Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, sperial כתב:

לקנדי יש ״אמיתות אלטרנטיביות״ (ביטוי עם סתירה פנימית, אבל ניחא) שמגובות בסילוף נתונים וחוות דעת של מומחים. גישה שמסכנת את אזרחי ארה״ב, ואם מדינות אחרות ילמדו ממנה - את כל העולם.

מה שמסכן את ארה"ב היא מגיפת ההשמנה המטורפת , המזון המתועש , ההתמכרות לאופידים , חברות תרופות אשר מלעיטות בתרופות אנטי דיכאוניות , הסוכרת המשתוללת ומה לא ...

הוא צודק בחלק גדול מהדברים שעליהם הוא מדבר.

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI
  • אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ועל זה הוא רוצה להחזיר אותנו 100 שנה לאחור, כדי שילדים ימותו ממחלות ניתנות למניעה. אבל, היי, הם לא ייזקקו למשככי כאבים.

בכל מקרה, עד שלא יפסיקו לספק בבתי הספר פיצה בכותרת של "מנת ירקות" (כי יש קצת רוטב עגבניות) וכל מיני תיקונים דומים דבר לא ישתנה. אבל זה הקפיטליזם האמריקאי יחד עם השחיתות המובנה במערכת השלטון שם. משרד הבריאות יכול לעשות שמיניות באוויר כשחברח הקונגרס משוחדים על ידח החברות המסחריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אז מה זה משנה?

לא יודע האנס העלה את הנושא הזה כאילו זה מיוחד לדמוקרטים. אז אני מזכיר שגם הצד השני כזה. 

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

וטראמפ וחברו הטוב אפשטיין זה לא טרלול סוטה?

להגיד שטראמפ זה חבר טוב של אפשטיין זה כמו להגיד שטראמפ חבר טוב של ביל קלינטון כי הוא הצטלם איתו.

ממה שזכור לי, את טראמפ לא ראו עם חמצוואר בכניסה לבית של אפשטיין.

טראמפ בילה במסיבות שלו, או להיפך, כמו עם עוד הרבה אנשים עשירים ומשפיעים, אבל שם זה נגמר, ממה שזכור לי.

פורסם
לפני 10 שעות, CX25GTI כתב:

הסירוב שלה להגיע לפודקאסט של גון רוגאן העיד שגם היא אינה מאמינה בעצמה...

שמעתי את הקטע של רוג'ן מסביר מה היה עם האריס, הוא רצה לתת תנאים שווים למועמדים אבל הקמפיין של האריס רצה שהוא יגיע למקום אחר שהוא לא האולפן שלו, שיהיה קהל וזה בעצם לא יהיה אחד על אחד כמו באולפן שלו. אני לא זוכר אבל אולי גם שאלות מוכנות מראש (?).

ככה שזה לא מצא חן בעיניו והוא החליט שזה פשוט לא מתאים לו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

ממה שזכור לי, את טראמפ לא ראו עם חמצוואר בכניסה לבית 

כבר עשר דקות שאני שואל את עצמי "מי זה חמצוואר לעזאזל" ובאיזו פרשייה מעורב הסלב הזה שאני לא מכיר עד שנפל לי האסימון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

שמעתי את הקטע של רוג'ן מסביר מה היה עם האריס, הוא רצה לתת תנאים שווים למועמדים אבל הקמפיין של האריס רצה שהוא יגיע למקום אחר שהוא לא האולפן שלו, שיהיה קהל וזה בעצם לא יהיה אחד על אחד כמו באולפן שלו. אני לא זוכר אבל אולי גם שאלות מוכנות מראש (?).

כי הם ידעו שאם מעמתים אותה עם שאלות קשות בלי אוזנייה היא תתבלבל.

לפני 18 שעות, CX25GTI כתב:

מה שמסכן את ארה"ב היא מגיפת ההשמנה המטורפת , המזון המתועש , ההתמכרות לאופידים , חברות תרופות אשר מלעיטות בתרופות אנטי דיכאוניות , הסוכרת המשתוללת ומה לא ...

הוא צודק בחלק גדול מהדברים שעליהם הוא מדבר.

מסכים איתך על כמעט הכל.

אם חברות התרופות היו רוצות להרוויח יותר, הן היו מייצרות רק תרופות יקרות ולא חיסונים שעולים דולר ורבע.

