Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

ומה זה אקונומיקה אם לא חומר חיטוי, אבל נו, מה אני מתווכח עם ביביסט מצוי. 

ברור ואתה גאון הדור.

אתה והביביסטים הם שני הצדדים של אותו המטבע , נחריב את המדינה כדי להרוס את הצד השני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 18 שעות, gadik6 כתב:

אתה צריך לחזק את המתונים דוגמת סעודיה, איחוד האמירויות ואפילו השלטון במצרים.

מתונים?!

בו...

ממלכות ודיקטטורות.

הם לא מתונים, יש לך איתם התאמת אינטרסים. כרגע. 

בדיקטטורה כמו בדיקטטורה, מחר יכולה להיות הפיכה והכל יתהפך.

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אז מה אתה מציע?   לא לעשות איתם "עסקים" עד שיעלה שם שלטון דמוקרטי?

מתונים ביחס אלינו ונכון להיום. המחנה הסוני המתון אם תרצה, בהובלת סעודיה. 

באותה מידה גם מדינות דמוקרטיות יכולות "להתהפך" עלינו. בינתיים ישראלים חוטפים מכות ופוחדים להסתובב עם סממנים יהודיים ברחובות אירופה, לא באיחוד האמירויות.

גם לא זכור לי שאירלנד או דרום אפריקה, שיזמו או תמכו בתביעה בהאג הן דיקטטורות.

לפעמים, שלטון דיקטטורי/מלוכני חזק הוא יותר יציב משלטון דמוקרטי.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
ציטוט

הם לא מתונים, יש לך איתם התאמת אינטרסים. כרגע. 

בדיקטטורה כמו בדיקטטורה, מחר יכולה להיות הפיכה והכל יתהפך.

קרה ולא פעם. איראן של שאה הייתה חברה הכי טובה של ישראל, במצריים האחים המוסלמים שזה בעצם חמאס היו כבר בשלטון. אבל אין שום בעיה למכור להם סוללות כי זאת מדינה "מתונה".

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, mikyl כתב:

במצריים האחים המוסלמים שזה בעצם חמאס היו כבר בשלטון. 

גם סעודיה כבר התקרבה לאיראן בשנים האחרונות.

הכל תודות לחבר שלך ביידן, ולקודמו אובמה.

אספקת נשק למדינות האזור צריכה לבוא יחד עם מדיניות נכונה. משהו שטראמפ מבין למזלנו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
בתאריך 15.12.2024 בשעה 09:56, mikyl כתב:

https://www.ynet.co.il/fashion/article/ryqvdhyzje

אם אתם מרשים לי להוריד את הרמה של הדיון הכבד כאן בשרשור, אני מצרף כאן קישור לכתבה על מלאניה טראמפ, אשתו השלישית של הנשיא הנבחר ומי שעתידה לחזור להיות הגברת הראשונה.

מדברים כאן הרבה על הסטייל המשובח שלה ועל הבגדים והשמלות היוקרתיים שהיא לובשת.

לדעתי היא תחזור להיות גברת ראשונה מעולה וייצוגית, ממש כמו בקדנציה הקודמת של טראמפ ואפילו הרבה יותר מזה, והיא לא רק יפהייפיה אמיתית, צפיתי בראיונות איתה מהשבועות האחרונים והיא מאוד וורבאלית ואנושית, וגם חכמה, והיא אפילו כתבה ספר על חייה שהיה מאוד נמכר.

לדעתי האישית היא הרבה יותר נחמדה ונעימה מג'יל ביידן ומקאמלה.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
תיקון שגיאות כתיב וסימני פיסוק
פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

הכל תודות לחבר שלך ביידן, ולקודמו אובמה.

ביידן לא חבר שלי, אבל אני כן מודה לו עבור התמיכה שקיבלנו ברגע הקריטי כמו מאף אחד אחר לפניו. להבדיל מאנשים אכלו לי שתו לי כמוך אשר חושבים שכל העולם חייב להם רק בגלל שהם קיימים. 

פורסם
לפני שעה, NEW10 כתב:

https://www.ynet.co.il/fashion/article/ryqvdhyzje

אם אתם מרשים לי להוריד את הרמה של הדיון הכבד כאן בשרשור, אני מצרף כאן קישור לכתבה על מלאניה טראמפ, אשתו השלישית של הנשיא הנבחר ומי שעתידה לחזור להיות הגברת הראשונה.

מדברים כאן הרבה על הסטייל המשובח שלה ועל הבגדים והשמלות היוקרתיים שהיא לובשת.

לדעתי היא תחזור להיות גברת ראשונה מעולה וייצוגית, ממש כמו בקדנציה הקודמת של טראמפ ואפילו הרבה יותר מזה, והיא לא רק יפהייפיה אמיתית, צפיתי בראיונות איתה מהשבועות האחרונים והיא מאוד וורבאלית ואנושית, וגם חכמה, והיא אפילו כתבה ספר על חייה שהיה מאוד נמכר.

לדעתי האישית היא הרבה יותר נחמדה ונעימה מג'יל ביידן ומקאמלה.

לא גברת ראשונה ולא נעליים. היא כבר הודיעה שלא תגור בבית הלבן אלא תישאר בניו-יורק ליד הבן הצעיר. היא וטראמפ פרודים דה-פקטו (לא חלקו חדר שינה) משהו כמו 20 שנה. גם בקדנציה הקודמת כמעט שלא היתה בבית הלבן, ולא עשתה כנעט אף אחד מהתפקידים (הזניחים אבל מסורתיים) של גברת ראשונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, PinkDolphin כתב:

גם בקדנציה הקודמת כמעט שלא היתה בבית הלבן, ולא עשתה כנעט אף אחד מהתפקידים (הזניחים אבל מסורתיים) של גברת ראשונה.

אבל היי, איזה סטייל!

פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

אז?

היא לא נבחרה, הוא זה שנבחר.

האמת שלאמריקאים יש שריטה בקטע הזה. אם אני זוכר נכון כשחבר קונגרס מת באמצע קדנציה אשתו נקראת למלא את תפקידו או משהו כזה.

פורסם
לפני 4 שעות, garicho כתב:

אז?

היא לא נבחרה, הוא זה שנבחר.

בדיוק. לא מצא חן בעיני שביל קלינטון מינה את אישתו לטפל באחד הנושאים המורכבים ביותר לרפורמה בארה״ב, מערכת הבריאות. לא היו לה נסיון במערכת או כישורים רלוונטים.

• תוכן חדש...