Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

ואנס נשמע בן אדם עם הרגלים על הקרקע , הרקע המשפחתי שלו ככל הנראה השאיר חותם רציני על האדם + בת זוג אשר סחבה אותו על הכתפיים בכל מהלך לימודי עריכת הדין שלו.

תענוג לראות אותו בראיונות ל CNN , NBC , עושה בית ספר למראיינים עם תשובות המגובות בעובדות .

האמת שאין לי מושג מי הוא. מקווה שהוא גם איש ביצוע ולא רק מרואיין טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

העיקר צחקו עליו שהוא מוזר.

מי צחק ?

כת ה WOKE ?

אדם רציני ביותר , בן 40 אשר צופים לו עתיד במפלגה הרפובליקנית במיוחד כאשר לטראמפ יש רק כהונה אחת ובסיומה ואנס יהיה בנקודת זינוק טובה במירוץ הבא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אלא מי? 

מה שמצחיק זה שהם אמרו שהוא נראה מוזר, שכולם יודעים איך נראים הפעילים שלהם...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר את ואנס לא לטובה ולא לרעה.

אבל אני רואה עכשיו דיווחים שטאקר קארלסון ימונה לדובר הבית הלבן. אם זה נכון, זה מהלך  מדאיג כמו לתת את הבריאות לקנדי ג'וניור.

עריכה: בינתיים לא ראיתי אימות ממקור אמין. מקווה שנפלתי במתיחה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

העיקר צחקו עליו שהוא מוזר.

נראה מוזר??

לפני 8 שעות, CX25GTI כתב:

תענוג לראות אותו בראיונות ל CNN , NBC , עושה בית ספר למראיינים עם תשובות המגובות בעובדות .

שמעתי אותו אצל ג'ו רוגן, נשמע בחור רציני ואחד יודע את העבודה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קורא עכשיו על התובע הכללי המיועד של טראמפ. קונספירטור עמוק, נאשם פלילי במין עם קטינות שהצהיר שיחון את מורשעי ההסתערות על הקפיטול.

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, פינדר כתב:

קורא עכשיו על התובע הכללי המיועד של טראמפ. קונספירטור עמוק, נאשם פלילי במין עם קטינות שהצהיר שיחון את מורשעי ההסתערות על הקפיטול.

בחייאת פינדר, קצת סבלנות - תן לאבק לשקוע לפני שנכנס לחרדות.

התקשורת מלבה תבהלה מטעמים מסחריים בעיקר (ומעט אידיאולוגיים), משום שכל כניסה לכתבה, תגובה, לייק/דיסלייק - משפרים את האטרקטיביות של הפלטפורמה בעיני המפרסמים.

לא הכל בחיים מתחלק בין ששון לאסון.

יום רגוע לכולנו😇

• אהבתי 3
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 13.11.2024 בשעה 18:12, פינדר כתב:

אבל אני רואה עכשיו דיווחים שטאקר קארלסון ימונה לדובר הבית הלבן. אם זה נכון, זה מהלך  מדאיג כמו לתת את הבריאות לקנדי ג'וניור.

לא עוקב אחרי קנדי הצעיר, ולא מכיר את ההתבטאויות שלו לגבי קורונה (כן שמעתי התבטאויות שלו לגבי מלחמת רוסיה אוקראינה, והוא אמר דברים שקולים והגיוניים), אבל אני אישית מעדיף ממשל שקובעי מדיניות הבריאות שלו נראים ככה, בגיל 70:

JFK.jpg

ולא ככה (עוזרת, או יותר נכון עוזר, מזכיר הבריאות של ארצות הברית בממשל ביידן):

Biden.jpg

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

י אישית מעדיף ממשל שקובעי מדיניות הבריאות שלו נראים ככה, בגיל 70

שיטה מדהימה לבחור קובעי מדיניות. נתעלם מהדיעות ומהמעשים שלהם ונעשה להם תחרות יופי. מה כבר יכול השתבש?

