Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, gadik6 כתב:

וזה מסביר את הדיעות שלך - שטחיות ועם אפס הבנה.

ראשית, זה לא "תחרות יופי", אלא מדובר פה באורח חיים, במנטליות ובהתמדה ארוכת שנים. 

העוזרת של ביידן זה גבר עם משקל עודף, שהחליט בגיל 50 שהוא בעצם אישה, ונראה שלא ממש משקיע בשמירה על הבריאות של עצמו.

קנדי, לעומתו, שומר על אורח חיים בריא. זה אומר משהו לא רק על מצבו הפיזי אלא גם על מצבו הנפשי/מנטלי. לא סתם אומרים נפש בריאה בגוף בריא (אם נתעלם מהשיזוף המוגזם ואולי הסטרואידים, שהוא טוען שהוא לא לוקח).

שנית, אם תקרא עוד משהו חוץ מעיתון הארץ, אולי תראה שהדברים שהוא אומר הם אולי מוגזמים, או מנוסחים לא בצורה "נעימה", אבל לא לגמרי מנותקים מהמציאות (כלומר, שונות גנטית כן משחקת תפקיד):

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32664879/

https://www.cedars-sinai.org/newsroom/had-covid-19-but-your-friend-didnt-why-the-difference/

בשורה התחתונה, הוא רחוק מלהיות מושלם, בדיוק כמו חלק מהמינויים האחרים של טראמפ, אבל כשאני משווה את זה לקובעי המדיניות ובעלי התפקידים בממשל ביידן, זה נראה כהרע במיעוטו, ולא רק בתחום הבריאות.

לקחת עשירית של אמיתות כלליות ולחלוטין לא קשורות ("שונות גנטית משחקת תפקיד") ולהסיק בעזרתה מסקנות - אינה משכנעת בכלל. זה למעשה טיעון מהחלשים שיש. 

למראה החיצוני של קובע מדיניות בריאות (וגם לא לאורח חייו או ההתמדה שלו) יש אפס קשר לתפקודו כקובע מדיניות בריאות הציבור. 

כלומר, כשאני מנסה לקבוע משהו ברפואה הייתי מעדיף שרופא מומחה לבריאות הציבור שמן וחולה, שכל היום מתעסק ברפואה וקבלת החלטות בבריאות הציבור, יקבל החלטות; ולא השכן שלי שכל היום בחדר כושר ויש לו אחלה התמדה והוא מנהל אורח חיים מאוד בריא. 

בד"כ יש רציונל בתגובות שלך, הפעם לא מצליח להבין איך אתה מנרמל אידיוקרטיה שכזו. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 9 דקות, taranta כתב:

לוקחים ילדים קטנים, לפעמים נגד רצון הוריהם ועושים בהם פעולות "רפואיות" בלתי הפיכות

אני מודה שאני לא מכיר את כל מה שקורה באמריקה.

יש לך דוגמאות למקרים כאלו?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, ניקו פ. כתב:

לקחת עשירית של אמיתות כלליות ולחלוטין לא קשורות ("שונות גנטית משחקת תפקיד") ולהסיק בעזרתה מסקנות - אינה משכנעת בכלל. זה למעשה טיעון מהחלשים שיש. 

למראה החיצוני של קובע מדיניות בריאות (וגם לא לאורח חייו או ההתמדה שלו) יש אפס קשר לתפקודו כקובע מדיניות בריאות הציבור. 

כלומר, כשאני מנסה לקבוע משהו ברפואה הייתי מעדיף שרופא מומחה לבריאות הציבור שמן וחולה, שכל היום מתעסק ברפואה וקבלת החלטות בבריאות הציבור, יקבל החלטות; ולא השכן שלי שכל היום בחדר כושר ויש לו אחלה התמדה והוא מנהל אורח חיים מאוד בריא. 

בד"כ יש רציונל בתגובות שלך, הפעם לא מצליח להבין איך אתה מנרמל אידיוקרטיה שכזו. 

אני לא הסקתי שום מסקנות, ואני גם לא מסכים עם הטענה של קנדי ג'וניור בוידאו. אני רק אומר שהוא, כמו פוליטיקאי טוב, לקח עובדה או מחקר קיימים, ועשה מהם סלט בהתאם לקהל אליו הוא מדבר. 

לגבי התפקיד - קנדי יחליף את חבייר בסרה, שגם הוא בסך הכל "פוליטיקאי". הוא קובע או מתווה מדיניות, ויש איתו אנשי מקצוע (רופאים/מומחים לבריאות הציבור) שאמורים לייעץ לו.

אז בתור פוליטיקאי שמתווה מדיניות בתחומי הבריאות, אני רוצה מישהו ש"קרוב" לזה. בדיוק כמו שכאן זעקו ברגע שמינו חרדי לעמוד בראש משרד השיכון.

וקנדי, מן הסתם, נבחר לתפקיד כי הוא עשה קצת יותר מלבלות במכון כושר ולאכול בריא. אורח החיים הבריא, לדעתי, הוא אקסטרה בתפקיד אליו הוא ימונה.

באשר לרופא של ביידן - עם כל הכבוד לרקורד ה"מרשים" שלו, אני לא הייתי רוצה טרנסג'נדר עם עודף משקל רציני, בתור היועץ הבכיר לענייני בריאות בממשל. זה עוד מינוי diversity של ממשל ביידן, שמבוסס יותר על מי האדם (טרנסג'נדר לצורך העניין), ולא בהכרח על ההישגים שלו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

אבל אני אישית מעדיף ממשל שקובעי מדיניות הבריאות שלו נראים ככה, בגיל 70

ובראש הממשל הזה. טראמפ.