מגפת ההשמנה זה הבחירה של האמריקאים עצמם, אף אחד לא מכריח אותם למלא את המקרר בזבל ולהתרחק מכל דבר שנראה כמו פעילות גופנית.

חיסונים זה טוב, ומי שאומר אחרת מוזמן ללכת לבית חולים טבעי שלא משתמש באף תרופה של אותן חברות תרופות, לא מחזיק מנתחים שלמדו רפואה במקום מוסמך ולקחת סיכון של איזה 98 אחוז מוות.

פורסם
לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

לרוגאן יש פורמט בסיסי , המרואיין מגיע אליו לראיון פתוח של כ 3 שעות , ללא הכנה וללא שאלות מוכנות מראש.

טראמפ הגיע אליו לפני שבועים, עשה ראיון וזכה לחשיפה של כמעט 30 מליון צפיות תוך 3-4 ימים, הסגן שלו ואנס הגיע שבוע אחריו וקיבל חשיפה של 15 מיליון צופים.

האריס העמידה תנאים אשר ביודעין גרמו לכך שהראיון לא יתרחש.

הצוות שלה ביקש שרוגאן יגיע למטה שלהם לראיון, הגבלה של לא יותר משעה ראיון , ונרמז שהוא ישאל רק נושאים שיוסכמו מראש...

רוגאן סירב וכולנו יודעים למה.

• אהבתי 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה שיפה באמריקה זה שיש הגבלת כהונה, אז לא יכול להיווצר מצב שיש שליט שהורס לחלוטין את המדינה כי זה לוקח זמן. 

מה שיפה באמריקה זה שיש איזונים ובלמים וקשה עד בלתי אפשרי להיפטר מהבלמים, ולכן יש גבול לכמה אפשר לחרב. 

מה שיפה באמריקה זה שיש חוקה שעקרונית מוסכמת על הרוב המוחלט וכדי לשנות אותה צריך תנאים כמעט דימיוניים. 

אם לפחות 2 מתוך 3 התנאים הללו היה מתקיים אצלנו, מצבנו היה משמעותית טוב יותר. בינתיים מנסים לפרק בכל הכוח את סעיף 2 שהוא היחיד שאיך שהוא יש לנו. 

• אהבתי 9

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

הייתי נזהר בהכללות כמו "חוקה שעקרונית מוסכמת על הרוב".

על התיקון השני לחוקה שמעת?   סתם דוגמה "שולית" למשהו שממש אין עליו הסכמה עקרונית, ואפשר להגיד ולומר שאפילו יש מחלוקות קשות לגבי פירוש התיקון, "תיקונים" לתיקון ועוד. מחלוקות כל כך קשות שהן עדיין מעסיקות מחוקקים, בתי משפט ועוד.

יש חוקה, האם זה הופך את ארה"ב של ימינו לפחות מפולגת?   הרי גם על נושא "קדוש" כמו בית המשפט העליון, זה שטראמפ מינה חלק גדול משופטיו בתקופת כהונתו, וצפוי אולי למנות עוד בכהונתו השנייה, יש חילוקי דיעות, ואפילו היו קולות על "רעיון" של ביידן להציע שינויים להרכב או מספר השופטים בו.

הגבלת כהונה זה אכן דבר חשוב, אבל זה לא מנע מהדמוקרטים להרוס את המדינה בשנים האחרונות, ב"סיוע" של מושלים מקומיים, החל מעלייה חדה במקרי אלימות וירידה בבטחון האישי, תופעת ההומלסים, מיליוני מסתננים ועוד.

אה וכמובן שימוש בגורמים ברשויות החוק כדי לפסול או לפגוע בטראמפ או במפלגה הרפובליקנית.

בקיצור, על הנייר הכל ורוד, ברמה המעשית זה קצת פחות רומנטי.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

מגפת ההשמנה זה הבחירה של האמריקאים עצמם, אף אחד לא מכריח אותם למלא את המקרר בזבל ולהתרחק מכל דבר שנראה כמו פעילות גופנית.

כן ולא. כשמזון מהיר יותר זול מלבשל בבית (מחיר לקלוריה), food deserts, וחוסר חינוך וחוסר רגולציה על מה מותר לשים באוכל (תשווה אותו מוצר של אותה חברה שנמכר באירופה מול ארה״ב, צבעי מאכל שונים, תוספים אסורים וכו) 

אז זה לא מפתיע

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזון מהיר יותר זול מלבשל בבית? איך זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...