Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

לפני 18 דקות, mikyl כתב:

בלי ללכת לבדוק האם הכל זה נכון, מה הקשר?

התבלבלת? אני להבדיל ממך לא סוגד לאף אחד. לא לביבי, לא לפוטין,

לא לביידן, לא לטראמפ, לא לזלנסקי, לא לזמר/שחקן כדורגל וכו'.

בכל הזמנים היו מי שנקרא מתקופת מלחמת האזרחים בספרד "הגיס החמישי". בצרפת היה מרשל פטן אשר בדיוק כמוך טען שלטובתה של צרפת חייבים לעשות הסכם שלום עם היטלר.  היו גם רוסים ואוקראינים ששיתפו פעולה עם נאצים בזמן WWII. וישנם היום אזרחי ישראל שתומכים ברוסיה ופוטין. ישנם גם אזרחי אוקראינה שפוטין ניסה לבנות עליהם את הבליצקריג שלו.

אתה מדבר כאילו אנחנו נהנים מכל המצב הזה. להיות מדינה מצורעת ומנודה עם צווי מעצר לראש הממשלה שלה ואיומים בסנקציות.

כאילו שאני נהנה ממש להיות ישראל. זה לא כזה כבוד גדול, זה עונש!!!! רק מלחמות שלא נגמרות וזה שהקיום שלנו תלוי כל הזמן באחרים, ונידוי מכל העולם, לא כיף בכלל. ולא כולם יכולים להרשות לעצמם לעזוב אז הם תקועים פה בשביל לסבול.

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, NEW10 כתב:

אתה מדבר כאילו אנחנו נהנים מכל המצב הזה. להיות מדינה מצורעת ומנודה עם צווי מעצר לראש הממשלה שלה ואיומים בסנקציות.

ממשלת האפסים הזאת הרוויחה הכל ביושר. אם ביבי לא היה ראש ממשלת ישראל הייתי אומר מגיע לו. לא על הומניטרי או דברי טמטום של השרים שלו . על 7/10 והכל מה שהוא עשה למדינה הזאת לפני זה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, mikyl כתב:

ממשלת האפסים הזאת הרוויחה הכל ביושר. אם ביבי לא היה ראש ממשלת ישראל הייתי אומר מגיע לו. לא על הומניטרי או דברי טמטום של השרים שלו . על 7/10 והכל מה שהוא עשה למדינה הזאת לפני זה.

רק שאנחנו האזרחים(בעיקר אלה שלא יכולים להרשות לעצמם לעזוב את הארץ), סובלים מכל מה שעשתה הממשלה לנו ומזה שעכשיו אנחנו מאוד לא אהובים בעולם וסובלים מזה, סיבה מספיק טובה לשנוא את הממשלה ואת המדינה הזאת.

למה אני צריך שישנאו אותי בחו"ל בגלל הפשעים שהצבא עושה?

אם אני רוצה לטייל קצת בחו"ל ולהכיר אנשים ממדינות אחרות, למה אני צריך לסבול מזה שהמדינה שנולדתי בה היא דפוקה והצבא שלה מואשם בפשעי מלחמה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, mikyl כתב:

בלי ללכת לבדוק האם הכל זה נכון, מה הקשר?

הקשר זה שהעולם אולי היה מסתדר גם בלי ישראל, לטענתך, אבל ישראל הופכת את העולם, לפחות את העולם המערבי, למקום טוב יותר לחיות בו, ותורמת לכך יותר מחלקה היחסי בעולם.

זאת בניגוד מוחלט לפלשתינים למשל, שאם הם לא היו קיימים אז היחידים שהיו נפגעים מכך זה כנראה סוכנות הפליטים של האו"ם. 

כנ"ל לגבי חלק גדול משאר מדינות ערב.

לפני 18 שעות, mikyl כתב:

בכל הזמנים היו מי שנקרא מתקופת מלחמת האזרחים בספרד "הגיס החמישי". בצרפת היה מרשל פטן אשר בדיוק כמוך טען שלטובתה של צרפת חייבים לעשות הסכם שלום עם היטלר.  היו גם רוסים ואוקראינים ששיתפו פעולה עם נאצים בזמן WWII. וישנם היום אזרחי ישראל שתומכים ברוסיה ופוטין. ישנם גם אזרחי אוקראינה שפוטין ניסה לבנות עליהם את הבליצקריג שלו.

וישנם גם אלו שלא תומכים בביבי בזמן שישראל נלחמת ב-4 או 5 זירות, ועוד טוענים שחייבים להגיע לאיזה הסדר מול אויב שרוצה להשמיד אותנו. 

אז אני מבין שאתה גיס חמישי, לשיטתך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 49 דקות, gadik6 כתב:

הקשר זה שהעולם אולי היה מסתדר גם בלי ישראל, לטענתך,

אם ישראל לא היתה קיימת כשק החבטות של העולם כנראה שממזמן היו כבר כמה מלחמות גרעיניות (או לפחות אחת..)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתחיל מזה שאף פעם לא אמרתי "שחייבים להגיע לאיזה הסדר מול אויב שרוצה להשמיד אותנו", אז אתה פשוט שקרן. ולהבדיל ממך בנושא רוסיה/אוקראינה לא אמרתי שישראל חייבת לוותר על השטח שנכבש על ידי האויב. אני גם מבין, שבשביל כת ביביסתים אינטרס ישראל=תחת של ביבי, אבל זאת טעות.

