Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

לפני 15 שעות, gadik6 כתב:

טראמפ מתכנן לכבוש את גרינלנד, ולהפוך אותה למדינה ה-52 (אחרי קנדה), לאחר שיושבע לנשיא, בעוד פחות משבוע.

473065906_1144809917647936_6787157587584651401_n.jpg

צחוק בצד, אבל נראה שהעולם המערבי, בחלקו, מתחיל להתפכח מאשליית הליברליזם/ווקיזם - טרודו, נער הפוסטר של השמאל הליברלי (כנראה יחד עם מקרון), מניח את המפתחות, אחרי 10 שנים בהן הרס את קנדה, לאט לאט.

עליית מחירים, כולל מחירי הדיור, הגירה כמעט בלתי נשלטת של תומכי "עזה בחינם" ועוד ועוד. על האנטישמיות הגואה אני כבר לא מדבר.

https://www.jpost.com/opinion/article-836892

גם בארה"ב מתחילים להבין שלצבוע ברזי כיבוי אש בצבעי הגאווה לא עוזר נגד שריפות, אם אין שם מים.

fire.jpg

כבר שנים שיש שריפות באזור לוס אנג'לס בתקופה זאת (אני עצמי הייתי באזור בלפחות 2 מקרים כאלו, ואני לא נוהג לבקר שם הרבה), אך חוסר הטיפול והמניעה, יחד עם התמקדות ב-"גיוון, שוויון והכלה" במקום או על חשבון כשירות, מבצעיות ומקצועיות, כנראה "עזרו" להחמיר את הבעיה. מה גם שהשנה האחרונה לא הייתה יבשה יחסית, אם כבר אז להיפך.

גם מושל קליפורניה, ניוסם, תרם לכאורה לבעיה, במעשיו, גם לאחר שטראמפ "הזהיר" אותו או ייעץ לו לטפל בבעיה, ועוד הוא משקר, בלי בושה, בשידור חי.

תגיד ראית מה היו ההצעות של טראמפ לטפל בשריפה? ילד בן 5 מבין שזה לא ישים 

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלכס ג׳ונס הוציא סרט של שעה שלפי התקציר שלו (לא טרחתי לצפות) מסביר שהשריפות הן חלק מתוכנית של ״הגלובליסטים״ למוטט את הכל.

לא הייתי מתייחס לקונספירציה הזו, אם לא הייתי רואה שאילון מאסק הגיב במילה אחת: אמת.

image.thumb.png.164432ba1074fec7306ddafa663f0460.png

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כיוון שלפני 4 שנים הזריקו את הצ'יפים של ביל גייטס ולא את שלו.

מפחיד שבעלי רעיונות קונספירטיביים כמוהו וכמו הבוס החדש שלו מחזיקים בכל כך הרבה כוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנושא הנועחי של השרשור.

בעצם, לא ברור מי הבוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, David32 כתב:

מי זה הבוס החדש של מאסק? 

איש לטאה המוכר רק בכינוי LM 27B/6

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבון הטוויטר הרשמי של טראמפ הודיע לפני שעתיים על השקת מימ קוין בשם "טראמפ".

המטבע מזנק ב5000%. רק 10% ממנו מוחזקים בידי הציבור.

לא מבין גדול בזה, אבל על פניו נראה כמו הונאה שכמותה כבר היו כמה וכמה בשנים האחרונות.

הזייה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל מטבע חדש שמונפק בסולנה אוטומטית קופץ מעלה ומטה עשרות אלפי אחוזים, בהתאם לחשיפה בטוויטר. זאת לא הונאה, פשוט ככה קריפטו עובד.

מחזור החיים של המטבעות האלה זהה כמעט בכולם - תנודות משוגעות במשך חצי שנה, איבוד עניין ומשם נפילה לקו ישר בסגנון מוניטור בית חולים אחרי החייאה כושלת.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, פינדר כתב:

חשבון הטוויטר הרשמי של טראמפ הודיע לפני שעתיים על השקת מימ קוין בשם "טראמפ".

המטבע מזנק ב5000%. רק 10% ממנו מוחזקים בידי הציבור.

לא מבין גדול בזה, אבל על פניו נראה כמו הונאה שכמותה כבר היו כמה וכמה בשנים האחרונות.

הזייה.

על שיטקוין שמעת?   יש מטבע שנקרא ככה.

https://coinmarketcap.com/currencies/tonshitcoin/

רוצה לומר, כל העסק של קריפטו הוא לעיתים על גבול ההזוי. זה שטראמפ משיק מטבע, והוא מזנק באלפי אחוזים, זה לא דבר חריג בשוק הזה. אין פה שום "בשורה".

