לדיון.

אתה מתווכח על משהו שלא קרה.

"טראמפ כמעט העלה מכסים". או ואבוי, איזה נשיא רע.

ושאר התגובות שלי נועדו להסביר שגם אם המכסים היו עולים, לא בטוח שההשפעה הייתה מהותית, אם בכלל, ובטח שהאזרח האמריקאי לא היה "סובל" (לצורך העניין, עליה של חצי דולר לכוס קפה, במקרה הגרוע וגם זה בהגזמה).

לפני שעה, David32 כתב:

נו באמת. הם ציפו שיטיסו אותם בביזנס קלאס?

לארה"ב הם איך הגיעו, ביאכטה או במסוק פרטי?

לפני שעה, David32 כתב:

אבל העמדה שלי והטענה שלי במקרה הזה - נכונה. זה שזה עבד לא אומר שזה לא היה פוגע באזרח...

אתה מניח שזה נכון. במציאות אף אחד לא יודע אם זה היה משפיע על שוק כמו ארה"ב. 

אולי זה היה פוגע ואולי זה לא היה פוגע.

לפני שעה, David32 כתב:

כי האזרח האמריקאי הממוצע יכול לבחור לשתות קפה אחר. המכסים לא ימוטטו את הכלכלה שלו, וזה לא ישפיע כמעט על החיים שלו.

גם בתי קפה יכולים לעבור לסוג פולים אחר. בודדים ירגישו בהבדל, אם בכלל.

לא כל עליה של חצי דולר בכוס קפה זה פגיעה. קצת פרופורציות. 

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...