Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, NEW10 כתב:

ואת הערכים הנוצריים שיש במפלגה הרפובליקנית

אילו ערכים נוצרים יש במפלגה הרפובליקנית?

אתה יכול להסביר אילו ערכים הם נוצרים ולא יהודים במקור?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 שעות, eladts כתב:

ישנת בשיעורי היסטוריה בבית הספר? נוצרים הרגו הרבה יותר יהודים ממה שהמוסלמים הרגו. 

גם מי שהיה ער לא ממש היה יכול ללמוד. בשיעורי היסטוריה (לפחות בזמני) לא ממש היתה התייחסות למדינות ערב

בלי להסתכל בגוגל מי קרא\שמע על גלות מוזע?

לפני 17 שעות, SlowRide כתב:

אמריקה הולכת לאכול הרבה חרא ב4 השנים הבאות ואיתה כל המערב. באמת לא ברור איך מכל האנשים שני אלה המתחרים על ההנהגה של המעצמה החזקה בעולם.

מזכיר את הסיפור על לוי אשכול שאמרו לו שיש שנת בצורת...

זה מסוג הדברים שאפשר רק להתפלל כי אין לנו ממש השפעה על הדברים האלו 

פורסם
לפני 10 שעות, NEW10 כתב:

אני מאוד אוהב את הנצרות

תקרא את חזון יוחנן, יתן לך קצת פרספקטיבה, במיוחד למה האוונגליסטים "אוהבים" את היהדות ומדינת ישראל.

• אהבתי 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

טראמפ נתן נבואה, שאם האריס תיבחר, ישראל תפסיק להתקיים תוך שנתיים.

יש פה מישהו שמתכנן להגר אם היא תיבחר?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

האמת שבמקרה הזה יש הרבה סיבות טובות להאמין לו. ישראל היא מדינה חלשה ולא באמת יכולה להסתדר בלי התמיכה של ארצות הברית, והמלחמה האחרונה הוכיחה את זה המון. ככה שאם נשיאה שמאוד עוינת את הממשל בישראל(ולדעתי גם ממשלים אחרים של מפלגות אחרות כאן בארץ) , מישהי שתטיל הרבה סנקציות ומכות בראש שלנו, אין לנו יותר מדי סיכוי לשרוד.

אני לא מתכוון להגר כי אין לי אמצעים לזה, אבל מאכזב שאחרי כל השנה שעברנו וכל המלחמה הזאת, עוד בסוף אנחנו מקבלים נשיאה עויינת ולעומתית, אז מה היה שווה כל הסבל של המלחמה הזאת? בשביל מה יצאנו למלחמה שידענו שאנחנו לא יכולים בכלל לנצח אותה? בכל מקרה אני בבחירות לא מתכוון להצביע יותר בחיים, גם ככה אין למי ואת כולם בפוליטיקה הישראלית אני שונא, וגם ככה ההצבעה שלי ושל כולם לא תהיה שווה כלום, כל ממשלה כאן תהיה עבד נרצע שלה ושל הזוג אובמה(שוב,זאת דעתי הפרטית), הצבעה בבחירות כאן לא תהיה שווה יותר כלום.

זה לא שאני חושב שישראל היא מדינה מוצלחת או יפה במיוחד, לא יפה ולא כלום, משום בחינה, אבל כן הייתי שמח שנקבל קצת אהבה ואהדה מהמעצמה מספר אחת, ושהם יהיו אלה ששומרים ומגינים עלינו(נכון, אני מבין שזה נשמע מופרך, אבל לכל אחד יש משאלות לב), והכי הייתי רוצה זה לראות את החטופים חוזרים בחיים בעיסקה(ה"מלחמה" שיש עכשיו זאת אחיזת עיניים, הצבא עושה עכשיו כלום ושום דבר והחטופים לצערנו בסכנת חיים מיידית בגלל הפעולות שלו בעזה).

לפני 10 שעות, borsood כתב:

תקרא את חזון יוחנן, יתן לך קצת פרספקטיבה, במיוחד למה האוונגליסטים "אוהבים" את היהדות ומדינת ישראל.

האמת שאם אתה מדבר על " מלחמת גוג ומגוג", במקרה שיבוא המשיח ואז כולם יתנצרו, הרבה אוונגליסטים אמרו שהם לא מכוונים להמרת דת, אבל בעיניי משנה מה שקורה עכשיו, ועכשיו רוב האוונגליסטים מחבבים אותנו ואני לגמרי בסדר עם זה, והאמת היא שמה רע בלקבל קצת אהבה ואהדה מאמריקאים נוצרים? קאמלה תהיה מאוד קרה אלינו ועויינת(לא שאני חושב שישראל היא כזאת הצלחה גדולה או טלית שכולה תכלת, או שאין לנו אחריות לכל המצב הזה), אבל אחרי שנה של מלחמה היו לי תקוות שלפחות מעז יצא מתוק ושנקבל ממשל ידידותי, אבל אנחנו עומדים לצאת בלי כלום.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
הוספה של עוד כמה משפטים
  • רעיון גרוע 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, NEW10 כתב:

בשביל מה יצאנו למלחמה שידענו שאנחנו לא יכולים בכלל לנצח אותה?

לא יצאנו למלחמה הזאת, נקלענו אליה.

אנחנו גם יכולים לנצח אותה, אבל לא נכנס לזה.

עריכה אחרונה על ידי topop
פורסם (נערך)

קמלה האריס: תומכת לחלוטין בהחלטה שקיבלנו לעצור משלוח של פצצות כבדות לישראל כאמצעי לחץ עליה (msn.com)

יש פה עוד מישהו שחושב שהיא עדיפה על טראמפ מבחינת היחס לישראל?
ואם היא נבחרת אנחנו מתקרבים עוד צעד למלחמת עולם שלישית מלאה. היא פשוט חסרת הבנה של יחסי כוחות בין מעצמות, סין תבלע אותם.