ובכל מקרה, מעניין שכשזה מגיע לטראמפ, מה שחשוב זה מה הוא צייץ או איזה מטבע הוא השיק, ולא עסקת השבויים שהוא סייע להשיג, עוד לפני שאפילו נכנס למשרד.

• אהבתי 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מומחה למטבעות האלו, זה פשוט נשמע כמו הונאה שהייתה לפני כמה שבועות עם נערת ההוק-טואה.

זה לא נראה לי כמו מה שאמור לעניין נשיא רגע לפני ההשבעה, אבל הכל כבר משוגע.

לפני 46 דקות, gadik6 כתב:

ובכל מקרה, מעניין שכשזה מגיע לטראמפ, מה שחשוב זה מה הוא צייץ או איזה מטבע הוא השיק, ולא עסקת השבויים שהוא סייע להשיג, עוד לפני שאפילו נכנס למש

אני כמובן שמח.

אבל מה דעתך על זה שבניגוד למה שנטען, תחת ביידן והפרוגרס הקיצוני, הממשלה שלנו עשתה מה שהיא רוצה ודווקא טראמפ עצר אותנו וכפה על נתניהו לחתום?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ובכל מקרה, מעניין שכשזה מגיע לטראמפ, מה שחשוב זה מה הוא צייץ או איזה מטבע הוא השיק, ולא עסקת השבויים שהוא סייע להשיג, עוד לפני שאפילו נכנס למשרד.

כל הכבוד לו על קידום העיסקה. באותה נשימה, מעניין לראות את כל תומכי הקואליציה או הניצחון המוחלט מאשימים עכשיו את מי שבישראל תמך בעיסקה בזה שהיא יוצאת לפועל. משום מה רובם לא מסוגלים להודות שהיא באה מנשיא אמריקאי, שציפו ממנו שיתמוך במחיקה מוחלטת של עזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, פינדר כתב:

לא מומחה למטבעות האלו, זה פשוט נשמע כמו הונאה שהייתה לפני כמה שבועות עם נערת ההוק-טואה.

אם אתה לומד על קריפטו מכותרות בתשקורת אין לך סיכוי להגיע לאיזו מסקנה תבונית. שום קשר בין המקרים. הפרטים הטכניים חשובים...

גילוי נאות: עובד כבר שנתיים בסביבה של סולנה.

הכי בקצרה והכי בגסות - כל אחד ביקום יכול להשיק מטבע בסולנה תמורת 200 דולר בערך. מי שהוא בעל המטבע יכול להנפיק כמה שבא לו ומתי שבא לו, ולהחליט לחלק או למכור כמה שבא לו בכל רגע נתון. מהרגע שמטבע כלשהו מצטרף, מערכות אוטומטיות לגמרי של מסחר מצרפות אותו לשירותיהן ומציגות ביקוש/היצע/שאר דברים שאני כבר לא מבין בהם, שגורמות לעלייה/ירידה של ערך. בין לבין, בכל מטבע שהוא יש משועממים/ספקולנטים שקונים ומוכרים בתקווה להרוויח מההפרשים ולהמיר איך שהוא מתי שהוא את המטבע של סולנה בכסף אמיתי. באופן טבעי מכיוון שבתחילת דרכו של מטבע כלשהו יש מעט שחקנים בשוק ומעט מטבעות, כל קנייה או מכירה גורמת לתזוזה דרמטית ב"ערך". 

נשמע מטומטם? לגמרי. כל העולם הזה של קריפטו מטומטם להחריד. אבל לא הונאה. 

עריכה: מבחינת התעסקות - כמה עבודה זה להשיק מטבע חדש - תן לי 200 דולר ואני תוך 5 דקות מעלה לך פינדר קוין ומנפיק כמה שבא לי ומחלק לך חצי. עוד שבוע עבודה ואני מסדר לך אתר שבו תוכל למכור תמורת כמה סולנה sol שאתה רק רוצה :) רוב העבודה זה יח"צ...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההסבר.

אולי זו לא הונאה, אבל בעיני זה לא אתי ולא מוסרי לבצע השקה כזו, מצד נשיא נכנס או מכהן. אבל כמו שאמרתי, הכל כבר לא נורמלי.

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, פינדר כתב:

אבל מה דעתך על זה שבניגוד למה שנטען, תחת ביידן והפרוגרס הקיצוני, הממשלה שלנו עשתה מה שהיא רוצה ודווקא טראמפ עצר אותנו וכפה על נתניהו לחתום?

אם לדפדף קצת אחורה זה בדיוק מה שכתבתי אז. נראה לי אפילו לפני שטראמפ נבחר  😂

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...