אז לא, אני לא  גיס חמישי. להבדיל מאזרחי ישראל ואוקראינה אשר תומכים ברוסיה של פוטין ודורשים למסור לו 20% משטחה שהוא כבש. אל תדאג, אתה ב"חברה טובה" של אנשים כמו פטן וצ'מברלין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בחברה של אנשים שיכולים להפעיל את הדבר הזה בראש, שנקרא מח, ולא צריך לקרוא לאחרים גיס חמישי או ביביסטים, או להשתמש במושגים כמו תחת כדי להעביר את הנקודה שלי.

או לספר איזה אפס טראמפ הזה כשהוא עוד לא נכנס לתפקיד אפילו, וכאשר הכהונה של ביידן הייתה סיוט לכל המזרח התיכון בהשוואה לכהונה הראשונה של טראמפ.

ונקודה אחרונה לעניין אוקראינה, כי זה לא המקום המתאים - אני לא טענתי שצריך למסור לרוסיה 20% מאוקראינה, אלא טענתי מהתחלה שפוטין ייקח אותם, ולא משנה כמה זמן זה ייקח או באיזה מחיר.

כשאנשים כמוך חיו בסרט שאוקראינה תכף כובשת אותם חזרה במתקפת הנגד, או מקבלת נשק שובר שוויון, אני אמרתי שאם זה יימשך, אז רוסיה רק תמשיך לכבוש עוד שטחים, וזה אכן מה שקורה היום בשטח.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, NEW10 כתב:

כאילו שאני נהנה ממש להיות ישראל. זה לא כזה כבוד גדול, זה עונש!!!! רק מלחמות שלא נגמרות וזה שהקיום שלנו תלוי כל הזמן באחרים, ונידוי מכל העולם, לא כיף בכלל. ולא כולם יכולים להרשות לעצמם לעזוב אז הם תקועים פה בשביל לסבול.

אולי בתקופת תור הזהב בספרד היה כיף להיות ישראל (או יהודי) 

כל שאר הזמן היה די קקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

אני בחברה של אנשים שיכולים להפעיל את הדבר הזה בראש, שנקרא מח, ולא צריך לקרוא לאחרים גיס חמישי או ביביסטים, או להשתמש במושגים כמו תחת כדי להעביר את הנקודה שלי.

לא יודע מה יש אצלך בראש ומה אתה מפעיל, אבל הדבר הזה , שנקרא מח ישנו גם אצל אנשים שלא מסכימים איתך.

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

אן לספר איזה אפס טראמפ הזה כשהוא עוד לא נכנס לתפקיד אפילו

לא קראתי לטראמפ אפס, אז אתה עוד פעם משקר.

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

ונקודה אחרונה לעניין אוקראינה, כי זה לא המקום המתאים - אני לא טענתי שצריך למסור לרוסיה 20% מאוקראינה, אלא טענתי מהתחלה שפוטין ייקח אותם, ולא משנה כמה זמן זה ייקח או באיזה מחיר.

גם פטן (בשביל צרפתים גיבור של WWI) לא טען שצריך למסור רוב שטחה של צרפת להיטלר. ישנו עוד שם לאנשים כאלה - משתפי פעולה.

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

כשאנשים כמוך חיו בסרט שאוקראינה תכף כובשת אותם חזרה במתקפת הנגד, או מקבלת נשק שובר שוויון, אני אמרתי שאם זה יימשך, אז רוסיה רק תמשיך לכבוש עוד שטחים, וזה אכן מה שקורה היום בשטח.

אף פעם לא אמרתי "שאוקראינה תכף כובשת אותם חזרה במתקפת הנגד, או מקבלת נשק שובר שוויון", לכן עוד פעם יצאת שקרן. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחצתי על הלינק.

הגעתי לאתר ׳בחדרי חרדים׳.

מאחר ואני לא נוטה ליחס להם אמינות כלשהי, חיפשתי את המקור עליו הם הסתמכו.

מופיע ה- Washington Free Beacon.

לא שמעתי עליו מעולם, אז באתי לחפש בגוגל - אלו ההשלמות של החיפוש.

יש לזה במקרה אזכור במקום אחר או שהתשקורת השמאלנית מחרישה את זה?

image.thumb.png.a6ce4040cdab5f90a592ba1f2c7e5b2a.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אם כותבים "עשר מיליארד דולר לאיראן" באנגלית בגוגל מקבלים שלל תוצאות מהעולם לנושא הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה טענתי שיש לי מקור טוב יותר?

בכל מקרה, אני אזכור שכל המקורות שווים בעיניך פעם הבאה ש׳הארץ׳ יצטט מישהו.

יגעתי קצת ומצאתי את זה ב AP

https://apnews.com/article/iran-iraq-sanctions-waiver-816c2ba3f8eae10553ed07304c02db0f

מודה שקראתי ברפרוף, אבל כתוב שם כמה דברים.

אחד, שהכסף מגיע מעירק שקונה חשמל מאיראן, כלומר בלי זה יכול להיות שלא יהיה חשמל בעיראק ויש מצב שלארה״ב יש אינטרסים שזה לא יקרה. לא נשמע לי שזה תורם ליציבות באיזור.

שתיים, כתוב שממשל טראמפ חתם בכהונה הראשונה על אותו הויתור בסנקציות.

לא יודע אם זה טוב או לא טוב, אבל זה קצת מעקר את הטענה שממשל ביידן האנטישמי עושה את זה רק בשביל לדפוק את ישראל.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין לא הבנת שאם זה ביידן אז אויב ואנטישמי ואם ממשל טראמפ אז ליגה אחרת? כמה שזה לא מוזר, אבל נשיא ארה"ב חייב לדאוג קודם כל לאינטרסים של ארה"ב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...