האמת שזה די מסביר את הדיעות המלומדות שלך במגוון נושאים פה בפורום.

הבן אדם מפיץ תאוריות על חיסונים שגורמים לאוטיזם, כבר שנים, אבל הי תראה איזה שרירים יש לו.

פה הוא טוען שהקורונה הונדסה ככה שהיחידים שעמידים לה, הם סינים ויהודים אשכנזים, אבל הוא נרה יותר טוב מעוזרת מזכיר הבריאות בממשל ביידן, אז מה אכפת לנו מהפצה של תאוריות אנטישמיות, אנטי מדעיות.

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, פינדר כתב:

שיטה מדהימה לבחור קובעי מדיניות. נתעלם מהדיעות ומהמעשים שלהם ונעשה להם תחרות יופי. מה כבר יכול השתבש?

האמת שזה די מסביר את הדיעות המלומדות שלך במגוון נושאים פה בפורום.

וזה מסביר את הדיעות שלך - שטחיות ועם אפס הבנה.

ראשית, זה לא "תחרות יופי", אלא מדובר פה באורח חיים, במנטליות ובהתמדה ארוכת שנים. 

העוזרת של ביידן זה גבר עם משקל עודף, שהחליט בגיל 50 שהוא בעצם אישה, ונראה שלא ממש משקיע בשמירה על הבריאות של עצמו.

קנדי, לעומתו, שומר על אורח חיים בריא. זה אומר משהו לא רק על מצבו הפיזי אלא גם על מצבו הנפשי/מנטלי. לא סתם אומרים נפש בריאה בגוף בריא (אם נתעלם מהשיזוף המוגזם ואולי הסטרואידים, שהוא טוען שהוא לא לוקח).

שנית, אם תקרא עוד משהו חוץ מעיתון הארץ, אולי תראה שהדברים שהוא אומר הם אולי מוגזמים, או מנוסחים לא בצורה "נעימה", אבל לא לגמרי מנותקים מהמציאות (כלומר, שונות גנטית כן משחקת תפקיד):

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32664879/

https://www.cedars-sinai.org/newsroom/had-covid-19-but-your-friend-didnt-why-the-difference/

בשורה התחתונה, הוא רחוק מלהיות מושלם, בדיוק כמו חלק מהמינויים האחרים של טראמפ, אבל כשאני משווה את זה לקובעי המדיניות ובעלי התפקידים בממשל ביידן, זה נראה כהרע במיעוטו, ולא רק בתחום הבריאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מדבר על שטחיות?

בטח זה נראה לך אחלה מועמד להיות שר הבטחון, תראה איך הוא נראה ותשווה אותו לגמד שמנמן כמו גדי אייזנקוט:

image.thumb.png.4c262838c9ee60345f65a26c75663979.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • משעמם 1

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שניהם לא נורמליים. לצורך העניין - אני מסתייג מאוד ממנו לתפקיד שר הבריאות.

בפועל - אני מעריך שמערכת הבריאות שם מספיק מבוססת כדי להחזיק מעמד 4 שנים עם שטויות החיסונים שלו.

הקודם בתפקיד קידם תלישת איברים לילדים קטנים. יותר חמור בעיני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, taranta כתב:

הקודם בתפקיד קידם תלישת איברים לילדים קטנים.

לא מכיר מקרים כאלו, אלא אם אתה מתכוון לברית מילה.

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עורלה זה לא איבר. רחם ואיברי מין כן. אתה יכול להתפלפל איתי על תלישה (שגם קורה) מול דלדול וחסימה בלתי הפיכה.

בפועל התוצאה זהה -לוקחים ילדים קטנים, לפעמים נגד רצון הוריהם ועושים בהם פעולות "רפואיות" בלתי הפיכות.

עוד ילמדו על התקופה הזו בעתיד. איך אנשי "רפואה" התעללו בחסרי ישע. והכל בשם ה"קידמה".

• רעיון גרוע 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...