אוביס, לא בריא, לא קרוב ללהיראות ככה, לא בכושר ולא כלום.

אם כך, בטח שמחת על ממשל אובמה. הוא עצמו רזה ומתאמן. קובעת מדיניות הבריאות שלו הייתה אישה רזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

"מתאמן" זה מילה גדולה מדי (1:15 זה השיא).

טראמפ אולי אוביס, אבל לפחות יודע ללכת מכות, ולא נופל מהאופניים באמצע הכביש (כי הוא לא עולה עליהם מלכתחילה):

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

טראמפ אולי אוביס, אבל לפחות יודע ללכת מכות, ולא נופל מהאופניים באמצע הכביש (כי הוא לא עולה עליהם מלכתחילה):

מה.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 47 דקות, David32 כתב:

מה.

מה מה? מדיון על מינויי הבריאות של ממשל טראמפ לעומת ממשל ביידן הגעתם לצל או לאובמה. וואטאבאוטיזם במיטבו.

נראה לי קצת אירוני לדבר על המצב הבריאותי של טראמפ אחרי שהיה לנו צמח בראש הבית הלבן בחודשים האחרונים, אבל אם כבר נכנסת לזה - יחסית לגילו טראמפ נראה טוב, ואפשר לומר אפילו מרשים.

כן, הוא סובל מעודף משקל, אבל הבן אדם קם מהרצפה אחרי שקיבל כדור מילימטרים מהגולגולת, הוא מתפקד ברמה גבוהה מבחינה קוגניטיבית, והוא מנהיג ופייטר.

אז אולי הוא שמן גס רוח וחם מזג, אבל לתפקד בתור נשיא הוא בהחלט כשיר, בטח ביחס לקודמו בתפקיד, או לסגנית שלו.

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

מה מה? מדיון על מינויי הבריאות של ממשל טראמפ לעומת ממשל ביידן הגעתם לצל או לאובמה. וואטאבאוטיזם במיטבו.

לא, אתה ציינת שחשוב לך שהמינויים יראו טוב. הבאתי דוגמא גם למינוי שנראה בריא וגם לנשיא שנראה בריא וגם נראה מתאמן (למרות הסרטון שצירפת שאמור לזלזל בו או משהו).

כקונטרה הבאת סרטון מאירוע תיאטרלי כהוכחה שטראמפ יודע ללכת מכות (?? מה?)

טראמפ לא נראה טוב לגילו. ברני מבוגר ממנו ונראה יותר טוב. טראמפ זקן ויכנס לתפקיד בגיל מבוגר מהגיל שביידן נכנס בו לתפקיד.

אם נראות זה מה שחשוב לך - קמאלה נראת פי אלף יותר בריאה מטראמפ. 

לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

אבל הבן אדם קם מהרצפה אחרי שקיבל כדור מילימטרים מהגולגולת

שריטה באוזן. מילימטרים מהגולגולת.

ג'יזס. אתה מציג את זה כאילו הוא קיבל קליע לראש.

לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

אבל לתפקד בתור נשיא הוא בהחלט כשיר, בטח ביחס לקודמו בתפקיד, או לסגנית שלו.

דיברת על מראה - ומבחינת מראה - הוא לא. יותר טוב מביידן, הרבה פחות מקאמלה. 

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

נראה לי קצת אירוני לדבר על המצב הבריאותי של טראמפ אחרי שהיה לנו צמח בראש הבית הלבן בחודשים האחרונים

לגמרי... וזה עוד אחרי סינון תקשורתי כבד של הפליטות.

בנוגע לסבב המינויים של טראמפ - נראה כמו המשך המגמה של התחזקות תנועת המטוטלת מצד לצד. לא ניכנס כרגע לשאלה "מי הראשון שהתחיל" בהאצת תנועת המטוטלת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

שריטה באוזן. מילימטרים מהגולגולת.

ג'יזס. אתה מציג את זה כאילו הוא קיבל קליע לראש.

מוכן להתערב שעל חתך מנייר אתה עוטף את האצבע בנייר ופלסטרים כאילו הרגע כבשת את גרמניה.

פורסם (נערך)

r/wallstreetbets - MCD DD

ברור, רק אוכל בריא. 

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

מוכן להתערב שעל חתך מנייר אתה עוטף את האצבע בנייר ופלסטרים כאילו הרגע כבשת את גרמניה.

שוב, מה?

יש כול כך הרבה שלבים ב "מה" הזה.

"כאילו הרגע כבשת את גרמניה" - זה אני בכלל לא מבין.

את החלק לגבי זה שאני עוטף את האצבע בנייר ופלסטרים, זה כמובן מנסה להפוך אותי לאיזה רכרוכי או משהו. אז בוא נחלק את זה ל 2:

1. לרוב אם אפשר אני מעדיף לתת לפצע להחלים בעצמו, בלי נייר ופלסטרים. הנייר זה כדי לעצור דימום? ברור שאני עוצר אותו.

2. קבלת טיפול רפואי זה רכרוכי? טראמפ לא קיבל טיפול רפואי?

וכמובן, זה שאתה לא קורא את ההקשר זה כרגיל....

עריכה אחרונה על ידי David32
  • רעיון טוב! 1

- By lifting money bags

• תוכן חדש...