Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

אתה לא מעודכן, ארוחת ילדים נעה סביב 7.5 דולר נכון ל-2024, או במילים אחרות - 15 דולר.

זה קשור לשרשור - חלק מעליות המחירים המהירות במהלך כהונת ביידן, שהעלו את טראמפ בחזרה (אני לא חושב שהמחירים עלו בגלל הדמוקרטים, אגב, קוזציה וקורלציה וגו)

אתה לא מעודכן, ארוחת ילדים נעה סביב 7.5 דולר נכון ל-2024, או במילים אחרות - 15 דולר.

זה קשור לשרשור - חלק מעליות המחירים המהירות במהלך כהונת ביידן, שהעלו את טראמפ בחזרה (אני לא חושב שהמחירים עלו בגלל הדמוקרטים, אגב, קוזציה וקורלציה וגו)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, avngas כתב:

נקודה מעניינת בקשר לבחירות.

דור ה Z לא מצטיין בחתימה בכתב יד.

https://www.washingtonpost.com/politics/2024/11/06/nevada-ballots-digital-signatures/

גם אני, בומר שכמותי, סובל מהדבר. כתיבה בחרט על משטח זכוכית או פלסטיק שונה בתכלית מכתיבה בעט על נייר. זו בעיה של טכנולוגיה.

חוץ מזה, כל לוחות השרבוט לא נולדו שווים. תשווה את האייפד בבנק שעליו אתה חותם על 100,000 ש״ח לדבר השחור הזה שעליו אתה מאשר את החבילה מעליאקספרס בדואר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 11 דקות, hans כתב:

אתה לא מעודכן, ארוחת ילדים נעה סביב 7.5 דולר נכון ל-2024, או במילים אחרות - 15 דולר

אני בטוח שב בפחות מ15 דולר אתה יכול להכין חביתה מכמה ביצים ולחתוך כמה ירקות עם זה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל פר קלוריות נטו - הגאנקפוד מנצח. כדי לאכול את הקלוריות של המנת מקדונלדס שלך תצתרך לאכול ממש הרבה ביצים. הילד שלך לא יוכל כמות כזאת כנראה.

אגב, זה דבר מעולה לבריאות (אוכל פחות צפוף קלוריות). אבל לא משנה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 39 דקות, hans כתב:

אני גר כאן חבר. יש כרגע ביג מאק מיל ב5 ותמיד יש פרומושן על משהו אחר סביב המחיר הזה. בסופו של דבר זה להאכיל 2 ילדים בפחות משכר המינימום השעתי. כמה זה עולה בישראל? 100 שח? מי מרוויח 150 לשעה? זה הנקודת ייחוס. וגם כן, מחיר לקלוריה כמו שדוד אמר

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • מעניין 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אבל זה לא מחיר לקלוריה, זה כמה קלוריות אתה מרגיל את עצמך לצרוך. יענו, בחירה שלך בתכלס.

אם אתה בוחר לבסס את התזונה שלך על דברים כאלה כי זה זול ומשביע, סבבה. בשלב מסויים תצטרך להתמודד על ההשלכות של זה וגם לזה יש השלכות כלכליות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים לגמרי! עם זאת ככל שזה יותר זול, זמין, ואנשים לא יודעים מה הם עושים לעצמם, דרושה יותר משמעת עצמית בנושא. שזה לא קל כשאתה בור ועני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדברים על ארה"ב - המצב של האוכל, לא הכי wow בלשון המעטה.

יש מצב שיש מדבריות של חנויות שהם נטו חנויות דולר 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 16 דקות, Mech Morphix כתב:

אני מסכים לגמרי! עם זאת ככל שזה יותר זול, זמין, ואנשים לא יודעים מה הם עושים לעצמם, דרושה יותר משמעת עצמית בנושא. שזה לא קל כשאתה בור ועני

ברור, ויש גם את הסיפור של ה fat is beautiful ועוד שטויות. כל מה שאני אומר זה שבסוף אתה חופשי להחליט מה לאכול ואין מה להאשים בזה את התאגידים או המחירים או הממשלה או לא יודע מה. זה אותו סיפור כמו אנשים שנכנסים לחובות כי הם חייבים לקנוץ שטויות שאין להם כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

ל מה שאני אומר זה שבסוף אתה חופשי להחליט מה לאכול ואין מה להאשים בזה את התאגידים או המחירים או הממשלה או לא יודע מה

ממליץ לחפש קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Food_desert

וזה לא מיוחד לארהב. וזה בהחלט משהו שלטעמי הוא חלק מאחריות המדינה. 

זה לא בדיוק מה ש Mech Morphix דיבר עליו עד כה, אבל בהחלט נושא.   טעיתי, הוא כן ופיספסתי

עריכה אחרונה על ידי David32

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לדעתי אחריות המדינה לספק לך שירותי בריאות שזה כולל לתת לך ידע בסיסי מה בריא לאכול ומה לא.

לא חושב שהמדינה אחראית לזה שיהיו לך סופרמרקטים ליד הבית גם אם זה לא משתלם כלכלית לפתוח. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל מתחיל במערכת הרפואה הרקובה כאן. ברגע שהמדינה לא צריכה לדאוג לך אם אתה חולה, לא מעניין אותם שתהיה חולה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

לא חושב שהמדינה אחראית לזה שיהיו לך סופרמרקטים ליד הבית גם אם זה לא משתלם כלכלית לפתוח. 

זאת אומרת שאם אתה גר במקום שכוח אל (לא כי ברחת אליו, מנסיבות אחרות) המדינה לא חייבת לדאוג שתיהיה לך גישה לאוכל בריא? אבל כן רופא?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...