אגב, אין לי אנגלית שפת אם, אבל האם המשפט הבא תקין:
"But we have to have a goal of a two state solution  because there must be stability and peace in that reason in as much as what we in our goal is to ensure..."

זה מרגיש כאילו היא מנסה להכניס מילות קישור כדי לדבר יותר ולהשמע חכמה.

היא פשוט בדיחה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

"But we have to have a goal of a two state solution  because there must be stability and peace in that reason in as much as what we in our goal is to ensure..."

זה מרגיש כאילו היא מנסה להכניס מילות קישור כדי לדבר יותר ולהשמע חכמה.

היא פשוט בדיחה.

לא חזק בדקדוק אבל המשפט לא תקין לוגית כי לא חייב (must) להיות יציבות ושלום...

ראוי, רצוי, דרוש, אולי.. חייב לא.

אבל אתה מביא נקודה יפה שבדר"כ נואמים טובים (ביבי, טראמפ, היטלר) מיישמים רטוריקה של משפטים פשוטים וקצרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 12.9.2024 בשעה 17:46, פינדר כתב:

לאן? לארצות הברית איפה שהיא תהיה הנשיאה?

כבר עדיף להישאר פה וללמוד סינית. לקצר תהליכים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"אני חושבת שזה מאוד חשוב, בשבילינו בכל רגע בזמן, ובהחלט ברגע זה, לראות את הרגע בזמן, שבו אנחנו קיימים ונוכחים ולהיות מסוגלים להכניס רגע זה להקשר, להבין היכן אנחנו קיימים בהיסטוריה וברגע, שמתייחס לא רק לעבר אלא גם לעתיד."

היא מדברת הרבה ללא תוכן. היא כנראה חושבת שהיא איזה גורו הודי..

כדאי לראות את זה שעוסק בהרבה נושאים, העגילים, השאלות בעימות, ההטייה של המנחים, המהומות בינואר 6, הסרטונים הסודיים של הבת של פלוסי ותסיקו מסקנות בעצמכם.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

המשפט לא תקין, מצד שני היא לא אמרה אותו-

"but we have to have a goal of a two-state solution because there must be stability and peace in that region.”

לגבי התוכן- גם טראמפ דיבר בעבר על פיתרון 2 מדינות, זה לא איזה דבר חדש ומהפכני.

• אהבתי 1
פורסם

אני לא יודע אם האריס תהיה טובה לישראל או לא. היא בטוח לא תהיה טובה לביבי ולצמד סמוטריץ את בן גביר.

אבל להיתקע על הדקדוק שלה זה די טפשי. יכולת התבטאות בכתב ובע״פ זה משהו ששמים עליו דגש חזק מאוד בחינוך האמריקאי ובתור בוגרת של מוסדות נחשבים בארצות הברית ובתור תובעת כללית של קליפורניה לשעבר, תהיה בטוח שהאנגלית שלה מושלמת (גם אם איזה משפט בלייב לא ישמע הכי מצוחצח).

יכול להיות שהיא תגיד שטויות, כמו לא מעט בוגרים ופרופסורים, אבל זה תמיד יהיה באנגלית שמנוסחת לעילא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

המשפט לא תקין, מצד שני היא לא אמרה אותו-

"but we have to have a goal of a two-state solution because there must be stability and peace in that region.”

לגבי התוכן- גם טראמפ דיבר בעבר על פיתרון 2 מדינות, זה לא איזה דבר חדש ומהפכני.

התרגום האוטומטי רשם reason אז זה יותר היה נשמע לי ככה (ועדיין נשמע). נזרום איתך.

שאר המשפט עדיין נשמע מטומטם.

הרעיון של 2 מדינות זה לא העניין מבחינתי.

העניין הוא שישראל היא בעלת הברית של ארצות הברית, והיא אומרת בצורה ברורה "הפעלנו עליה לחץ".

ביום שראש המוסד נפגש עם ראש ממשלת קטאר, הציגו בקטאר סרט על "פשעי המלחמה של ישראל".

מצרים אומרת "סיכמנו עם חמאס שלא נסכים לנוכחות ישראלית בפילדלפי".

יש 3 מתווכות במשא ומתן, 2 מהן תומכות בחמאס באופן ישיר, השלישית אומרת "אנחנו מפעילים לחץ על בת הברית שלנו".

רוסיה, סין, איראן וצפון קוריאה מתות שהיא תיבחר.

לפני 51 דקות, פינדר כתב:

אני לא יודע אם האריס תהיה טובה לישראל או לא. היא בטוח לא תהיה טובה לביבי ולצמד סמוטריץ את בן גביר.

אבל להיתקע על הדקדוק שלה זה די טפשי. יכולת התבטאות בכתב ובע״פ זה משהו ששמים עליו דגש חזק מאוד בחינוך האמריקאי ובתור בוגרת של מוסדות נחשבים בארצות הברית ובתור תובעת כללית של קליפורניה לשעבר, תהיה בטוח שהאנגלית שלה מושלמת (גם אם איזה משפט בלייב לא ישמע הכי מצוחצח).

יכול להיות שהיא תגיד שטויות, כמו לא מעט בוגרים ופרופסורים, אבל זה תמיד יהיה באנגלית שמנוסחת לעילא.

אם זה מנוסח לעילא.. 

כל הראיונות שלה פשוט טיפשיים, מדברת המון ולא אומרת כלום.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...